Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Milisi,na to je potřeba taková věc, říká se jí empatie.

Zkus si třeba představit, že vyberou zloději tvojí sbírku a ještě se o tom bude diskutovat na italském fóru o hodinkách a bude to v jejich televizních zprávách. No nebylo by ti z toho smutno?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milisi,na to je potřeba taková věc, říká se jí empatie.

Zkus si třeba představit, že vyberou zloději tvojí sbírku a ještě se o tom bude diskutovat na italském fóru o hodinkách a bude to v jejich televizních zprávách. No nebylo by ti z toho smutno?

Já bych byl rád a do situace jakéhokoli čutálisty se snad nikdy nebudu vciťovat muset. Já jsem proti sportu a fotbalu zvlášť. Obecně vzato jsem pro hodně věcí pro, a pro hodně proti.
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Já bych byl rád a do situace jakéhokoli čutálisty se snad nikdy nebudu vciťovat muset. Já jsem proti sportu a fotbalu zvlášť. Obecně vzato jsem pro hodně věcí pro, a pro hodně proti.

Mam to stejne jako Milisak. K fotbalu mam spis prirozenej despekt :). To, co se panu fotbalistovi stalo, je sice velmi neprijemny, ale nic to nemeni na faktu, ze je mi to uplne fuk :).

Zbozstovani hracu a gloriola kolem nich (vcetne platu) je barometr, ktery ukazuje, jake hodnoty jsou dnes "dulezite". Respektuju to, nikomu nezavidim, ale mam na to vlastni nazor a neztotoznuju se s tim. Ano, rozumim - chleb a hry. Ale pro me je to trochu malo...

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Chlapi vy jste zlí. Je přeci úplně fuk, jestli jsou fotbalisti přeplácený tupý hovada nebo ne.(vždyť nejsou všichni z modelové řady "Řepka")

Prostě jednomu člověku (jo pan Nedvěd je člověk) nějaká svině, který se nechce pracovat (tedy legálně pracovat), vykradla barák. To je přeci smutný.

Je úplně jedno, kolik mu švihli hodinek nebo peněz v hotovosti a šperků. Prostě mu vybrali barák a to je stejně smutný, jako když vyberou barák nějakýmu vědci z výzkumáku.

Ale třeba se pletu. :unsure:

Upraveno uživatelem honza71
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Je úplně jedno, kolik mu švihli hodinek nebo peněz v hotovosti a šperků. Prostě mu vybrali barák a to je stejně smutný, jako když vyberou barák nějakýmu vědci z výzkumáku.

Nepletes, je to stejny, jako by ho vybrali Tobe nebo mne nebo treba sefovi akademie ved a zlodej by si zaslouzil dostat poradne po hube. Ale to, ze jde zrovna o Nedveda, neni (alespon pro me) duvod se tim jakkoliv zabyvat (i kdyz to prave ted delam).

A nemyslim si, ze jsou fotbalisti preplaceni. Jsou ohodnoceni tak, jak si jich spolecnost ceni (sledovanost, popularita --> zisky z reklam --> atd.). To je dusledek svobody, do ktere bych ani naznakem nechtel zasahovat a jakkoliv narizovat, kolik nejvic musi fotbalista brat. Pro me je kopani do balonu naprosto nepodstatna hodnota a to i v pripade, ze to dotycnej umi nejlip na svete, takze na fotbal nekoukam a nechodim. Proste se snazim svuj kapital (at uz penize nebo cas) smerovat jinym smerem. Ale nic, uz utikame od tematu, takze pokud nebude explicitni zajem v tyhle diskusi pokracovat, tak to balim.

Odkaz ke komentáři

Já ti tomu taky dlouho nemohl přijít na chuť,ale Slavoj Houslice mě dostal.

To je fakt zapálenej mančaft.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...