Návštěvník Kamil Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 je to mladé komoušské prase, copak to nepoznáš?!?!?!? To máš sice pravdu, ale jaké má hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 To máš sice pravdu, ale jaké má hodinky? To nevim, tomu já nerozumím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 To nevim, tomu já nerozumím Vypadá to, že si veřejně mezi soudruhy nemůže dovolit nějakou dražší značku. Jednoduché, elegantní, ale možná by to mohly být nějaké JLC nebo Blancpain nebo Breguet, možná jsou to Sea-Gull. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 (upraveno) Vypadá to, že si veřejně mezi soudruhy nemůže dovolit nějakou dražší značku. Jednoduché, elegantní, ale možná by to mohly být nějaké JLC nebo Blancpain nebo Breguet, možná jsou to Sea-Gull. A nebo Kim Emperor 3 Perpetual Upraveno 10. října 2010 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 mi to přijde jako designové PRIM z Eltonu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Vypadá to, že si veřejně mezi soudruhy nemůže dovolit nějakou dražší značku. Jednoduché, elegantní, ale možná by to mohly být nějaké JLC nebo Blancpain nebo Breguet, možná jsou to Sea-Gull. podla mne je to Omega Hour Vison annual calendar klik na link moze byt, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 podla mne je to Omega Hour Vison annual calendar klik na link moze byt, nie? Po výměně ruček, ciferníku a přidání lunety, proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 (upraveno) Tak to tady trošku oživíme hodinkami z českého prostředí. Tak schválně, jaké hodinky nosil Petr Kellner v roce 2006? A jaké nosí dnes? Zdroj Upraveno 10. října 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Fakt to nikdo nepozná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 (upraveno) ad Kellner Ty první vypadají na Tissot T-Lord - edit: beru zpět, nemají ochranu korunky jako T-Lord. Nějaký swiss quartz asi. Ty druhý mají z boku nějaký štítek, mohly by to být nějaký UN nebo nějaký nezávislý hodinář? Upraveno 11. října 2010 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 ad Kellner Ty druhý mají z boku nějaký štítek, mohly by to být nějaký UN nebo nějaký nezávislý hodinář? No právě, že to není vidět, taky by to mohlo být sklo (Omega HV) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 (upraveno) Je to zvláštní no, ty první na fotce z roku 2006 opravdu vypadají hrozně obyčejně, ale já se v obyčejných quartzech nevyznám, takže netuším co přesně by to mohlo být. Ty druhé vypadají o poznání luxusněji. Mají vypouklý safír a příjde mi, že hodně podobný profil jako IWC Portuguese. Žel jsou tam vidět osičky (šroubky) na přidělání řemenu a to Portuguese nemá. Takže taky nevím Edit: Jo příjde mi, že ty druhé někde řádově u desítky maj čudlíček (tečičku), jakoby na nastavování fází měsíce. Nebo se mi to zdá? Upraveno 11. října 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Michael Jordan 103.03 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Tak Kellnera jste mi kucí neodhalili, škoda. No nevadí, přemýšlejte prosím dál, třeba Vás něco napadne. Mezitím tady mám jednu chuťovku... Tak schválně, copak to v současné době nosí náš Santa? Autor: Jan Zátorský, Lidové Noviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Tak Kellnera jste mi kucí neodhalili, škoda. No nevadí, přemýšlejte prosím dál, třeba Vás něco napadne. Mezitím tady mám jednu chuťovku... Tak schválně, copak to v současné době nosí náš Santa? Montblanc Nicolas Rieussec Chronograph. Už to tu bylo, good choice, btw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) Vypadá to jako Montblanc Nicolas Rieussec.Edit: pozdě Upraveno 12. října 2010 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 copak to má Karel Jarolím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 mne to pride ako AP Royal Oak Offshore Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Michael Jordan a Venca Klaus - tleskám tleskám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chacharoid Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se