Cyber Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Já bych byl rád a do situace jakéhokoli čutálisty se snad nikdy nebudu vciťovat muset. Já jsem proti sportu a fotbalu zvlášť. Obecně vzato jsem pro hodně věcí pro, a pro hodně proti. Pavla znám osobně, Je to jeden z největších dříčů ve sportu, které znám, a možná i za hranicemi sportu. Rozhodně není důvod mu cokoli závidět, a už vůbec ho nazývat čutálistou, kterých tu máme plnou ligu. On čutálista nikdy nebyl. Dělal svou práci jako každý z nás, a dělal jí mezi nejlepšími na světě ve svém oboru. Dokud hrál, jeho svět byl jen o dřině, a práci. Myslím že si svou sbírku zasloužil víc, jak kdokoli jiný z nás. Viděl jsem u něho jak JLC, tak několikery Paneraie, a FM. O hodinkách toho ví tolik, že by mohl být předsedou zdejšího fóra, . Nekupoval si nikdy hodinky kvůli MI, protože ten má sám i bez hodinek, ale proto, že ho hodinky baví, stejně jako nás. Vím že své nejlepší kousky má v bance, ale i to co měl doma byly pecky. No kéž to nikdo z nás nezažije, člověk tím nepřijde jen o hodinky, ale i o kus své historie. Viktor byl vlastně první. Tohle je sice mimo fórum, ale protože Pavla znám, tak pro mě vlastně už podruhý. Snad ty zmrdy najdou, jak v domě, tak v tom golfovém areálu kde bydlí Pavel, je mraky kamer. Nevěřím, že to bylo na zakázku. Ty hodinky jsou v podstatě neprodejný. Zatímco socha nebo obraz nepotřebuje servis, a může shnít sto let v pancéřové místnosti, tak hodinky se musí venčit, a servisovat. 1
Cyber Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Určitě to bude mít Pavel řádně pojištěný, ale stejně to musí bolet. Kdysi s ním byl rozhovor ve watch magazínu a je to tak, že po krámech určitě nechodí. Naopak, butiky chodí k němu domů. No budeš se divit, i on chodí normálně nakupovat hodinky, a nejen hodinky. Třeba teď před Vánocemi hračky dětem, a rozhodně za ním domu nechodí prodavač hraček. 1
honza71 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 (upraveno) Bohužel všechno je prodejný. Sviní je na světě habakuk. Můj názor je, že věděli, pro co si jdou. V chráněném areálu se neloupí "naslepo". Upraveno 19. prosince 2010 uživatelem honza71
railmaster Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Keď sa obeťou lúpeže stal Marek Hamšík a prišiel aj o svoje hodinky, tak skalní fanúšikovia Neapola dokázali zariadiť, že sa mu veci vrátili. A to sa stalo v hlavnom meste zlodejov, v Neapole. Možno aj Pavel niečo dostane naspäť.
Milis Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Pavla znám osobně, Je to jeden z největších dříčů ve sportu, které znám, a možná i za hranicemi sportu. Rozhodně není důvod mu cokoli závidět, a už vůbec ho nazývat čutálistou, kterých tu máme plnou ligu. On čutálista nikdy nebyl. Dělal svou práci jako každý z nás, a dělal jí mezi nejlepšími na světě ve svém oboru. Dokud hrál, jeho svět byl jen o dřině, a práci. Myslím že si svou sbírku zasloužil víc, jak kdokoli jiný z nás. Viděl jsem u něho jak JLC, tak několikery Paneraie, a FM. O hodinkách toho ví tolik, že by mohl být předsedou zdejšího fóra, . Nekupoval si nikdy hodinky kvůli MI, protože ten má sám i bez hodinek, ale proto, že ho hodinky baví, stejně jako nás. Vím že své nejlepší kousky má v bance, ale i to co měl doma byly pecky. No kéž to nikdo z nás nezažije, člověk tím nepřijde jen o hodinky, ale i o kus své historie. Viktor byl vlastně první. Tohle je sice mimo fórum, ale protože Pavla znám, tak pro mě vlastně už podruhý. Snad ty zmrdy najdou, jak v domě, tak v tom golfovém areálu kde bydlí Pavel, je mraky kamer. Nevěřím, že to bylo na zakázku. Ty hodinky jsou v podstatě neprodejný. Zatímco socha nebo obraz nepotřebuje servis, a může shnít sto let v pancéřové místnosti, tak hodinky se musí venčit, a servisovat. Moc nechapu, co to ma spolecnyho s mym prispevkem, ale budiz. Aha uz to vidim - no, ehm, pravo nazyvat kohokoli cutalistou si ponecham, i kdyz uznavam, ze psat nic nerikajici vopilecky prispevky sem si moh vodpustit.
bandicoot Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Kluci, já to otevřel nikoliv proto, že okradli FOTBALISTU, ale že fandovi (tj. klukovi jako jsme my bez rozdílu příjmů) ukradli HODINKY!Je zajímavé jak si někteří z té informace vytáhli to nepodstatné 1
Návštěvník 12345 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 No budeš se divit, i on chodí normálně nakupovat hodinky, a nejen hodinky. Třeba teď před Vánocemi hračky dětem, a rozhodně za ním domu nechodí prodavač hraček. Já sice Pavla osobně neznám ale myslím si že možná dělá i spoustu jiných věcí jako normální lidi.
rorda Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2010 Keď sa obeťou lúpeže stal Marek Hamšík a prišiel aj o svoje hodinky, tak skalní fanúšikovia Neapola dokázali zariadiť, že sa mu veci vrátili. A to sa stalo v hlavnom meste zlodejov, v Neapole. Možno aj Pavel niečo dostane naspäť. Právě, že se to stalo v té Neapoli, tak se s tím "dalo něco dělat" ...
burnfly Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Možná už to tu bylo, ale na disku jsem to našel teprve nyní - ředitel Nokia ČR. Copak to máme?
milhauszn Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Tak jsem zkousel hledat, ale asi ne dost trpelive co ma na ruce Jim Parsons ( Sheldon ) z Big Bang theory?Nasel jsem jedny stranky s dotazem a odkazama na par povedeny screenu ze serialu. http://www.watch-id.com/forum/topic/jim-parsons-as-sheldon-in-big-bang-theory.html
JanC Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 dobrá je ta reakce na položený dotaz v tom odkazu...
flyte Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Top Gear S15E07 a zopar pohladov na hodinky:Co to ma May na ruke? Nejake Rado podla tahu?
Ash Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Tak jsem zkousel hledat, ale asi ne dost trpelive co ma na ruce Jim Parsons ( Sheldon ) z Big Bang theory? Nasel jsem jedny stranky s dotazem a odkazama na par povedeny screenu ze serialu. http://www.watch-id....ang-theory.html Podle mě jde o hodinky Wenger 74714. Sám jedny vlastním.
lobak Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Nenašel jsem tady Béma a ten má přeci dost dobrou kolekci(a drahou) Nevíte jaké kousky jsou v jeho sbírce?
tombed Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 zřejmě ho nepovažujem za celebritu, jako většinu české politické honorace ale když budeš pořádně hledat někde se tu jeho hodinky probírali...
lobak Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Přestože jsem zadal třikrát do vyhledávače slobo "Bém", nic mě nevypadlo, pak jsem zkusil "primátor" a vypadlo toho o Bémovi spousta. Tak nevím, jak to tady vlastně funguje.
tombed Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 tak vidíš, je to o funkci a ne o jméně
organic Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Dneska jsem by v servisu u Dušáka a "Kožak" co bere hodinky do opravy měl na ruce zlaté Omega PO. Neměl jsem odvahu fotit mu zápěstí . Asi jsem se špatně učil...
xoslic Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 (upraveno) P.Bem ma vo svojej zbierke mimo ine model zo serie Breitling Navitimer na ciernej kozi /videl som ich nazivo/ a niektory z modelov IWC,ale detaily nepoznam.Navitimerky som v tej dobe nedokozal blizsie zaradit, kedze som sa v tom case o chronomaniu velmi nezaujimal. Upraveno 28. prosince 2010 uživatelem xoslic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se