Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes byl na ČT2 dokument o Herbertu Nitschovi, extra třídě ve freedivingu.

Měl tam to co na týhle fotce, tuším Breitlingen.

post-7085-054905600 1360874379.jpg

Prosimtě jak se jmenoval ten dokument ;) klidně mi to můžeš poslat do SZ :) děkuju ;)

Odesláno

Copak za stroje má Nicolas Cage. Na netu jsem našel, že je ambasadorem Mont Blanc, tak asi něco z jejich produkce. Dík

post-23353-047277600 1361031682.jpg

post-23353-097647000 1361031691.jpg

Odesláno

Dnes (nedožité 72. narozeniny Kim Čong-ila) rozdával Kim Čong-un vědcům, atd. hodinky. Byly to hodinky v poměrně velikém čtvercovém boxu černé barvy. Neviděl jste někdo lepší záběry než já, aby se to dalo identifikovat?

Odesláno

V nove serii TG velky a celozivotni Omegar prozrel a koupil si poradne hodinky. "Jeremy, welcome in the club!"

www.horologycrazy.com/2013/01/jeremy-clarkson-new-watch.html?m=1

Prave na to koukam a zda se, ze to jsou skutecne ony!

IWC rulez!

Odesláno

V nove serii TG velky a celozivotni Omegar prozrel a koupil si poradne hodinky. "Jeremy, welcome in the club!"

Jsou to ony. Zahlédl jsem to v tomto vláknu minulý týden :-).

Odesláno

Proc ty hodinky nosi takhle,jak debil?

Někteří příslušníci zásahových jednotek nebo vojáci na misích nosí hodinky takhle natočené proto, protože na ně takhle vidí bez vytáčení levé ruky (pokud je tedy nosí na levé), když v akci drží pušku / samopal připravené ke střelbě. Proč je tak nosí Bruce Willis nevím, možná proto, že takové drsňáky hraje...

Odesláno

Nelson Piquet ..... ještě "nedávno" jezdil ve F1 a už je tak starej? Vlastně ne, jenom jsem zestárnul s ním. :D Vzpomínám si na něho moc dobře, jen mě překvapuje kolik je to už let.... . :o

Odesláno

tak po dnešním otevření seznamu na mne kuknul Šimon Plánička ze Slunce, Seno.. jak zvyšuje dojivost krav v závislosti na kultuře prostředí biggrin.gif

9070_3_ws.jpg

Odesláno (upraveno)

Vcera jsem si vsiml pri rozhovoru s Rogerem Watersem v CT ze ma suby, btw uz se tesim na srpen do edenu.

....Roger Watersů je znalec,......má na ruce Submariner No-date :-))))

Upraveno uživatelem Street Glide

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...