vanderB. Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 no a ten tah sedí nebo to je zkreslený světlem? pouzdro sedí, ale ten tah mě mate
st1g Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 V 28. 4. 2013 v 9:38, vanderB. napsal: no a ten tah sedí nebo to je zkreslený světlem? pouzdro sedí, ale ten tah mě mateJá si myslím, že sedí i ten tah. Podle mně to nic jiného než oyster být nemůže.. Jinak ten ciferník mi přijde hrozný.
Jay Doll Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Už na této stránce tato otázka jednou zazněla, ale na jiné hodinky. Budu to tedy opakovat, copakto asi nosí Jiří Šmejc?
financ Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 V 29. 4. 2013 v 18:19, Jay Doll napsal: Už na této stránce tato otázka jednou zazněla, ale na jiné hodinky. Budu to tedy opakovat, copakto asi nosí Jiří Šmejc? smejc.jpg smejc2.jpgTo vypada jak Diesely co ma Rosta Vlach na predchozi strance, akorat v nechrono provedeni.
Jay Doll Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) V 29. 4. 2013 v 19:09, financ napsal: To vypada jak Diesely co ma Rosta Vlach na predchozi strance, akorat v nechrono provedeni. Jasně . A já blbec si myslel, že to bude nějaké HH ... Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem Jay Doll
bandicoot Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Na titulce dubnového Bankovnictví je Lubor Žalman (ex-CEO Raiffeisenbank) a na ruce má Jaeger-LeCoultre Master Geographic v oceli.
Mirek Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 V 29. 4. 2013 v 19:09, financ napsal: To vypada jak Diesely co ma Rosta Vlach na predchozi strance, akorat v nechrono provedeni. No nevím, tohle na Naftu fakt nevidím, hlavně toho má vícero, že by zrovna on střídal takovej plebs, se mi nezdá...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Jaki zagarek ma kpt. Hans Kloss ? fikcyjny bohater (właściwie dwaj bohaterowie, gdyż zarówno więziony w ZSRR Niemiec o takim imieniu i nazwisku, jak i podszywający się pod niego Polak)?<br /><br />
Tower Of Power Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Vcera jsem mel tu cest s Tomasem Sokolem a na sobe mel modre Superavengery. Pardon za absenci fotky, myslim, ze zrovna on by mi nevahal jednu vytnout pred drzku...
IntoPicture Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 V 1. 5. 2013 v 6:57, Tower Of Power napsal: Vcera jsem mel tu cest s Tomasem Sokolem a na sobe mel modre Superavengery. Pardon za absenci fotky, myslim, ze zrovna on by mi nevahal jednu vytnout pred drzku... Njn, hokejista... To k těm hodinkám i přes držku dání .
gougy Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 V 1. 5. 2013 v 7:37, IntoPicture napsal: Njn, hokejista... To k těm hodinkám i přes držku dání .??on má ale kapku jiný job, taky na "přesdržku"
IntoPicture Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 V 1. 5. 2013 v 8:15, gougy napsal: ??on má ale kapku jiný job, taky na "přesdržku" Hokejka samozřejmě jako hobby... A konstituce a důraz se tam vyplácí úplně stejně
A10 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Už to tady bylo mnohokrát probíráno, že náš kníže nosí IWC Big pilotky, ale já bych se rád zeptal nemáte někdo nějaké informace jak si našel cestu k těmto hodinkám? Proč si je vybral ? Nebo je dostal jako dar? Jak dlouho je má ? Nosí je neustále?
misoo Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 ja som len pocul, ze si ich kupil preto, ze su velke a dobre na ne vidi. aspon to uslo na verejnost, pravy dovod tazko objavime...
Tower Of Power Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 V 3. 5. 2013 v 9:47, A10 napsal: Už to tady bylo mnohokrát probíráno, že náš kníže nosí IWC Big pilotky, ale já bych se rád zeptal nemáte někdo nějaké informace jak si našel cestu k těmto hodinkám? Proč si je vybral ? Nebo je dostal jako dar? Jak dlouho je má ? Nosí je neustále? Kazdopadne je nosi opravdu porad, jeden cas jsem s nim mel co docineni celkem casto a jine jsem na nem nevidel. Aspon teda za posledni rok.
Kristian.nov Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 V 3. 5. 2013 v 9:47, A10 napsal: Už to tady bylo mnohokrát probíráno, že náš kníže nosí IWC Big pilotky, ale já bych se rád zeptal nemáte někdo nějaké informace jak si našel cestu k těmto hodinkám? Proč si je vybral ? Nebo je dostal jako dar? Jak dlouho je má ? Nosí je neustále? Tady ve Watch it v čísle 01/2010 od stránky 62 je s ním rozhovor o hodinkách a vše tam říká... Moc pěknej rozhovor
Návštěvník swanieck Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Koukám na hokej a Lojza Hadamczik má nějaké "fajne" hodinky. Fajne chrona. Plat má vcelku slušný a tak by to mohlo být něco ze Švajcu a ne Ščíny. Kdopak to poznáte????
financ Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 V 3. 5. 2013 v 15:22, swanieck napsal: Koukám na hokej a Lojza Hadamczik má nějaké "fajne" hodinky. Fajne chrona. Plat má vcelku slušný a tak by to mohlo být něco ze Švajcu a ne Ščíny. Kdopak to poznáte????Neco od Chopard?
bandicoot Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 (upraveno) V poslednim cisle Moji Psychologie:- Andrusko, sef Novy, ma nejaky B4B s bilym cifrem na tahu - Kufa, plasticky chirurg, ma IWC DaVinci Chronograph s cernym cifrem na aligatorovi (sedi mu luxusne). Edit. A to, co ma na ruce Smejc, vypada na Cartier Tortue + Tourbillon + Monopusher Chrono... Edit2. Spravne se ten kousek jmenuje Tortue XL Tourbillon Single Push-Piece Chronograph (konzultace s katalogem...). Upraveno 3. května 2013 uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se