Micey Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Já na první pohled myslel že ten Louis má Hamilton Jazzmaster chrono.. škoda, byla by to stylovka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 uplne vidim, jak vyleze z te formule a hned na nej navesi tuny reklamnich cetek (v tomto pripade "cetek") Tamdle hodinky, tamdle cepice, tamhle botky.... Zrovna Carrera Caliber 1887 mi jako cetka nepřipadají. Ale k outfitu mu, pravda, moc nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Pěkná fotka Hemingwaye, tak proc ji sem nedat. Rekl bych, ze je to fotka z Afriky, tedy out-door nebo spis in-tent a hodinky asi rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Řebíček podruhé... A Hloušek má G-shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekP Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2011 Co tenhle typek? Na stole pred nim MB Dostojevskij (doufam, ze tohle pero si koupil)... a na ruce to vypada na cosi od firmy s korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Co nosí Pavel Kohout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Co nosí Pavel Kohout? Neni to Damasko chrono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Neni to Damasko chrono? taky mě první napadlo damasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Mozna, ze fakt jo. EDIT: No jasne, datum+den mirne pod urovni '3', ochrana korunky, povrchovka. To je jasny DC 56 . Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Jestlipak nakupoval u Kubsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 To by ma zaujimalo,podla coho tvorila ta rektalna alpinistka tie hodinky,ked Váša nestal modelom....Az sa jej podarili tak ako huba,no potes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man1k Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Ital z kuchyně, Emanuel Ridi, přesedlal z Dayton nebo spíš rozšířil stáj kousek je to hezkej, skoda jenom toho rybiho oka.... pro me je jasna volba submariner no date nebo sea dwellery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Rybář Jakub Wágner, asi první fotka kde jsem zaregistroval že taky nosí hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Rybář Jakub Wágner, asi první fotka kde jsem zaregistroval že taky nosí hodinky. To je Tudor, myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Rybář Jakub Wágner, asi první fotka kde jsem zaregistroval že taky nosí hodinky. Má na tom řemenu zajímavou sponu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Tak dnes u nás byl opět Vladimír Mlynář a tentokrát to nebyly IWC, ale LONGINES Lindbergh's Atlantic Voyage . Tak ho příště pozdravuj od Petra, seděl jsem s ním celou základku v lavici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Kohout nosí Damaska a měl je ještě před tím, než je Kubson prodával. Dále má např. Stowy, Guinand, Zeno a Precisty.Wágner nosí Tudor Hydronaut. pevo: když bude příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 ne, že bych ho znal, ale jeho sbírka má opravdu široký záběr Philipp Koltsov http://www.koltsov.biz/watches.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Medvedev nosi/nosil Brequet, ale jsou to i tyhle hodinky? Je to spatna fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Lange? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se