Chorche Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Jaro Slávik a Speedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 toto je tiez jedna ikona... A quartzky Tag Heuer F1 - taky jsem kdysi jedny vlastnil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Jaro Slávik a Speedy na to, že mu je 35, vypadá, že za pár let bych dělat dědečka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 (upraveno) na to, že mu je 35, vypadá, že za pár let bych dělat dědečka.. Já myslím, že vypadá na svůj věk hodně dobře. Podle čeho soudíš? Mi je podstatně míň a mám místy šedivé vlasy taky, nekouřím, nepiju, sportuju - je to v genech. Tohle, ač je to určitě myšleno s nadsázkou, tak si myslím své. Každý nemůže být asi Brad Pitt a Tom Cruise a v 50 mít bujnou kštici... * podotýkám, že nejsem buzna, ale umím uznat, když chlap má styl a vypadá dobře - tohle je přesně ten případ. Upraveno 6. října 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Já myslím, že vypadá na svůj věk hodně dobře. Podle čeho soudíš? Mi je podstatně míň a mám místy šedivé vlasy taky, nekouřím, nepiju, sportuju - je to v genech. Tohle, ač je to určitě myšleno s nadsázkou, tak si myslím své. Každý nemůže být asi Brad Pitt a Tom Cruise a v 50 mít bujnou kštici... * podotýkám, že nejsem buzna, ale umím uznat, když chlap má styl a vypadá dobře - tohle je přesně ten případ. Já to nemyslel tak, že vypadá špatně, ale pouze sem konstatoval, že vypadá staře (což je ale dle mě taky způsobené fotkami a především tím, že se mračí a má strniště). Jinak na mě Jaro působí jako chlap dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 A quartzky Tag Heuer F1 - taky jsem kdysi jedny vlastnil..... No dufam, ze dalej v jeho slapajach nejdes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 No toho člověka neznám, tak předpokládám že ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 * podotýkám, že nejsem buzna, ale umím uznat, když chlap má styl a vypadá dobře - tohle je přesně ten případ. to můžu potvrdit, párkrát jsem byl s Peťanem sám a nedovolil si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 No toho člověka neznám, tak předpokládám že ne . Je to Matti Nykänen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 A copak to má fotograf co vyfotil Topolánka v Itálii ? http://kultura.idnes.cz/vyfotil-naheho-topolanka-ted-ho-vystavuje-na-staromestske-radnici-1d6-/foto.asp?foto1=JAZ364f43_p201010070461601.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 A copak to má fotograf co vyfotil Topolánka v Itálii ? http://kultura.idnes...10070461601.jpg Silně mi to připomíná reklamní Auto Štangl, ale asi to nebude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Dexter má vintage Timex r. ´73 , tipoval jsem to na Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Ma ich symbolicky kvoli datumu svojho narodenia Dexter má vintage Timex r. ´73 , tipoval jsem to na Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Ma ich symbolicky kvoli datumu svojho narodenia a jsou jeho otce sakra jsem si spletl vlákno, mělo to jít do "v hlavní roli: hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 a jsou jeho otce sakra jsem si spletl vlákno, mělo to jít do "v hlavní roli: hodinky" Pre niekoho môže byť aj Dexter VIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Je to OK aj sem sa to predsa hodi a jsou jeho otce sakra jsem si spletl vlákno, mělo to jít do "v hlavní roli: hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 máte pravdu pánové, Dex je V.I.P... a hlavně nejoblíbenější seriový vrah ze všech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Když už se tady zmiňoval sériový vrah (Dexter), tak tady máte dalšího - reálnějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 co to moze byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 co to moze byt? je to mladé komoušské prase, copak to nepoznáš?!?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se