frista Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Hned jsem si to myslel. No jo asi ma u Bendlovy zeny mirnou slevicku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Nosí je hlavně a nejčastěji .... IWC... Portuguese... Nejspíš to budou tyto, příp. varianta se zlatými ručkami a indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Tady je má také... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Je vidět, že malí mužové si kromě velkých aut kupují i velké hodinky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 (upraveno) Netusim co ma za velkou karu (krome sluzebni A8), ale Panerai a IWC - nevim, neni to trochu pokazde jina sorta ? Cekal bych spis nejake "poutovejsi" brajtle, nebo neco podobneho. Tyhle portuguese jsou jinak nadherny, tuhle jsem je videl nazivo v provedeni regulator (nejaka limitovana edice) a nemohl jsem z nich sundat oci. Upraveno 22. října 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Hned jsem si to myslel. No jo asi ma u Bendlovy zeny mirnou slevicku :-) Mírnou... spíš bych tipnul, že kupoval maximálně za nákupku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Mírnou... spíš bych tipnul, že kupoval maximálně za nákupku... Tamara je vetsinou venuje. za protisluzbicku, samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2008 Tamara je vetsinou venuje. za protisluzbicku, samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomo135 Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 To snad všichni poznáte. Jirka věděl co se nosí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2008 Tamara je vetsinou venuje. za protisluzbicku, samozrejme. Dost mě paní překvapila, čekal jsem "paní Bendlovou" a ono ne - viz http://proc-ne.ihned.cz/c4-10000750-256098...dlova-kotvalova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 To snad všichni poznáte. Jirka věděl co se nosí... tak to je super ja jsem nedavno z dlouhe chvile na dlouhe sluzebni ceste mimo CR znova shlednul celou Inzenyrskou odysseu a velmi casto jsem si vracel DVD jen proto, abych rozlustil, co tehdy "manazeri" nosili v podobnem duchu ted sleduju i "Pitaval",kde maji soudruzi na telefonni centrale PRIM Electric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 (upraveno) To snad všichni poznáte. Jirka věděl co se nosí... V soucasnosti - Maurice Lacroix Croneo a Fortis Pilot Professional - ale to se predpokladam vseobecne vi. Ty cronea nosi celkem pravidelne. Upraveno 28. října 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 Jak jsem se dnes dočetl ve Vanity Fair tak Dalajlama Rolexky, nevím jaké, ale i tak, dost uhozený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 (upraveno) Neni - dostal je soukromym darem. Kdysi se tady probirala drazba omeg constelation kardinala Berana. Jan Pavel II. mel rolexky taky a dokonce mu jeden polsky svec dodaval rucne site boty. Fidel je znamy svou vasni pro oystery a tak dal....Spatne hodinky nejsou znakem vyjimecnych muzu Upraveno 28. října 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 Je vidět, že malí mužové si kromě velkých aut kupují i velké hodinky..... Nedavno jsem ho potkal a nastupoval do pekne udelaneho VW Brouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2008 Nedavno jsem ho potkal a nastupoval do pekne udelaneho VW Brouka no on je to peknej brouk celej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 GM Dmitry Andreikin z mistrovství Evropy družstev šachy. Víte někdo co pan šachista vlastní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 GM Dmitry Andreikin z mistrovství Evropy družstev šachy. Víte někdo co pan šachista vlastní ? Podle vixlajlantového řemínku, na kterém je natisknutý plastický relief bych to viděl na něco ve stylu Fossil / Diesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 GM Dmitry Andreikin z mistrovství Evropy družstev šachy. Víte někdo co pan šachista vlastní ? Rotary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Big Pilot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se