midloch Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 netuším, ale bude to požehnaně drahé a pak že má být církev chudá.. Přesně tak, obchodníci s nadějí vždy slušně vydělávali!
Ropucháč Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 copak ma Benedikt XVI. na sve pozehnane ruce? http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=zahranic...6c_MDF30741.JPG pokial si dobre pamatam, tak JP2 mal rad Vacheron Constantin a Rolex tusim
netvor Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 copak ma Benedikt XVI. na sve pozehnane ruce? http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=zahranic...6c_MDF30741.JPG tiez som na to dnes pozeral, vyzeraju byt dost tenke... mozno nejaky patek phillipe alebo podobne zverstvo
Jeňa Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 tiez som na to dnes pozeral, vyzeraju byt dost tenke... mozno nejaky patek phillipe alebo podobne zverstvo Tož také by mě to zajímalo. Kdo se ukáže jako znalec?
Foundryman Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Přesně tak, obchodníci s nadějí vždy slušně vydělávali! Bodejť by ne - stejnej artikl 2 tisíce let na trhu, reklamace veškerý žádný, pokud i někdy byly, byly promptně vyřízeny i s reklamujícím.
midloch Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Bodejť by ne - stejnej artikl 2 tisíce let na trhu, reklamace veškerý žádný, pokud i někdy byly, byly promptně vyřízeny i s reklamujícím. BTW: zdá se mi že tento předseda polozahrádkářské organizace má rád hodně blýskavých věciček kolem sebe aneb káži vodu piji víno.
Blekota Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 mna by zaujimalo ake hodinky nosi fox mulder v aktach x neviem spravit z videa screenshoot ale v seri 1-5 mal iny model ako ma v seri 6-9 to jedine som si lepsie vsimol nevie niekto?
Koci Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 A co třeba takový Barack Obama? Dnes v MF Dnes je vidět taky jeho zápěstí, ale mám problém tam něco poznat. Škoda, že nemám skener, abych to tady mohl plesknout...
midloch Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Dneska sem se díval na Milionáře a Šmucler má podle mě na ruce Breitling Montbrilant, nemáte někdo nějaké foto či jste si jich nevšiml detailněji?
vor Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 netuším, ale bude to požehnaně drahé a pak že má být církev chudá.. No ale on je určitě dostal jako dar... jako všechno ostatní.
petrssek Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 A co třeba takový Barack Obama? Dnes v MF Dnes je vidět taky jeho zápěstí, ale mám problém tam něco poznat. Škoda, že nemám skener, abych to tady mohl plesknout... Barack má myslím IWC, něco takového >>> Aspoň myslím, že jsem to někde viděl.
Jeňa Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 BTW: zdá se mi že tento předseda polozahrádkářské organizace má rád hodně blýskavých věciček kolem sebe aneb káži vodu piji víno. Myslíš, že případné nošení solidních hodinek znamená kázat vodu a pít víno?
Hugo14 Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 tiez som na to dnes pozeral, vyzeraju byt dost tenke... mozno nejaky patek phillipe alebo podobne zverstvo Docela by mne zajímalo, jestli bude mít hodinky italské (nebo alespoň s italským jménem) nebo německé...
thovt Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Jak vidím toho Putina, vzpomněl jsem si, že o víkendu jsem udělal screenshoty Gari Kasparova a nepostnul je sem. Krapet nekvalitní, ale oko znalé by mohlo hodinky podle specifického tahu a jeho napojení na pouzdro s hranou poznat. Blbě popsáno, sedím si na vedení
Matej01 Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Z nejakej kvalitnejšej fotky z časopisu viem, že Kasparov má určite Audemars Piguet Royal Oak. Pravdepodobne "len" RO, nie RO Offshore.
lib Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Z nejakej kvalitnejšej fotky z časopisu viem, že Kasparov má určite Audemars Piguet Royal Oak. Pravdepodobne "len" RO, nie RO Offshore. Podle napojení hodinek na tah taky myslím, že je to AP.
lib Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 tiez som na to dnes pozeral, vyzeraju byt dost tenke... mozno nejaky patek phillipe alebo podobne zverstvo Doufám, že o víkendu budu mít trochu času a do "Recenzí" dám zhodnocení jedněch "patek phillipe alebo podobneho zverstva"
hciq Odesláno 23. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2008 Přesně tak, obchodníci s nadějí vždy slušně vydělávali! no jo, jako jediní si sami a bez výhrady udělili licenci na prodej vstupenek do ráje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se