Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevěděl by někdo co má německej raper SIDO v té krabici co ukazuje v te parodii na MTV Cribs... kvalita obrazu nic moc, proto neodfocuju, davam odkaz na youtube 2:50 klik

Spravil som si pohodovy večer, proste pušťam si nejake stare veci na YouTube, popr čo som nepočul (mal som asi trojročnu pauzu v Nem. rape, okrem zasadnych albumov),
hmmm, celkom zaujimavy flow,....počuvam dalej a zrazu

So siehts aus,gib´s auf,du bist game over,

du klaust dir ne Armaniuhr,ich kauf mir ne Daytona.

Speedmaster,Navitimer,Submariner,Bentley,

für die Party lass ich mir von Philipp Plein ein Hemd nähen.

:blink:

A hlavne odporučam zaber v čase 1:00, poteši to asi väčšinu osadenstva, hoci neznaša rap ;)

Žeby bol Sido až taky chronomagor ? Odporučam pozvať ho na nejaky zraz :D

Hoci tu sa možno jedna len o "hodinky ve filmu", no aj tak, spomenuť v rapovom texte 4 hodinarske legendy....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spravil som si pohodovy večer, proste pušťam si nejake stare veci na YouTube, popr čo som nepočul (mal som asi trojročnu pauzu v Nem. rape, okrem zasadnych albumov),

Das ist echt Klasse! Man sieht 'nen Uhrenbeweger nicht so oft in solchen Klips :shuriken: . Danke für den Tipp

post-5465-042100300 1327880205.jpg

Odkaz ke komentáři

Co to má Koranteng?

Pěkný oblek :) Hodinky bohužel nejsou vidět :D

Ale tipoval bych ho na nějakou fashion značku, když jsem dělal v Zaře, chodil tam nakupovat a nikdy jsem nic chrono zajímavýho nezaznamenal. Ale třeba se zlepšil...

Odkaz ke komentáři

Pěkný oblek :) Hodinky bohužel nejsou vidět :D

Ale tipoval bych ho na nějakou fashion značku, když jsem dělal v Zaře, chodil tam nakupovat a nikdy jsem nic chrono zajímavýho nezaznamenal. Ale třeba se zlepšil...

Já nevim, co to je za módu, tydle pogumovaný vobleky.
Odkaz ke komentáři

Nový Top Gear - Captain Slow....zkusím jen nastřelit - nějaké vintage Omegy Dynamic? Ale asi jsem vedle :)

Remen, tvar pouzdra se tomu podoba, ale myslim, ze Dynamic nemaji takto pekne zapustenou korunku.

Mam ne nepodobne Certina Revelation...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...