miguel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Aby sa neukazalo, ze pan premier nasich bratov tu potichucky brazdi na fore uz par rokov To by bol gol.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 18 minutami, Vit napsal: Díky za aktivitu. Vypadá jako poučený od někoho z fóra. Předpokládám, že obojí je PVD. Nebo se pletu a jsou zlaté? Na stránkách je tam docela dost informací. o PVD se tam píše u rose gold modelu, takže předpokládám, že ta PVD úprava nemusí být na všech modelech/variantách. https://www.tourbywatches.com/watches/art-deco-43/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 2 hodinami, Dreak napsal: Odepsal mi premiér na dotaz, cože to nosí. Musím říct, že se tomu emailu někdo věnoval, protože je to několik odstavců. Nejdřív se teda zhrozil, že jsem ho podezříval, že by to mohla být nějaká čína, a to ještě v quartzu! Občas prý nosí Junghans chrono Max Bill, které jste už identifikovali výše. Prý se od swiss značek přesunul k němcům s tím, že prý rád nosí třeba chrona Stowa. Nakonec každopádně přiznal, že ty hodinky bez pusherů jsou od značky Tourby, což má být malá německá manufaktura. Dovolil si dodat, že vycházejí z meziválečného období v designu art deco. Podle toho popisu jsem na Tourby stránkách našel. PREMIUM manual wind movement (based on Swiss Made ETA Unitas 6498-1), 17 Jewels, 18.000 A/h beats per hour, power reserve 52 h or TOP GRADE manual wind movement (based on Swiss Made ETA Unitas 6498-2), 17 Jewels, 21.600 A/h beats per hour, power reserve 60 h Vypadá to, že se dají objednat ve dvou variantách. Dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Hustý, to jsem nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Husty!! Je na chronomagu? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Dreak napsal: Na stránkách je tam docela dost informací. o PVD se tam píše u rose gold modelu, takže předpokládám, že ta PVD úprava nemusí být na všech modelech/variantách. https://www.tourbywatches.com/watches/art-deco-43/ Jsou pozlacené. viz: watch case in stainless steel or rose gold plated To samozřejmě není špatně, jen mě to zajímalo. U Tourby se mi líbí pilotky a tyto oblekovky: Upraveno 23. prosince 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakasport Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Díky moc! Skvělé, že Vám odpověděl. Obojí jsou vkusné hodinky. Značka Tourby je pro mě novinkou. Vypadá zhruba jako Steinhart, blahé paměti za pár set Eur, a tak si nemůžu pomoct, ale na "no name" značku se mi jejich ceny jeví poněkud přemrštěně. Ale klobouk dolů před premiérem, který je očividně poučený enthusiast a nejede politickou první signální ani tím či druhým směrem (ani Swatchky a ani Bendlovky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Tourby znacka tu v zacatcich fora probleskovala.. zejmana skrze pilotky..Napr tady..https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.chronomag.cz/topic/15014-tourby-watches/&share_tid=15014&share_fid=6783&share_type=t&link_source=app Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Quincy Jones a Yellow Gold Rolex GMT Master II 50th Anniversary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Profesor Brian Cox a velmi pravděpodobně Tag Heuer Grand Carrera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 A ve filmu ma Jonah Hill fejkovy RM a Leo podle vseho v druhe casti filmu Cartier Tank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Monsieur Dakar a jeden z hrdinu meho detstvi - cest jeho pamatce a diky! Dokonce i Caginovi po tom, co mu pri rozhovoru slozil poklonu, dosly slova a drzel slzy... Na ruce Deepsea? https://cnn.iprima.cz/tak-zavodil-karel-loprais-jedli-konzervy-spali-pod-sirakem-a-pili-slivovici-54261?fbclid=IwAR0nx0Oj7Bdp5nl-3FiWfeWSZ5jeFyOyhmyMgY9_WUHlsP_68PS6L8WCHgc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Jackie Stewart a RLX GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 (upraveno) Todleto me zaujalo, co to ten Jacqueline (druhej chlap letosniho biatlonu) ma? To nejsou Seiko, nebo..? Asi to bude nejaka spoluprace/sponzoring, proc by to jinak takhle vystavoval, ale nejak se mi nedari nic najit. Upraveno 14. ledna 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 V 23. 12. 2021 v 11:58, Dreak napsal: Odepsal mi premiér na dotaz, cože to nosí. Musím říct, že se tomu emailu někdo věnoval, protože je to několik odstavců. Nejdřív se teda zhrozil, že jsem ho podezříval, že by to mohla být nějaká čína, a to ještě v quartzu! Občas prý nosí Junghans chrono Max Bill, které jste už identifikovali výše. Prý se od swiss značek přesunul k němcům s tím, že prý rád nosí třeba chrona Stowa. Nakonec každopádně přiznal, že ty hodinky bez pusherů jsou od značky Tourby, což má být malá německá manufaktura. Dovolil si dodat, že vycházejí z meziválečného období v designu art deco. Podle toho popisu jsem na Tourby stránkách našel. PREMIUM manual wind movement (based on Swiss Made ETA Unitas 6498-1), 17 Jewels, 18.000 A/h beats per hour, power reserve 52 h or TOP GRADE manual wind movement (based on Swiss Made ETA Unitas 6498-2), 17 Jewels, 21.600 A/h beats per hour, power reserve 60 h Vypadá to, že se dají objednat ve dvou variantách. Pěkně, kdyžtak příště řekni, moh sem Ti to zkrátit telefonátem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 17 minutami, Micey napsal: Todleto me zaujalo, co to ten Jacqueline (druhej chlap letosniho biatlonu) ma? To nejsou Seiko, nebo..? Asi to bude nejaka spoluprace/sponzoring, proc by to jinak takhle vystavoval, ale nejak se mi nedari nic najit. https://www.ski-nordique.net/emilien-jacquelin-nouvel-ambassadeur-de-seiko.6338752-72348.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ses dobrej, dik. A uplne se s tim teda nesere, kdyz nosej ty superlehky RM, chapu, todle uz na ruce mozna kapku poznas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Anthony Bourdain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ten už tu párkrát je, ale rád si ho vždycky připomenu. Miluju ho dodnes, i když už chlastá jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 ...býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům... Lorenzo Lamas (64) Si pamatuju jak jsem vobčas po škole přišel domů, bágl načoudil bodlem, zapnul televizi a váhal, jestli odpadlíka nebo mcagyvera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se