Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 ... Včera dávali v TV Sejměte Cartera, kde byl taky často v obleku, ale OP neměl, to bych si snad všiml. Nevíte někdo co měl na ruce?Nic lepšího jsem nenašel, ale podle náramku to vypadá na Rolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Nic lepšího jsem nenašel, ale podle náramku to vypadá na Rolex? Sice nevim co to je (tah to má podobný Nautilusum) ale jako Rolex tah mi to nepříde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Nic lepšího jsem nenašel, ale podle náramku to vypadá na Rolex? Myslim, ze to Rolex nebyl. Ale ze zacatku filmu jsem usnul, takze jsem hodinky nemohl podrobit dukladnejsimu pruzkumu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Myslim, ze to Rolex nebyl. Ale ze zacatku filmu jsem usnul, takze jsem hodinky nemohl podrobit dukladnejsimu pruzkumu . Měl na ruce hranatý hodinky, ve scéně v koupelně byl odraz v zrcadle. Bohužel to nemám nahraný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Měl na ruce hranatý hodinky, ve scéně v koupelně byl odraz v zrcadle. Bohužel to nemám nahraný. To by odpovídalo těm Nautilusum, ale příde mi to jako blbost, aby měl zrovna Sly tak malé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 To by odpovídalo těm Nautilusum, ale příde mi to jako blbost, aby měl zrovna Sly tak malé hodinky. Blbost to asi je,ale docela by se k němu hodili k prckovi škaredýmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Blbost to asi je,ale docela by se k němu hodili k prckovi škaredýmu Tak jsem film kvůli Vám stáhl a našel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Bono a Rolex?? :worried_anim:snad někdo pozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 (upraveno) Bono a Rolex?? :worried_anim:snad někdo pozná Jubilee tah a lupa. To nemůže být nic jiného Upraveno 7. září 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Bono a Rolex?? :worried_anim:snad někdo pozná tak najprv vacsia fotka: Je to rolex day-date v platine! a mal ich aj pri stretnuti s Obamom http://img225.imageshack.us/img225/7379/presidentobamawithbonow.jpg doteraz nosieval ocelove datejusty bono s datejust-ami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 ještě 1x Sly s dalšíma "oblekovkama" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Jěště by k nim mohl mít lebkový manžety a nemělo by to chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 John a Ennebi Decima M.A.S. *paneristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 John a Ennebi Decima M.A.S. *paneristi Hergot nevím co mě překvapilo víc - jestli ty hodinky o kterejch jsem věděl kulový nebo to jak ten nešťastník vypadá staře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 (upraveno) Hergot nevím co mě překvapilo víc - jestli ty hodinky o kterejch jsem věděl kulový nebo to jak ten nešťastník vypadá staře... Buď rád, že si to zatiaľ nehovoríš pred zrkadlom... Upraveno 7. září 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kalivoda Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Zdravím pánové. Potřeboval bych poradit s identifikací hodinek z tohoto videoklipu. http://www.youtube.com/watch?v=UxuEl8qkErs Hodinky jsou krátce k vidění v čase 0:37Pak dvakrát v rozmezí 0:46 až 0:50Hodinky se ještě objeví v záběru 1:24, ale tu a dále ve videu je identifikace na pytel. Dík. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Chilean President Sebastian Pinera shows a message reading "We are fine in the refuge, the 33 of us", from the miners trapped in the San Esteban gold and copper mine on August 22, 2010. The miners are alive and contact was established with them 17 days after a structural collapse trapped them below ground. full tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Cartier Roadster Chrono 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Chuck Yeager 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Díky, ten Chuck Yeager mě potěšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se