Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už to tady bylo, stránka 91, můj příspěvek ZDE

A taky jsem na to upozorňoval nedávno TADY

Docela mě baví, jak se někteří bojí, že by jim někdo upřel "zásluhy"... Ano, už to tady bylo, ALE aktuálně postnuté fotky byly pořízeny v jiné situaci a s částečně i jiným vybavením, takže není důvod na to poukazovat. Toto vlákno má 147 stran a jsem si stoprocentně jistý, že mnoho VIP již bylo zmíněno víckrát než jen jednou a nikdo se tím necítí dotčen.

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Supercool ;)

"Capri says she didn't take it, and if there is person you can trust, it's a 22 year old ######-star / hooker."

Skoro se mi chce napsat, dobře mu tak :smile_anim:

EDIT: no dobře, přiznám, tak mu závidím, no, obojí.... :)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

no, viď... a přitom mu zbývá na další radosti jako alkohol, kokain a po*rnoherečky

Když bereš 825 tis. usd za epizodu seriálu a jedna série má přes 20 dílů, tak ti toho zbyde :) Samozřejmě to nebral hned od 1. série, ale třeba od 4. Teď běží 8. série a jsou nový smlouvy, takže aktuálně prej bere hodně přes mega za jeden díl. Plus bonusy :) Jojo, v televizi je taky solidní byznys ;)
Odkaz ke komentáři

Když bereš 825 tis. usd za epizodu seriálu a jedna série má přes 20 dílů, tak ti toho zbyde :) Samozřejmě to nebral hned od 1. série, ale třeba od 4. Teď běží 8. série a jsou nový smlouvy, takže aktuálně prej bere hodně přes mega za jeden díl. Plus bonusy :) Jojo, v televizi je taky solidní byznys ;)

Keby tolko nefetoval, tak mozno zaraba 20x1M za jeden film :smile_anim: Ale z fotrovho tiena sa tazko vystupuje...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...