Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Treba se nekdy potkame-jsem zvedav co reknes az je uvidis na zivo myslim,ze ti spadne brada.Za tu dobu co je mam tak jsem resil prodej trem libovcum co nosili B,IWC,Omega a ted je nesundaj z ruky to vis nejsou pro zadny vychcipany hlavonozce (zapesti 20cm a vic,nahore min 50mm) :thumbsup_anim:

Mě nevyděsíš... mně padá brada už jenom z krásnejch ženskejch :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fedor Emelianenko - nejlepší fighter těžké váhy v MMA -

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

G-Shocky,dle mne.....ale jaké,to netuším......

Taky bych to tak tipl, ono totiž ,,SHOCK,, má přímo f popisu práce :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

A CO TENHLE PANACEK?

G.Guzzo marketingovy reditel KMP Mattoni, nebo spis docasny instalater ???

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem frista
Odkaz ke komentáři

V dnešních Lidových novinách je k rozsáhlému rozhovoru Renaty Kalenské s p. Vladimírem Dlouhým, exministrem průmyslu a obchodu a nynějším poradcem Goldman Sachs připojena fotografie dotyčného se zřetelným detailem hodinek, a to "PRIM Manufacture 1949". Pokud se nemýlím, mohlo by jít o Pavouk s mimostřední sekundovou ručkou na pozici 6, bílý číselník, datumka na pozici 3, indexy 6, 9, 12 číselné, zbytek "čárka", index 9 "natočen" o 90 stupňů.

Tak je to Pavouk? Fotografiie nedodám, neb tu nemám skaner, a na netu foto zatím není.

Odkaz ke komentáři

Ve všechnoparty s Karlem Sipem mel host Richard Krajco zrejme pilotky (dle nytu na remenu) s bilym cifernikem....nevidel nekdo? Nevite co to mohl mit?

Nicmene pohled to byl desivy...hodinky mu na ruce vubec nesedely...mel utle zapesti nebo hodinky musely mit tak 55... a ja si ozivil desivou vzpominku na popelnik, co mel jednou chlapik v kavarne....asi mel tenkrat tohle...

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...