Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil

To nevim, tomu já nerozumím Posted Image

Vypadá to, že si veřejně mezi soudruhy nemůže dovolit nějakou dražší značku. Jednoduché, elegantní, ale možná by to mohly být nějaké JLC nebo Blancpain nebo Breguet, možná jsou to Sea-Gull.:)

post-147-067124900 1286702222.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to, že si veřejně mezi soudruhy nemůže dovolit nějakou dražší značku. Jednoduché, elegantní, ale možná by to mohly být nějaké JLC nebo Blancpain nebo Breguet, možná jsou to Sea-Gull.:)

A nebo Kim Emperor 3 Perpetual Posted Image

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

ad Kellner

Ty první vypadají na Tissot T-Lord - edit: beru zpět, nemají ochranu korunky jako T-Lord. Nějaký swiss quartz asi.

post-59-014926300 1286792652.jpg

Ty druhý mají z boku nějaký štítek, mohly by to být nějaký UN nebo nějaký nezávislý hodinář?

Upraveno uživatelem Viktor
Odkaz ke komentáři

Je to zvláštní no, ty první na fotce z roku 2006 opravdu vypadají hrozně obyčejně, ale já se v obyčejných quartzech nevyznám, takže netuším co přesně by to mohlo být.

Ty druhé vypadají o poznání luxusněji. Mají vypouklý safír a příjde mi, že hodně podobný profil jako IWC Portuguese. Žel jsou tam vidět osičky (šroubky) na přidělání řemenu a to Portuguese nemá. Takže taky nevím :sad01_anim:

Edit: Jo příjde mi, že ty druhé někde řádově u desítky maj čudlíček (tečičku), jakoby na nastavování fází měsíce. Nebo se mi to zdá?

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odkaz ke komentáři

Tak Kellnera jste mi kucí neodhalili, škoda. No nevadí, přemýšlejte prosím dál, třeba Vás něco napadne. Mezitím tady mám jednu chuťovku...

Tak schválně, copak to v současné době nosí náš Santa?

post-5465-074051300 1286901715.jpg

post-5465-049020700 1286901629.jpg

Autor: Jan Zátorský, Lidové Noviny

Odkaz ke komentáři

Tak Kellnera jste mi kucí neodhalili, škoda. No nevadí, přemýšlejte prosím dál, třeba Vás něco napadne. Mezitím tady mám jednu chuťovku...

Tak schválně, copak to v současné době nosí náš Santa?

Montblanc Nicolas Rieussec Chronograph.

Už to tu bylo, good choice, btw.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...