Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 No všechno co předvádí ve svym pořadu napovídá, že se o obkladače nejedná... No to ne Obkladač to není - je to ekonom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Chlapi, nevite nahodou co ma na ruce hlavni postava, elitni vojak specialnich jednotek USA noveho filmu, Mily Johne ? to je aspon rebus a ne furt rolady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Někde tady před časem padlo, že HR nosil submarinery. Denska jsem narazil na tohle, netuším, co by to mohlo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Tak já sem ještě z jinýho vlákna repostnu co nosí starej "myšák" Emerson Fittipaldi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitram Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Citizen Skyhawk Někde tady před časem padlo, že HR nosil submarinery. Denska jsem narazil na tohle, netuším, co by to mohlo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 (upraveno) Pánové, poznáte, co má na gramli náš pořád ještě repre kouč? Zdroj: web lidovky.cz Upraveno 18. března 2010 uživatelem levistrauss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 můj velký oblíbenec Big Lebowski nosí Lolex dneska jsem s ním četl rozhovor v čásaku ForMen i tam je na fotce má... mimochodem v časáku je reklama na Tudora Grandtour Chrono od Bechyněho... krááása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Má nejen Daytony !Jasné Daytony ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Z té fotky mi připadá, ž p. Hadamczik má na ruce Inženýry, ale těžko říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Pánové, poznáte, co má na gramli náš pořád ještě repre kouč? Nejsem žádnej velkej znalec hokeje, ale není od roku 2008 zatím ještě repre kouč Růžička...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Nejsem žádnej velkej znalec hokeje, ale není od roku 2008 zatím ještě repre kouč Růžička...? No, jasně. Hadamczik v současnosti trénuje Vítkovice...jen pro pořádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 No všechno co předvádí ve svym pořadu napovídá, že se o obkladače nejedná... Trochu OT,ale ještě sem v našich krajích neviděl lepší pořad o vaření,potažmo lepšího kuchaře.A co vím,tak jeho italskou kuchyni dost obdivujou i gurmeti.Já teda na ten jeho pořad vždycky koukám jak puk,připadá mi opravdu znalej a šikovnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 (upraveno) Trochu OT,ale ještě sem v našich krajích neviděl lepší pořad o vaření,potažmo lepšího kuchaře.A co vím,tak jeho italskou kuchyni dost obdivujou i gurmeti.Já teda na ten jeho pořad vždycky koukám jak puk,připadá mi opravdu znalej a šikovnej. Je to borec, navíc má i vkus na hodinky narozdíl od našich dvou pánů TV kuchařů a nemluví sprostě Pardon za , ale chtěl jsem se zeptat kde má tento ,,ital" svou restauraci (tuším, že v Praze, myslím blíže)? Upraveno 28. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Je to borec, navíc má i vkus na hodinky narozdíl od našich dvou pánů TV kuchařů a nemluví sprostě Pardon za , ale chtěl jsem se zeptat kde má tento ,,ital" svou restauraci (tuším, že v Praze, myslím blíže)? http://www.daemanuel.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 http://www.daemanuel.cz/ grazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 No, jasně. Hadamczik v současnosti trénuje Vítkovice...jen pro pořádek Vítkovice jsou reprezentace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas06 Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Zajimalo by me jake hodinky nosi nase "celebrita" LM....ze bych ho musel to zrovna ne,ale jestli ma udajne mobil vertu copak asi nosi za orloje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Zajimalo by me jake hodinky nosi nase "celebrita" LM....ze bych ho musel to zrovna ne,ale jestli ma udajne mobil vertu copak asi nosi za orloje? Co precist toto vlakno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas06 Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 nj,...ale vis tech stranek je na me moc,zkusil jsem i hledani na foru ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Zajimalo by me jake hodinky nosi nase "celebrita" LM....ze bych ho musel to zrovna ne,ale jestli ma udajne mobil vertu copak asi nosi za orloje? Kdo je LM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se