bandicoot Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Petr Lessy Tak todle byl pro milovníka hodinek oříšek, hledal jsem okolo Stormu a MPM, ale dal jsem ho http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/diesel-dz7125-4-time-zone/ edit: a samozřejmě kyselá p...l a blijící smajlík k tomu Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Tak todle byl pro milovníka hodinek oříšek, hledal jsem okolo Stormu a MPM, ale dal jsem ho edit: a samozřejmě kyselá p...l a blijící smajlík k tomu Tobě plus, Lessymu velké mínus. Takový hoře masa by slušely Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Tak todle byl pro milovníka hodinek oříšek, hledal jsem okolo Stormu a MPM, ale dal jsem ho http://www.zlato-str...25-4-time-zone/ edit: a samozřejmě kyselá p...l a blijící smajlík k tomu Bože, je to proste policajt, ten se nezapře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Tak todle byl pro milovníka hodinek oříšek, hledal jsem okolo Stormu a MPM, ale dal jsem ho http://www.zlato-str...25-4-time-zone/ edit: a samozřejmě kyselá p...l a blijící smajlík k tomu něco podobnýho (ne-li to samý) tahal Slávik,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Je to fakt škoda, k Lessymu by se něco víc na úrovni hodilo... Ty dýzly jsou mimořádně nepovedené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Bože, je to proste policajt, ten se nezapře no trochu jsem čekal, že to asi bude nějakej kýč... asi dárek od manjelky... Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem spinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 To jsou dobry monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 To jsou dobry monstra ale jak mu těch 6cm sedí - ideální pazoura pro Big Piloty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Veducemu by uz mali vybrat solidnejsiu znacku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Vono by to mozna v tilku vypadalo jinak .. EDIT: To nepatrilo k ty Ricousovo fotce z mladi ale bandimu.... Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 (upraveno) Veducemu by uz mali vybrat solidnejsiu znacku... Nekde je tu Leo s Putinem a na ruce ma zlate Nautily. Ty by se mu na červený koberec hodily víc. Tuná: Upraveno 19. ledna 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Veducemu by uz mali vybrat solidnejsiu znacku... Ty máš dojem, že je to špatná značka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Ty máš dojem, že je to špatná značka? Znacka je to vyborna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 ...Takový hoře masa by slušely Panerai Doufám, že nám (teda hlavně mně) nechceš naznačit, že Paneraie nosej tlustý lidi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Doufám, že nám (teda hlavně mně) nechceš naznačit, že Paneraie nosej tlustý lidi! To rozhodně ne, třeba Arnold nebo Sly rozhodně tlustí nejsou. Prostě na ně musíš mít obvod zápěstí. A jestli ty Dízly mají 55mm plus, pak 47mm Pamy budou pro Lessyho ideální oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 jako dvojčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 jake hodinky na tahu nosi postava Karel (manzel Evy) v serialu Vypravej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 jake hodinky na tahu nosi postava Karel (manzel Evy) v serialu Vypravej? no na 99% to budou, myslim, PRIM... v tom seriálu se jich objevuje "neuveritelné množství" .. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 jo tak to je jasny, to jsem ani nezminoval, za komancu by asi ani prilis jinejch nosit nemohl, spis mi slo o model a tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se