organic Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Stepanek nosil Chopardy. Co je tohle za zrudnost? Upraveno 14. října 2010 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Nevím kdo je Stepanek, ale vidíte tu podobu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 mne to pride ako AP Royal Oak Offshore Chronograph Je to tak. Včera ve zprávách je pěkně vystavoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Nevím kdo je Stepanek, ale vidíte tu podobu? Tenista, dokazující že člověk pochází z opice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Breitling Emergency Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasmine Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Copak nosí Zdenda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 ad radek štěpánek: občas jsem ho potkal v tenisklubu, v reálu sympatickej kluk, akorát neni fotogenickej ad bakala: nožky i pouzdro to má jak radiomir, ale divná je korunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Dneska začaly volby, tak jsem zvědavej, zda budou politici hodinky při vhazování do urny vystavovat nebo spíš schovávat Tůma patří evientně do první kategorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Copak nosí Zdenda? Co přesně Zdenda nosí nevím, ale našel jsem ještě jednu fotku těch hodinek. Jinak ještě se objevil v těchto, mně taktéž neznámých hodinkách: No a potom samozřejmě nosí Patek Philippe Nautilus v oceli (ale nevím, jestli chrono a nebo ty moje vysněné s fází měsíce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Zdenál se jednou rozpovídal i o Calatravách, takže PP má asi víc, jinak taky by mě zajímaly ty velké, hranaté...vypadaj trochu jak nějaké vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Heidi ma Hubloty, to je jasny ale co ma Seal, ze by taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Usher Wearing a Rolex Milgauss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Tak Kellnera jste mi kucí neodhalili, škoda. No nevadí, přemýšlejte prosím dál, třeba Vás něco napadne. Mezitím tady mám jednu chuťovku... Tak schválně, copak to v současné době nosí náš Santa? Autor: Jan Zátorský, Lidové Noviny Jo, jo, to je náš prezident "vlastenec". Pokud se ono vlastenectví netýká jeho pohodlí či vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 (upraveno) Heidi ma Hubloty, to je jasny ale co ma Seal, ze by taky? It is witnessed only by a few jewels and a Parmigiani Kalpa Tourbillon watch, which Seal has chosen for everyday wear for many years. Upraveno 24. října 2010 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Tak se můžeme "těšit" na nového vůdce http://www.boston.com/bigpicture/2010/10/a_north_korean_anniversary_and.html Severní Koree Kim Čong Una. Nevíte co má za hodinky Kim čong Un (fotka číslo 11)? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Tak se můžeme "těšit" na nového vůdce http://www.boston.com/bigpicture/2010/10/a_north_korean_anniversary_and.html Severní Koree Kim Čong Una. Nevíte co má za hodinky Kim čong Un (fotka číslo 11)? Kdyz se juknes o dve stranky zpet, zjistis, ze se to tu uz resilo... nicmene nevyresilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Vypadá to na nějaké Primky na NATO strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Vypadá to na nějaké Primky na NATO strapu Jasný Diplomaty, ale kdo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Jasný Diplomaty, ale kdo to je? Nepoznáváš největší ostravskou celebritu Mengelise? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Nepoznáváš největší ostravskou celebritu Mengelise? Myslis chacharoida? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se