Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
tiez som na to dnes pozeral, vyzeraju byt dost tenke... mozno nejaky patek phillipe alebo podobne zverstvo :)

Tož také by mě to zajímalo. Kdo se ukáže jako znalec?

Odesláno
Přesně tak, obchodníci s nadějí vždy slušně vydělávali!

Bodejť by ne - stejnej artikl 2 tisíce let na trhu, reklamace veškerý žádný, pokud i někdy byly, byly promptně vyřízeny i s reklamujícím.

Odesláno
Bodejť by ne - stejnej artikl 2 tisíce let na trhu, reklamace veškerý žádný, pokud i někdy byly, byly promptně vyřízeny i s reklamujícím.

:thumbsup_anim: BTW: zdá se mi že tento předseda polozahrádkářské organizace má rád hodně blýskavých věciček kolem sebe aneb káži vodu piji víno.

Odesláno

mna by zaujimalo ake hodinky nosi fox mulder v aktach x neviem spravit z videa screenshoot ale v seri 1-5 mal iny model ako ma v seri 6-9 to jedine som si lepsie vsimol :)

nevie niekto?

Odesláno

A co třeba takový Barack Obama? Dnes v MF Dnes je vidět taky jeho zápěstí, ale mám problém tam něco poznat. Škoda, že nemám skener, abych to tady mohl plesknout...

Odesláno
netuším, ale bude to požehnaně drahé :lol2: a pak že má být církev chudá..

No ale on je určitě dostal jako dar... jako všechno ostatní.

Odesláno
A co třeba takový Barack Obama? Dnes v MF Dnes je vidět taky jeho zápěstí, ale mám problém tam něco poznat. Škoda, že nemám skener, abych to tady mohl plesknout...

Barack má myslím IWC, něco takového >>> 3717_002_l.jpg Aspoň myslím, že jsem to někde viděl.

Odesláno
:thumbsup_anim: BTW: zdá se mi že tento předseda polozahrádkářské organizace má rád hodně blýskavých věciček kolem sebe aneb káži vodu piji víno.

Myslíš, že případné nošení solidních hodinek znamená kázat vodu a pít víno?

Odesláno
tiez som na to dnes pozeral, vyzeraju byt dost tenke... mozno nejaky patek phillipe alebo podobne zverstvo :)

Docela by mne zajímalo, jestli bude mít hodinky italské (nebo alespoň s italským jménem) nebo německé... :whistling:

Odesláno

Jak vidím toho Putina, vzpomněl jsem si, že o víkendu jsem udělal screenshoty Gari Kasparova a nepostnul je sem. Krapet nekvalitní, ale oko znalé by mohlo hodinky podle specifického tahu a jeho napojení na pouzdro s hranou poznat. Blbě popsáno, sedím si na vedení :thumbsdown_anim:

post-2220-1208979021.jpg

post-2220-1208979027.jpg

post-2220-1208979032.jpg

Odesláno
Z nejakej kvalitnejšej fotky z časopisu viem, že Kasparov má určite Audemars Piguet Royal Oak. Pravdepodobne "len" RO, nie RO Offshore.

Podle napojení hodinek na tah taky myslím, že je to AP.

Odesláno

Doufám, že o víkendu budu mít trochu času a do "Recenzí" dám zhodnocení jedněch "patek phillipe alebo podobneho zverstva" :)

Odesláno
Přesně tak, obchodníci s nadějí vždy slušně vydělávali!

no jo, jako jediní si sami a bez výhrady udělili licenci na prodej vstupenek do ráje...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...