HROCH Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Poučte začátečníka, letošní Rally Legend, sponzorem bylo IWC, že by Walter měl něco od nich ? I když dle mého necvičeného oka asi ne. http://www.ewrc.cz/e...se.php?id=54635 myslim ze by to mohl byt nejaky porsche design Upraveno 30. října 2010 uživatelem HROCH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 zpěvák skupiny Public Enemy je asi taky chronomagor 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 zpěvák skupiny Public Enemy je asi taky chronomagor Už to tady bylo, stránka 91, můj příspěvek ZDE A taky jsem na to upozorňoval nedávno TADY 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Už to tady bylo, stránka 91, můj příspěvek ZDE A taky jsem na to upozorňoval nedávno TADY tak to se omlouvám, já už ty VIPKY nestíhám sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 V dnesnim vydani tydeniku EURO je rozhovor se sefem Zbrojovky Uherske Hradiste. Jeste jsem ho sice necetl, ale zmineny pan ma na ruce cerne Prim Diplomat. Fotku snad dodam vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Už to tady bylo, stránka 91, můj příspěvek ZDE A taky jsem na to upozorňoval nedávno TADY Docela mě baví, jak se někteří bojí, že by jim někdo upřel "zásluhy"... Ano, už to tady bylo, ALE aktuálně postnuté fotky byly pořízeny v jiné situaci a s částečně i jiným vybavením, takže není důvod na to poukazovat. Toto vlákno má 147 stran a jsem si stoprocentně jistý, že mnoho VIP již bylo zmíněno víckrát než jen jednou a nikdo se tím necítí dotčen. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 (upraveno) Charlie Sheen & The Mystery of the Patek Philippe Perpetual Calendar Chrono Upraveno 1. listopadu 2010 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 (upraveno) Charlie Sheen & The Mystery of the Patek Philippe Perpetual Calendar Chrono Supercool "Capri says she didn't take it, and if there is person you can trust, it's a 22 year old ######-star / hooker." Skoro se mi chce napsat, dobře mu tak EDIT: no dobře, přiznám, tak mu závidím, no, obojí.... Upraveno 1. listopadu 2010 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 ak mi k niekomu nejdu pateky tak k nemu urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 A copak to nosí Mr. Avatar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 ...tak ten bude odsud, jede na momentálně módní vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Jak já tomu Charliemu rozumím...http://www.novinky.cz/koktejl/215934-charlie-sheen-chtel-pri-rozvodu-pred-choti-zatajit-sbirku-hodinek-za-95-milionu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Jak já tomu Charliemu rozumím... fííha, tak takovej rozpočet na hodinky bych chtěl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 takovej rozpočet na hodinky bych chtěl taky. no, viď... a přitom mu zbývá na další radosti jako alkohol, kokain a po*rnoherečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 no, viď... a přitom mu zbývá na další radosti jako alkohol, kokain a po*rnoherečky Když bereš 825 tis. usd za epizodu seriálu a jedna série má přes 20 dílů, tak ti toho zbyde Samozřejmě to nebral hned od 1. série, ale třeba od 4. Teď běží 8. série a jsou nový smlouvy, takže aktuálně prej bere hodně přes mega za jeden díl. Plus bonusy Jojo, v televizi je taky solidní byznys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Když bereš 825 tis. usd za epizodu seriálu a jedna série má přes 20 dílů, tak ti toho zbyde Samozřejmě to nebral hned od 1. série, ale třeba od 4. Teď běží 8. série a jsou nový smlouvy, takže aktuálně prej bere hodně přes mega za jeden díl. Plus bonusy Jojo, v televizi je taky solidní byznys Keby tolko nefetoval, tak mozno zaraba 20x1M za jeden film Ale z fotrovho tiena sa tazko vystupuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 vsetko je byznys, aj tie manzelstva. Niekomu sa uberie, dotycnej sa prida a vsetci su spokojny, akoze spokojny a ostanu ako priatelia. Laska....no deti si to "zliznu" naplno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burnfly Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) Copak lidového si vzal Pája Bém do redakce Blesku? Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem burnfly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Copak lidového si vzal Pája Bém do redakce Blesku? Novy Jachtkluby od IWC. Evidentne sleduje novinky a je zasobenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se