Frantik Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Pavel Bem nosí Breitling Navitimer, Panerai, IWC Portugaly, Omega Seamaster chrono, apod. Bylo to zde už stokrát!
Jay Doll Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 Dneska jsem by v servisu u Dušáka a "Kožak" co bere hodinky do opravy měl na ruce zlaté Omega PO. Neměl jsem odvahu fotit mu zápěstí . Asi jsem se špatně učil... Tak to si je asi během dne vyměnil, protože navečer měl už Constellation v bicoloru
organic Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 To je fintil...Fakt měl v 11 dopoledne zlatý PO na gumě.. Tak to si je asi během dne vyměnil, protože navečer měl už Constellation v bicoloru
Jay Doll Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 No asi se během oběda skočil domu převléci, protože před šestou měl fakt už Konstelejšny
tombed Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2010 a co varianta, že ponosí hodinky zákazníků ?
Návštěvník Radius Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 To je jasný, když zavřou, tak si vezme svý Parnisy a jde domů...
Josef01 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Samozrejme je to o funkci, staci si koupit jedny drahe hodinky a kazdy podnikatel pak vi, ze soucasti hodinove schuzky je darecek ve forme hodinek za 200-300 tis.
apocalipta Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 (upraveno) Co je to za hodinky, pozná někdo? (na fotce je generální ředitel IBM ČR) edit: Nejde mi vložit obrázek, takže link http://img339.imageshack.us/i/watchi.png/ Upraveno 2. ledna 2011 uživatelem apocalipta
Kalifx Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 (upraveno) Co je to za hodinky, pozná někdo? (na fotce je generální ředitel IBM ČR) edit: Nejde mi vložit obrázek, takže link http://img339.imageshack.us/i/watchi.png/ Hodně z dálky, ale tipuju klasiku od IWC (nakonec - je to skoro stejný jako IBM ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. ledna 2011 uživatelem Kalifx
tombed Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 platinové day-date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Tahle fotka jasně dokazuje, že ani na takový zvíře, jako je Russel, netřeba hodinek obřích rozměrů. Sice se mi k němu moc nehodí, ale velikost je ok.
Josef01 Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) No já nevím, ale řekl bych, že jsou mu opravdu malé... Mimochodem šéf Dušák servisu (tedy ten co je na příjmu) má standardně vlastní Constallation bicolor myslím cca 36mm, nic jiného jsem u něj neviděl. P.S. Jinak velikost hodinek ladící oku by měla bý 4:3 např. 41x54mm (tzv. lug to lug) a zabírat cca 80% průměru ruky, tedy v tomto případě ruka s průměrem 68mm. Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem Josef01
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) No já nevím, ale řekl bych, že jsou mu opravdu malé... Mimochodem šéf Dušák servisu (tedy ten co je na příjmu) má standardně vlastní Constallation bicolor myslím cca 36mm, nic jiného jsem u něj neviděl. Možná jsem to trochu špatně napsal, on by samozřejmě mohl mít něco většího a vypadalo by to asi líp, ale mě (jakožto nezastánce současné módy obřích rozměrů hodinek) potěšilo, že to na něm prostě nevypadá trapně, ok možná zaslouží větší, ale není to pro něj nenositelné. Asi tak Šéf je asi stará škola Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem Chorche
Snow Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Hodinky Lendla budou asi oříšek na rozdíl od časomíry Boricse Beckera. zdroj - http://www.tennisser...pen97photo.html zdroj - http://luckycelebs.com/ Co má na ruce Niki Lauda ? zdroj - http://www.hurnaus.c...ew.php?gi_id=55 A co Andre Agassi ? zdroj - http://www.sporting-...asp?HeroID=2688
bullitt Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 platinové day-date no ja neviem....podla mna typicky priklad toho, ze na velkosti zalezi, mne osobne to pripada dost komicke, asi ako ked si dam ja na ruku moje stare swatch james bond collection pozdravy z ruska :-) ale samozrejme je to otazka vkusu
organic Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) Byl jsem u Dušáků ještě jednou na Silvestra (na Příkopech ne v Arkádách ) a to měl pan vedoucí opravdu mrňavé Constellation v bicoloru. Ale toho 27. měl zlaté PO na kaučuku, za to dám nohu do ohně a jednou předloni jsem u něj viděl dokonce De-Ville Rattrapante Chrono nebo něco podobnýho jako toto: edit: pravopis No já nevím, ale řekl bych, že jsou mu opravdu malé... Mimochodem šéf Dušák servisu (tedy ten co je na příjmu) má standardně vlastní Constallation bicolor myslím cca 36mm, nic jiného jsem u něj neviděl. P.S. Jinak velikost hodinek ladící oku by měla bý 4:3 např. 41x54mm (tzv. lug to lug) a zabírat cca 80% průměru ruky, tedy v tomto případě ruka s průměrem 68mm. Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem organic
Chorche Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Já myslím, že velikost hodinek ladící oku je úplně individuální
Martz Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Lendl - Timex Ironman, Becker - IWC Aquatimer ?
tombed Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) taky bych to tak viděl...tady třeba Nicolas Cage v Obchodníkovi se smrtí, pokaždé jiný úhel a jednou gut, podruhé ee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem tombed
tombed Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 a ještě kráska Lindsey Wonn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se