chacharoid Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Uz to tu urcite bolo, ale aj tak prikladam par foto... Diego ma vzdy dvoje Viem si predstavit pokrocily stupen chronomagorstva ked clovek dospeje k zaveru, ze jedny nemozu stacit a nosi hned dvoje. Zaujimave je, ze u Maradonu to su vzdy dva rovnake kusy. Si to uplne predstavujem ako dojde do shopu a vravi: "mate ocelove daytony?" ...... "mame." ...... "tak mi dvoje biele zabalte" ))) Diego to vysvětuje tím, že jeho čas je vzácný a on tak nemůže řešit, na kterou ruku se zrovna podívá a proto má hodinky na obou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 jeste ze maradona neni pavouk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Maradona je mačo, teď jsem ho někde v časopise viděl s Hublot (Hublotama)- pochopitelně potřebuje 2 kousky, někdy by mi zajímalo, jestli je nenosí i na nahou, ale neviděl jsem ho v trenýrkách, mimo hřiště pochopitelně... Jinak co se týče Sarkyho, je to fakt Napoleon se vším všudy, navíc impozantní hovado, čímž si asi kompenzuje svou výšku Francouzi je vnímán asi jako Paroubek u nás (neřeším politiku, ani to tu nechci rozpoutávat, ale v nepopularitě je to tak), jsem frnkofil, miluji Francii, i tam často bývám, ale žít bych tam nechtěl, resp. podnikat Když jsem ho dával do vlákna, poslal jsem ten odkaz i kamarádům do F, kteří žijí v tom, jak si na hodinky potrpíme jen mi ,, na východě", pokud se nepletu, když vyhrál volby, viděl jsem na něm Navitimery. Pardon za OT, i když tady se řeší i ti VIP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Tys viděl Maradonovo péro,že ho srovnáváš s Ronem ???? omlouvm se Ronovi ... ale výraz je stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Někdo si holt musí kupovat dvoje hodinky aby dostal slevu, jiní dostanou hodinky zdarma a k tomu 100 tis. USD za reklamu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Čo to má na ruke Ross Brawn z Mercedes GP? Link na video: http://www.youtube.com/watch?v=XLEUdCHUous...feature=related Upraveno 17. května 2010 uživatelem krizko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 (upraveno) já myslím že Graham z edice Brown GP http://www.graham-london.com/collection/br...bgp-001.en.html Upraveno 17. května 2010 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Fazerův kamarád Rocco nosil Panerai už v roce 2001. Takže další italskej hřebec, co propadl těmhle hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 No konecne nosi PAM taky nejakej muj oblibenej herec Tomu rikam ambassador!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 No konecne nosi PAM taky nejakej muj oblibenej herec Tomu rikam ambassador!!!!!!! No jo, von musí mít velký hodinky, von si jima kompenzuje malýho ptáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 No jo, von musí mít velký hodinky, von si jima kompenzuje malýho ptáka Ted jsem to chtěl říct A my se po něm všichni opičíme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2010 Ted jsem to chtěl říct A my se po něm všichni opičíme! a zřejmě i nízkou potenci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Este raz Diego....co to ma na rukach tentokrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Nejhorší na tom je že z čistě estetického hlediska mi to přijde docela vyvážené, ale je to ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Este raz Diego....co to ma na rukach tentokrat? Mne to pride ako IWC inženýr ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 (upraveno) High Fidelity Stereo Equipment Nečetli jste někdo někde,proč to tak dělá? Upraveno 19. května 2010 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buffalo Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Nějaká odrůda Bvlgari Diagono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kona-M Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Tyto měl L. Dicaprio ve filmu Krvavý Diamant. Poznáte někdo co toje? Já ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Tyto měl L. Dicaprio ve filmu Krvavý Diamant. Poznáte někdo co toje? Já ne. Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walter Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Kona-M: Breitling Avenger Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se