Ohm-Aztec Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 Tom Hanks a Bell and Ross 123 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Odesláno 9. března 2013 pro ní by se měl vymyslet další level po MILF...Neni potreba: granny
instant Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Po 10ti pivech je kazda miss world tak ale take pivo neni kolego.. aj lsd by sa zapotilo
JimmyTulip Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Leoš Mareš v Show Jana Krause - Keramické Panerai Radiomir.... Skvělý výběr . Dneska na to koukám, z archivu, hned jak jsem to viděl, tak jsem si udělal témeř stejnej screen, že to sem postnu a ono už to tu je :-D .... a to jsem měl takovou radost, že jsem poprvé poznal nějaký hodinky v televizi :-P ..... Jinak mně se ten červenej řemen k tý černý docela hodí.
Z. Paul Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Dneska na to koukám, z archivu, hned jak jsem to viděl, tak jsem si udělal témeř stejnej screen, že to sem postnu a ono už to tu je :-D .... a to jsem měl takovou radost, že jsem poprvé poznal nějaký hodinky v televizi :-P ..... Jinak mně se ten červenej řemen k tý černý docela hodí.Mě to přišlo dost jako pěst na oko, protože jsem na něm nic jinýho červenýho neviděl tak mi to nesedělo
emef Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Podlě mě to je právě stylovka, komplet v černý, jenom jeden kontrastní detail. Místo kravaty řemen, za mě super!
st1g Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Kdyby měl na sobě ještě něco jiného červeného, tak to pochopím, ale takhle se mi to moc nelíbilo .
Lion Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Kdyby měl na sobě ještě něco jiného červeného, tak to pochopím, ale takhle se mi to moc nelíbilo . a co pohovka?
st1g Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 a co pohovka? Myslíš, že to promýšlel až tak důkladně?
Matej09 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Joel McHale , Panerai Steven Yeun , toto netrafim, tak páni doplnte, ak spoznáte
DaLo Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Joel McHale , Panerai Steven Yeun , toto netrafim, tak páni doplnte, ak spoznáteTo vypadá na "obyčejný" Seiko 5
Lion Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Myslíš, že to promýšlel až tak důkladně? podle mě jo... nebo je to náhoda jako prase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2013 uživatelem Lion
patrik.mt Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Kurňa každej druhej actor nosí panerai ...
CEGY Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Kurňa každej druhej actor nosí panerai ...A taky kdejaký švýcarský manažer. Ještě, že se mi nelíbí. Zatím.
st1g Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 podle mě jo... nebo je to náhoda jako prase Beztak mu to přehodili v zákulisí .
Moty Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Ted šel na prime nejakej blbej film, ale chvíli sem vydržel, pac mel herec na ruce PAM s uchem na tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2013 uživatelem Moty123
st1g Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Paneraie jsou mezi celebritami zřejmě velice oblíbené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RobertPlant Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Tož toto mi vyrazilo dech! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2013 uživatelem RobertPlant
Ctirad13 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Ten je ma beztak z Aukra, protoze to nikdo nepozna.
Moty Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 Navitimery vídám na Zounarovi uz opravdu hodne dlouho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se