Schumi666 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Copak to má Jezza za nový přírůstek?? Něco z produkce IWC? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Schumi666 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Copak to má Jezza za nový přírůstek?? Něco z produkce IWC? zapátral jsem - IWC Pilot's Watch Chronograph Top Gun
Exiztence Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 To je nějaký starší díl? Myslel jsem že nosí POčka ?
m.n. Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2013 Já bych zase řekl, že to je z aktuálního dílu. Všichni tři toho nosí povícero...
bandicoot Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Copak to má Jorge?Nejsem si jistej, že by to byly IWC..?Apage satanas, takova obludnost a IWC? To je nějaký starší díl? Myslel jsem že nosí POčka ?Ty Topguny jsou celkem nova produkce.
Schumi666 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 To je nějaký starší díl? Myslel jsem že nosí POčka ? Je to díl, který měl premiéru v neděli, takže je to nejnovější. Dřív míval Omegy Railmaster, pak PO, teď změna k IWC...
Martyp Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 (upraveno) Apage satanas, takova obludnost a IWC?Proto jsem se ptal, říkal jsem si že to IWC nebudou, i když mi je to v první moment (vteřinu, dvě ) připomnělo, ale na Top Guny mi to připadalo moc velký, cifr moc plnej indexů atd... Upraveno 29. ledna 2013 uživatelem Martyp
Martyp Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Off topic ale odkedy zere tabletky vyzera strasne.. a to mal skoro idealnu postavu na svoju vysku.Lehce OT...Ono, výraz "ideální postava" je spekulativní řekl bych o subjektivním názrou, nicméně ten do sebe něco pere, co je lidem známej, řekl bych..Tohle z kuřat nenaroste..
Exiztence Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Je to díl, který měl premiéru v neděli, takže je to nejnovější. Dřív míval Omegy Railmaster, pak PO, teď změna k IWC... Nu už jsem se dneska doučil, hodinkama se to tam hýřilo, Hammond měl nějaké Navitimery a potom něco co jsem nepoznal a nějaké ty Rolády u těch investorů
rfido Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Jednou jsem četl rozhovor s Jackem Nicholsonem a ten tam říkal, že golf je nejdražší sport na světě, protože při něm ztratil už několikery Rolexky :-) :-(
bandicoot Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Jednou jsem jel v metru s Maxem von Sydow, ale na ruku jsem mu nekoukal, protoze to bylo pred Chronomagem.
m.n. Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Nu už jsem se dneska doučil, hodinkama se to tam hýřilo, Hammond měl nějaké Navitimery a potom něco co jsem nepoznal a nějaké ty Rolády u těch investorů Třeba yellow-gold Yachtmaster II tam byly...
instant Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 (upraveno) Lehce OT...Ono, výraz "ideální postava" je spekulativní řekl bych o subjektivním názrou, nicméně ten do sebe něco pere, co je lidem známej, řekl bych..Tohle z kuřat nenaroste.. vies kto boli jeho rodicia? s jeho genmi by teoreticky nemusel zrat ani teraz.. ale podla toho kolko ma rokov a ako vyzera si myslim ze dava. aj ked je to jeho vec, ale myslim si ze toto je uz moc, straca to v jeho pripade svoje caro /nie je Mickey Rourke/. Bol vzdy elegantny a to sa mi na nom pacilo. Naposledy to bol pri vsetkej ucte Mohamad Ali /box je na rozdiel od wrestlingu naozajstny sport/ tomuto hovorim idealna postava - ukaz to doma nejakej zene a pocuvaj co ti povie chlapik ma 195cm. Ked je tvoj tatko wrestlingovy sampion Rocky Johnson a mama je z vazenej rodiny zapasnikov kmenoveho nacelnika z ostrova Samoa /a to je jedna rasa mozno s najlepsimi genmi na stavbu svalov/, a v 15 rokoch mas uz svoju dospelu vysku... proste na toto ziadne steroidy netreba nech nie som off topic, svojho casu nosil Dwayne paneraie aj ked na tejto fotke ma asi nieco ine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. ledna 2013 uživatelem instant
honzyk Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Edox group Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zdeneli Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 PO Chrono Ale to není jeho ruka a ani jeho sako
Frantik Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Ale to není jeho ruka a ani jeho sako
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se