Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no a ten tah sedí nebo to je zkreslený světlem? pouzdro sedí, ale ten tah mě mate

Odesláno
  V 28. 4. 2013 v 9:38, vanderB. napsal:

no a ten tah sedí nebo to je zkreslený světlem? pouzdro sedí, ale ten tah mě mate

Já si myslím, že sedí i ten tah. Podle mně to nic jiného než oyster být nemůže.. Jinak ten ciferník mi přijde hrozný.

Odesláno
  V 29. 4. 2013 v 18:19, Jay Doll napsal:

Už na této stránce tato otázka jednou zazněla, ale na jiné hodinky. Budu to tedy opakovat, copakto asi nosí Jiří Šmejc?

attachicon.gifsmejc.jpg

attachicon.gifsmejc2.jpg

To vypada jak Diesely co ma Rosta Vlach na predchozi strance, akorat v nechrono provedeni.

Odesláno (upraveno)
  V 29. 4. 2013 v 19:09, financ napsal:

To vypada jak Diesely co ma Rosta Vlach na predchozi strance, akorat v nechrono provedeni.

Jasně ;) . A já blbec si myslel, že to bude nějaké HH ... :bangin:

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odesláno
  V 29. 4. 2013 v 19:09, financ napsal:

No nevím, tohle na Naftu fakt nevidím, hlavně toho má vícero, že by zrovna on střídal takovej plebs, se mi nezdá...

post-14887-0-51001000-1367337064_thumb.jpg

Odesláno

Jaki zagarek ma kpt. Hans Kloss ? fikcyjny bohater (właściwie dwaj bohaterowie, gdyż zarówno więziony w ZSRR Niemiec o takim imieniu i nazwisku, jak i podszywający się pod niego Polak)?<br /><br />

post-606-1367354435,18.jpg

Odesláno

Vcera jsem mel tu cest s Tomasem Sokolem a na sobe mel modre Superavengery. Pardon za absenci fotky, myslim, ze zrovna on by mi nevahal jednu vytnout pred drzku...

Odesláno
  V 1. 5. 2013 v 6:57, Tower Of Power napsal:

Vcera jsem mel tu cest s Tomasem Sokolem a na sobe mel modre Superavengery. Pardon za absenci fotky, myslim, ze zrovna on by mi nevahal jednu vytnout pred drzku...

Njn, hokejista... To k těm hodinkám i přes držku dání :) .

Odesláno

Už to tady bylo mnohokrát probíráno, že náš kníže nosí IWC Big pilotky, ale já bych se rád zeptal nemáte někdo nějaké informace jak si našel cestu k těmto hodinkám?

Proč si je vybral ? Nebo je dostal jako dar? Jak dlouho je má ? Nosí je neustále?

Odesláno

ja som len pocul, ze si ich kupil preto, ze su velke a dobre na ne vidi. aspon to uslo na verejnost, pravy dovod tazko objavime... :)

Odesláno
  V 3. 5. 2013 v 9:47, A10 napsal:

Už to tady bylo mnohokrát probíráno, že náš kníže nosí IWC Big pilotky, ale já bych se rád zeptal nemáte někdo nějaké informace jak si našel cestu k těmto hodinkám?

Proč si je vybral ? Nebo je dostal jako dar? Jak dlouho je má ? Nosí je neustále?

Kazdopadne je nosi opravdu porad, jeden cas jsem s nim mel co docineni celkem casto a jine jsem na nem nevidel. Aspon teda za posledni rok.

Odesláno
  V 3. 5. 2013 v 9:47, A10 napsal:

Tady ve Watch it v čísle 01/2010 od stránky 62 je s ním rozhovor o hodinkách a vše tam říká... Moc pěknej rozhovor

Návštěvník swanieck
Odesláno

Koukám na  hokej a Lojza Hadamczik má nějaké "fajne" hodinky. Fajne chrona. Plat má vcelku slušný a tak by to mohlo být něco ze Švajcu a ne Ščíny.

Kdopak to poznáte????

post-27804-0-65212800-1367594507_thumb.jpg

post-27804-0-98397100-1367594520_thumb.jpg

post-27804-0-67644200-1367594531_thumb.jpg

Odesláno
  V 3. 5. 2013 v 15:22, swanieck napsal:

Koukám na  hokej a Lojza Hadamczik má nějaké "fajne" hodinky. Fajne chrona. Plat má vcelku slušný a tak by to mohlo být něco ze Švajcu a ne Ščíny.

Kdopak to poznáte????

Neco od Chopard?

post-13546-0-61011000-1367597129_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

V poslednim cisle Moji Psychologie:

- Andrusko, sef Novy, ma nejaky B4B s bilym cifrem na tahu

- Kufa, plasticky chirurg, ma IWC DaVinci Chronograph s cernym cifrem na aligatorovi (sedi mu luxusne).

Edit. A to, co ma na ruce Smejc, vypada na Cartier Tortue + Tourbillon + Monopusher Chrono...

Edit2. Spravne se ten kousek jmenuje Tortue XL Tourbillon Single Push-Piece Chronograph (konzultace s katalogem...).

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...