Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, mám pro vás pecku :punk: Povězte mi, jaké hodinky nosí Jiří Kajínek? :)

Zas taková pecka to nebude, je vůbec s podivem, že může mít na ruce hodinky. Podle mně to bude nějaký model Citizenu. Asi takto. Škoda, že nejsem českým zástupcem dovozce hodinek Police - hned bych s ním uzavřel "doživotní" smlouvu Posted Image

Ale jinak ten humbuk kolem Kajinka je už otravnej.Posted Image ale do "bulvární" sekce chronomagu to asi patří.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pánové, mám pro vás pecku :punk:

Povězte mi, jaké hodinky nosí Jiří Kajínek? :)

Možná by se měl spíš někdo podívat, jestli mu z dávný loupeže doma podobný nechybej. Sice si myslím, že sedí v tomto případě nevinně, ale jinak je Kajínek prachsprostej zloděj a s..e mě tahle jeho adorace. Ale lidi maj holt dneska mentální pustoprázdno a tak se chytaj každý "romantiky"...
Odesláno

Možná by se měl spíš někdo podívat, jestli mu z dávný loupeže doma podobný nechybej. Sice si myslím, že sedí v tomto případě nevinně, ale jinak je Kajínek prachsprostej zloděj a s..e mě tahle jeho adorace. Ale lidi maj holt dneska mentální pustoprázdno a tak se chytaj každý "romantiky"...

Hele Martine to mas pravdu, je to prachsprostej zlodej.. ale mozna nevinne odsouzenej na dozivoti za vrazdu, takze at je to zmetek nebo ne, tady mozna pyka vic nez by si zaslouzil.. Kazdopadne z ceho mi je uplne na bliti jsou ostatni akteri zapojeni v jeho pripadu predevsim z rad policie, ti panove, kteri meli pomahat a chranit vypadali i vypovidali na tolik podezrele, ze si clovek kolikrat rika, na koho se obratit kdyz uz ani na policii to neni mozny..
Odesláno

kapitan Řepka - co to ma na ruke?

Já na jedné ruce vidím tetování a na druhé pěkně domlácenou pěst. Že by to byl nějaký rváč?

Jo a ty hodinky jsou Franck Müller jak tady už poznamenal Dantechno.

Odesláno

Já na jedné ruce vidím tetování a na druhé pěkně domlácenou pěst. Že by to byl nějaký rváč?

Jo a ty hodinky jsou Franck Müller jak tady už poznamenal Dantechno.

Tak to tetovanie som si nevsimol...
Odesláno (upraveno)

chtěl jsem napsat, že myš je Genius, ale potom jsem se přemohl a šel se podívat a je to Logitech, takže offtopic, nenašel jsem, jak smazat příspěvekPosted Image

Upraveno uživatelem HonzaCentis
Odesláno

přesně tak, škoda, že to takhle nevidí víc lidí

Odesláno (upraveno)

no jo,

už tu jen chybí oblíbená anketa..,

je to hrdina nebo není..

:smile_anim:

a pak se poperou.

Upraveno uživatelem kamilb

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...