Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja rolex, sibir grand seiko, shag zlate primky a navrhujem dat tomuto semenistu dekadencie generalny 60dnovy ban.. :-)

Já souhlasím, kdo to má po vás číst a nebo sedět u jednoho stolu? :DD
Odesláno

Bývalý guvernér centrální banky a neúspěšný kandidát na primátora Prahy dřív nosil dost obludný plastový digi. Teď je na nových matroších KPMG s TH Link chrono, je to určitě posun správným směrem, ale mohl vybrat líp, ten provařenej sportovní tah k obleku moc nejde, IMHO.

Jinak je to fotka jak z reklamy na hujery, možná si KPMG/Tůma takhle přivydělává, doba je zlá ;).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jedna lahůdka. Každý asi ví, co nosí Jeho královská výsost princ William Arthur Philip Louis, vévoda z Cambridge, hrabě ze Strathearnu, baron z Carrickfergusu, rytíř Podvazkového řádu, magistr umění. Ale mě by zajímalo, jestli jeho vosková figurína na fotce nosí opravdové Bondovky a nebo jsou to fejky :) . Co myslíte? Jsou taky z vosku?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Omlouvám se za maličko větší fotku (o 300 pix, ale zase má jen 110 kB), chci aby ty hodinky byly co nejlépe vidět.

Odesláno (upraveno)

To u těch Nardinů moc dlouho nevydržel.. nebo mi něco uniklo?

EDIT: No ale každopádně si polepšil.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Repliky :)

Zdroj: http://www.examiner.com/kate-middleton-in-national/slideshow-kate-middleton-wax-figures-unveiled-nyc-london-amsterdam

Jedna lahůdka. Každý asi ví, co nosí Jeho královská výsost princ William Arthur Philip Louis, vévoda z Cambridge, hrabě ze Strathearnu, baron z Carrickfergusu, rytíř Podvazkového řádu, magistr umění. Ale mě by zajímalo, jestli jeho vosková figurína na fotce nosí opravdové Bondovky a nebo jsou to fejky :) . Co myslíte? Jsou taky z vosku?

Omlouvám se za maličko větší fotku (o 300 pix, ale zase má jen 110 kB), chci aby ty hodinky byly co nejlépe vidět.

Odesláno

Repliky :)

Tak to je docela ostuda. Když už utratili 237 tisíc dolarů za vytvoření těch figurín, tak mu mohly dát origo hodinky namísto fejků

Figurina muze :)

Nojo, Fondation de la Haute Horologerie je k fejkům vlastně nabádá :D

Odesláno (upraveno)

Zrovna jsem to chtel postnout. Paradni for.

:clap: hlásím se jako třetí v pořadí, vtip dne :clap:

edit:.

Upraveno uživatelem horal
Odesláno (upraveno)

Kiril chronomág :) Škoda, že nemá rád punk.

No on ani Půťa moc Pu.sy Riot nemusí :punk: Co asi kočky nosí za hodinky?

Edit: napsat jméno kapely, aby z něj nebyly jen hvězdičky...

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

nevím, jestli si někdo z vás vybaví tohoto muže - jmenoval se ronnie peterson a byl to hrdina mého ranného dětství... a nosil heuer carrera

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...