Peta-Biker Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 třeba je vlastník toho OC...tak je vlastně doma ten šášula rozhodně
Jarett Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 MF Dnes, titulní strana Václav Klaus při cestě na Snežku ...
911 Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Tohle Rolády nebudou... Spajdy má rolády z čistým cifrem. Uauuuu. to vis, limitka. ale na ruce je mel ten, co ma HH (haute horlogerie) v nicku
Apep Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 MF Dnes, titulní strana Václav Klaus při cestě na Snežku ... I když jsem regulérně přihlášený, tak co měl Václav Klaus při cestě na Sněžku se nedozvím .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
new.imperial Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Tohle Rolády nebudou... Spajdy má rolády z čistým cifrem. Uauuuu. Nejsou to Invicty ?
spiderer Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 ... a prý, že je nosí jen po doma, pche. lolohh si je zkousel, ja jsem mu je jen prisel ukazat, mezi lidi je fakt nenosim Nejsou to Invicty ? Je to "nounejm"
Jarett Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 I když jsem regulérně přihlášený, tak co měl Václav Klaus při cestě na Sněžku se nedozvím .. zvláštní ...
lib Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 (upraveno) Jestli to je Lolohhova ruka, tak by si měl nechat otestovat to zménko ve směru 42,2 min. Jestli to je, Spajdy, ruka Tvoje, tak se na to vykašli. Edit: Jestli je to ruka Lolohhova, pak mu "roládní tradiční" rozměr vyloženě sedí. Upraveno 11. srpna 2010 uživatelem lib
Jay Doll Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Lestli to je Lolohhova ruka, tak by si měl nechat otestovat to zménko ve směru 42,2 min. Jestli to je, Spajdy, ruka Tvoje, tak se na to vykašli. Aneb s Chronomagem proti rakovině
911 Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Edit: Jestli je to ruka Lolohhova, pak mu "roládní tradiční" rozměr vyloženě sedí. je to jeho ruka. fotil sem to ja. a bude mit z tebe radost, protoze tuhle mantru o velikosti porad opakuje a skube si vlasy, ze si ty rolady nekoupil. ale oni se u neho jednou jiste objevi
tombed Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 to je jasný libe, a 911 to potvrzuje, že to lolohhova ruka, Spajdy si přece holí i ruce
lib Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 Jestli to je Lolohhova ruka, tak by si měl nechat otestovat to zménko ve směru 42,2 min. Jestli to je, Spajdy, ruka Tvoje, tak se na to vykašli. Aneb s Chronomagem proti rakovině to je jasný libe, a 911 to potvrzuje, že to lolohhova ruka, Spajdy si přece holí i ruce S tím otestováním se, Lolohh, moc omlouvám. Těmto věcem vůbec nerozumím!! Měl to být černej humor a za chvíli jsem chtěl všechno napravit. Ale docvaklo mi, že to byl "humor" naprosto stupidní a za takto blbě postavenej vtípek bych si měl normálně nafackovat. Nějak jsem si neuvědomil, že to neni vtipkování u jednoho stolu u piva.
Cyber Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2010 zvláštní ... Cartier Santos Chrono 100XL
Honza K. Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 (upraveno) Arnošt Lustig nosí Rolex. Nějaký kousek, co si koupil někdy na začátky 60. let. Tvrdil, že tehdy prý za 150 USD. Moc se mi to nezdá, ale rozhodně jsem nebyl - a asi nikdo jiný taky není - v postavení, abychom na jakoukoliv jeho historku řekl cokoliv jiného, než "super". Fotku bohužel nemám, protože prostě nebyla vhodná příležitost a bylo na můj mobil trochu šero. Tak třeba někdo jiný budete líp vybavený nebo tu už někde fotku a rozbor máte. Pochvaloval si, jak pořád fungují, do vody že s nima může atd. A tvářil se potěšeně za rozšíření obzorů, když jsem mu prozradil, že Rolex postavil první pořádné vodotěsné hodinky. Snad jsem to moc nepodělal a nebylo to tehdy jinak. Jo, celou dobu to tam pro DOX galerii/centrum točil nějaký maník v PAL kvalitě asi ze dvou metrů. Ještě neví, kdy to na webu bude, teprve to nějak budují, ale pak třeba bude materiál ke zkoumání, protože ty hodinky na mě svítily celých 90 minut. Edit: překlep Upraveno 12. srpna 2010 uživatelem Honza K.
Honza K. Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Jo, zapomněl jsem kousek jeho historky, jak k nim přišel. Prý chtěl nějaké Omegy do vody. Tak šel do Omega obchodu a povídá jim, že chce nějaké hodinky od nich na koupání atd. Když to prodavač slyšel, tak ho prý poslal přes ulici do Rolex obchodu, že tam mu pomohou lépe. Prodávám, jak jsem koupil. Čestné slovo.
Chumpus Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2010 Arnošt Lustig nosí Rolex. Před časem s ním byl rozhovor v magazínu MF Dnes a tam měl fotku, na který bylo na hodinky přímo vidět. Pokud si dobře pamatuju, tak to vypadalo na suby a přišly mi celkem nový.
prying Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 A co má tenhle floutek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 bozsky dolce, predpokladam.. a tohle neni VIP, ale kokot 5
prying Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Je jasný, že sem nepatří. Nechtěl jsem ale zakládat téma floutků.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se