horal Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Ivan Fiala, 25. srpna 1941 Bratislava – 13. července 2018 Bratislava, přední (česko)slovenský horolezec a trenér. V BC pod Nanga Parbat (1971) zdroj: http://www.goat.cz/index.php?path=Himalaj_Horolezci_Fiala_FialaPage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Právě teď Pohlreich griluje s Aquisama na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února (upraveno) Daniel Ricciardo, pilot F1 https://www.hodinkee.com/articles/formula-one-driver-daniel-ricciardo-wearing-a-secret-blue-dial-tudor-black-bay-ceramic?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-weekly-021624&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Upraveno 16. února uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Frajer a neskutečný hrdina až do konce. (Hodinky značky Ebel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Doc Rivers, pro nebaskeťáky trenérská legenda v NBA a Rolex. Teď zrovna koukám na zápas a má na ruce Hulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 20 hodinami, petroniuzz napsal: Frajer a neskutečný hrdina až do konce. (Hodinky značky Ebel) Na první dobrou bych řekl, že je to ten pán co měl s doktorkou pořad v televizi na hubnutí. A to je opravdu člověk frajer až do konce, držet obézní lidi na uzdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Tak eště bych to zkusil na druhou dobrou, pro jistotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 11 hodinami, JR_2010 napsal: Tak eště bych to zkusil na druhou dobrou, pro jistotu... ...nebo možná by také bylo dobré zkusit respektovat prosbu výše ve vlákně, a skutečně do příspěvku napsat, o koho se jedná, čím se proslavil a co má za hodinky. Příspěvek o "frajerovi" sice hodinky (resp alespoň značku) zmiňuje, ale také netuším, kdo to je a proč je frajer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Podle me není potřeba představovat nekoho, kdo je teď středem pozornosti celého světa. Myslím ze všeobecný přehled patří k základům aspoň elementární vzdělanosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) Nojo, no, tady asi přispěvatel tak nějak předpokládal, že je to jasný, vzhledem k tomu, že za posledních 48 hodin byl jeho obličej ve všech novinách a na všech webech po celým světě od rána do večera. edit: sakra, Frantík mě předběhl... Upraveno 18. února uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Tak ja to sem doplnim: Alexei Navalnyj - rusky pravnik, odporca Putlera, bojoval za demokraticke a slobodne ruSSko a politicky vezen. Jeden z poslednych slusnych ludi v tej skurvenej krajine. - a nie nebudem apoliticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 5 hodinami, Frantik napsal: Podle me není potřeba představovat nekoho, kdo je teď středem pozornosti celého světa. Myslím ze všeobecný přehled patří k základům aspoň elementární vzdělanosti. Mně teda osobně to došlo jenom z toho popisu u tý fotky. Kdybych ji asi vyděl jenom takhle napůl z profilu a napůl zakrytej obličej nevim, nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února před 1 minutou, pciza napsal: Mně teda osobně to došlo jenom z toho popisu u tý fotky. Kdybych ji asi vyděl jenom takhle napůl z profilu a napůl zakrytej obličej nevim, nevím Kuš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Právě teď, Frantik napsal: Kuš Ale samozřejmě jsem jenom Italskej instalatér a nemám takovej rozhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Joe Rogan - většinou má rolády, ale teď mi to přišlo na něco od GS. Nyní komentoval na turnaji UFC 298. Lepší printscreen se mi bohužel nepodařilo vytvořit. Pozná tyhle hodinky někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února (upraveno) před 20 hodinami, Frantik napsal: Kuš já jsem si říkal, co to ten Fassbender vyvedl, že je o něm zpravodajství celý den Upraveno 19. února uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 7 minutami, pebe napsal: já jsem si říkal, co to ten Fassbender vyvedl, že je o něm zpravodajství celý den Zapomnels napsat kdo to je, proc je VIP, kdy a kde se narodil, jak se jmenovali jeho rodice a taky jaky ma hodinky. Ergo vsechno spatne, jsi zraly na BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Před hodinou, warann napsal: Zapomnels napsat kdo to je, proc je VIP, kdy a kde se narodil, jak se jmenovali jeho rodice a taky jaky ma hodinky. Ergo vsechno spatne, jsi zraly na BAN Tak to se omlouvám Michael Fassbender (* 2. dubna 1977, Heidelberg, Německo) je irský herec původem z Německa. Zprvu začínal v seriálech jako Hercule Poirot nebo Bratrstvo neohrožených. Zahrál si i v celovečerním filmu a to v 300: Bitva u Thermopyl. Mezi jeho další známé role patří Magneto ve filmech X-Men: První třída, v jeho pokračováních X-Men: Budoucí minulost i X-Men: Apokalypsa a Android David ve snímku Prometheus. Rodiče matka: Adele ze Severního Irska, otec: Josef z Německa A podle mě mí IWC pilot's chronograph 41 IW388111 https://www.iwc.com/en/watch-collections/pilot-watches/iw388111-pilot_s-watch-chronograph-41.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února (upraveno) No vidíš . Tak mě ještě napadlo, co to měl za podivnost v Zabijákovi a zřejmě to bylo tohle fitbit charge 2 Upraveno 19. února uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Raoul Bova, herec čo asi má na ruke ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se