Seamaster Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Nahore myslis jako obvod hlavy? Tak to my hlavonozci hrave splnujeme Prosim prestan tady dotcene resit svy cibule, pokud nejses K.Gott, od toho jsou tu jina vlakna. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Nahore myslis jako obvod hlavy? Tak to my hlavonozci hrave splnujeme Prosim prestan tady dotcene resit svy cibule, pokud nejses K.Gott, od toho jsou tu jina vlakna. Diky. Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2008 Treba se nekdy potkame-jsem zvedav co reknes az je uvidis na zivo myslim,ze ti spadne brada.Za tu dobu co je mam tak jsem resil prodej trem libovcum co nosili B,IWC,Omega a ted je nesundaj z ruky to vis nejsou pro zadny vychcipany hlavonozce (zapesti 20cm a vic,nahore min 50mm) Mě nevyděsíš... mně padá brada už jenom z krásnejch ženskejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Fedor Emelianenko - nejlepší fighter těžké váhy v MMA - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. G-Shocky,dle mne.....ale jaké,to netuším...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Fedor Emelianenko - nejlepší fighter těžké váhy v MMA - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. G-Shocky,dle mne.....ale jaké,to netuším...... Taky bych to tak tipl, ono totiž ,,SHOCK,, má přímo f popisu práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 Fedor Emelianenko - nejlepší fighter těžké váhy v MMA - G-Shocky,dle mne.....ale jaké,to netuším...... Riseman? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2008 spíše Skyforce.....tipuju......???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 (upraveno) A CO TENHLE PANACEK? G.Guzzo marketingovy reditel KMP Mattoni, nebo spis docasny instalater ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. prosince 2008 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2008 A CO TENHLE PANACEK? G.Guzzo marketingovy reditel KMP Mattoni, nebo spis docasny instalater ??? nevím co má tady, ale nejčastěji nosí IWC Big Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e2ek1el Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2008 Pro mne zasadni hodinkoidny film - Die Hard II (Smrtonosna past 2): Tag Heuer nevimpresneco: jinak hodne zajimava stranka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 kdyz zustanu na domaci scene tak jsem nedavno videl foto pana Donutila na LOH v Cine a tam mel na ruce Victorinox Base Camp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernysip Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 V dnešních Lidových novinách je k rozsáhlému rozhovoru Renaty Kalenské s p. Vladimírem Dlouhým, exministrem průmyslu a obchodu a nynějším poradcem Goldman Sachs připojena fotografie dotyčného se zřetelným detailem hodinek, a to "PRIM Manufacture 1949". Pokud se nemýlím, mohlo by jít o Pavouk s mimostřední sekundovou ručkou na pozici 6, bílý číselník, datumka na pozici 3, indexy 6, 9, 12 číselné, zbytek "čárka", index 9 "natočen" o 90 stupňů. Tak je to Pavouk? Fotografiie nedodám, neb tu nemám skaner, a na netu foto zatím není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 (upraveno) Ve všechnoparty s Karlem Sipem mel host Richard Krajco zrejme pilotky (dle nytu na remenu) s bilym cifernikem....nevidel nekdo? Nevite co to mohl mit? Nicmene pohled to byl desivy...hodinky mu na ruce vubec nesedely...mel utle zapesti nebo hodinky musely mit tak 55... a ja si ozivil desivou vzpominku na popelnik, co mel jednou chlapik v kavarne....asi mel tenkrat tohle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. prosince 2008 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Co takhlw zalistovat o čtyři stránky dozadu... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=212636 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Co takhlw zalistovat o čtyři stránky dozadu... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=212636 Prehledl jsem...diky... Mno podle mne jsou to pilotky....pilotni remen a cibulovita korunka tomu odpovida...jen ten bily ciselnik...ale i takove pilotky pochopitelne jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 John Travolta ted bude nosit Breitlingy v cernem http://revue.idnes.cz/johnu-travoltovi-zem...130_lidicky_ved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 taxík - Aleš Háma: Netuším, co má.. a omlouvám se, jestli to tu už je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Jak se pozná V.I.P. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2009 Jak se pozná V.I.P. ? Není to jedno? V tomto vlákně bych to definoval jako osobu, u níž je šance, že jí budou znát i nějací/všichni lidi z fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2009 Ten Háma to celkem střídá, také nevím co nosí. U jedněch bych tipoval na Glycine, ale je to jen odhad. Jinak je to celkem dobrý týpek, zvláště, kdysi jako moderátor na F1 v pořadu Knedlo, zelo, vepř - to bylo maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se