Joe Lemonade Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Co asi, Suby ne? To byla filozofická otázka. Odpověď jsem ani neočekával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Já nevim, co to je za módu, tydle pogumovaný vobleky. Milisi, ty tomu nerozumíš, abys mohl být dneska ten správnej frikulín, musíš být vidět Nejdál to samozřejmě dotáhl Barney se svým diamantovým oblekem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 To byla filozofická otázka. Odpověď jsem ani neočekával. Spíše "řečnická" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 novak v slušnom AP Millenary Chronograph. Jinak Djokovic je jejich ambassador. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 9. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2012 Spíše "řečnická" Bože, já jsem ale v*l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 (upraveno) To byla filozofická otázka. Odpověď jsem ani neočekával. Upraveno 10. února 2012 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Bitzer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Corrado Barazzutti, kapitán italskýho davis-cupovýho týmu, je stylově vlastenec...nebo aspoň teď v Ostravě, taky to ale střídá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 jan barta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Taky koukám Omega vintage za pár tisíc a jak se dobře nosí i v TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocha Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 (upraveno) Americká krása - rok 1999, to vylučuje SNZG11K1 ze hry Upraveno 14. února 2012 uživatelem Moocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Bartu neznam, ten sport moc nesleduju, ale hodinky ma fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Taky koukám Omega vintage za pár tisíc a jak se dobře nosí i v TV Jaký to jsou Omegy? Nic mi to neříká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Tady má pán nevím co, ale chvilku měl radost z vody, rozkaz zněl jasně .... zdroj:http://zpravy.idnes.cz/putinovi-nevyslo-divadlo-s-vodou-z-vostoku-podle-vedcu-byla-falesna-1gb-/zahranicni.aspx?c=A120214_195155_zahranicni_brm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Blancpain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Možná bych to měl dát do "Co mě dneska naštvalo" nebo založit vlákno "Jaké hodinky nenosí VIP, i když by mohli..." ale dám to sem. Matt Groening, autor seriálu The Simpsons, nenosí na ruce NIC. Ovšem naopak co nosí k obleku za boty mě taky vyděsilo. Možná by si ho někdo od nás mohl vzít do pucu a vysvětlit mu co nosit a co naopak nenosit Zdroj: Reuters Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Tenisky k obleku jsou dnes, bohužel, "trendy" http://www.isifa.com/reportage_ed.php?repid=953702 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Asi jsem konzerva, ale viděl bych to podobně jako Ryan Gosling... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Já taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert75 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Bartu neznam, ten sport moc nesleduju, ale hodinky ma fajne. Jan Barta je nejvetsi ceskej domainer (http://www.elephant-orchestra.com, www.elephant-traffic.com), co na tom trhnul par desitek milionu. Je to taky hard core pokerovy hrac, ale ne v trapnych turnajich jde je vlezny $5000, ale v cash games, jedna hra treba 5000Eur. Pro zvidave, koho zajima prvni cast jeho zivota, kdy mel jeste holej zadek, ale zato hodne odvahy, at zkoukne autobiograficky snimek Czech Made Man. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se