Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Napada me aktualni otazka, nevite co nosi Obama a Medvedev?

Je otázka, jestli Obamovi už kluci a holky z Vulcainu stačili dát ty jeho hodinky... v Basileji se s nima docela prsili.

edit: doplnění

Upraveno uživatelem farářskej
Odesláno
Vypadá to na nějaký quartz chronografy obskurní značky.

Což je právě zvláštní, zaprvé mi to k němu nesedí a zadalší se na webu prořekl, že sleduje Chronomag.

Odesláno
Což je právě zvláštní, zaprvé mi to k němu nesedí a zadalší se na webu prořekl, že sleduje Chronomag.

On je nějakej finančník/investor, ne? To bys měl bejt rád, že vůbec nějaký hodinky nosí, ne? :D

Odesláno

To je trošku dezinterpretace:

"Milan: Libi se mi Vas styl. Vypadate jako fanda dobrych hodinek. Jen je nedokazu identifikovat :-) Nechodite na chronomag?

Ondřej Bartoš: Milane, jste vsimavy a presto jsem vas zmatl, to me tesi... :-) Nejsem zadny znalec, ani fanda, ale nejake hodinky mam... Na chronomag nechodim, ale znam jeho majitele... :-)"

tj. zná Patricka (a kdo ne? :-)) a tu větu o zmatení bych si přeložil spíš jako "ty, co jste mohl zahlédnout, nejsou nic zvláštního.. ale něco by se doma našlo, i když do toho nedělám....

Odesláno (upraveno)

Přidám člověka, který si označení VIP bezpochyby zaslouží. Tak copak to má Rišo, Doxa?

Edit: Ještě výřez.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Skipi
Návštěvník Tada
Odesláno

Netušíte někdo co má místopředseda Nečas?

Ať jsem dneska na besedě zkoumal sebepečlivěji, tak jsem nic nevypozoroval, jenom to, že ty hodinky jsou nejspíš ocelové s integrovaným náramkem, světlý lestklý ciferník a docela malé.

Odesláno
Přidám člověka, který si označení VIP bezpochyby zaslouží. Tak copak to má Rišo, Doxa?

Edit: Ještě výřez.

Richard nosí Tag Heuer Carrera - v chronu. Co je ale tohle, to netuším :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...