farářskej Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 my se tu všichni známe.. holt maloměsto, ale nevím jestli by nosil nějaké polofejky od steinhartu Člověk, kterej nosí takovou sračku od Jet Setu, je schopnej všeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Kmotrovy hodinky - tyhle hodinky nosil Giuseppe Bonanno, muž, který byl předobrazem Dona Vita Corleoneho http://www.hodinkee.com/blog/2009/2/10/the...ky-luciano.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Viděl jsem Krajča jako Richarda III ,odpovídalo to těm hodinkám,celkem vzato mohl je mít při představení klidně na ruce a výsledný dojem by nezhoršil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 tak pozná, co má Krajčo za hodinky, zároveň ale díky chronomagu pozná, že člověk s takovýma hodinkama nestojí za jakékoliv oslovení a tužby :-) To se dost pleteš. Co kdyby měl hodinky Q&Q a pak to fanynkám prodával jako "Quality" a navíc i "Quantity"... osobní limitka v jednom vyhotovení? Dobrej nápad! Že bych změnil značku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Nevíte někdo, co nosí na ruce Babica? Myslím tím toho pána, co v sobotu večer uvádí pořad o vaření. (Nechme stranou jeho um a podobně prosím - toho si dost užívám na Okounu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 4 Mengelis -se zveřejněním telefonního čísla...vážně super ....takže jsem to promáznul......udělej to ještě jednou a nechám Tě od Chronomagu na čas odpočinout!!!!!! TOHLE SE TADY ZAVÁDĚT NEBUDE!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 4 Mengelis -se zveřejněním telefonního čísla...vážně super ....takže jsem to promáznul......udělej to ještě jednou a nechám Tě od Chronomagu na čas odpočinout!!!!!! TOHLE SE TADY ZAVÁDĚT NEBUDE!!!!! Díky :-) za smáznutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Krajčo podruhé : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Tssss, pořád tady ještě nevidím svojí fotku sakra...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Tssss, pořád tady ještě nevidím svojí fotku sakra...! Hoď ji sem! Co takhle založit nové vlákno a tam by byly naše fotky s hodinkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Hoď ji sem! Co takhle založit nové vlákno a tam by byly naše fotky s hodinkami? Jasně, a mohlo by se to jmenovat "Jaké hodinky nosí CYP?". Čti jako: Chronomag Ymportant Person Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Čti jako: Chronomag Ymportant Person No jasně, a to jsme tu všichni, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 4 Mengelis -se zveřejněním telefonního čísla...vážně super ....takže jsem to promáznul......udělej to ještě jednou a nechám Tě od Chronomagu na čas odpočinout!!!!!! TOHLE SE TADY ZAVÁDĚT NEBUDE!!!!! už by to chtělo nějakou novou výhrůžku, zákaz obrázků třeba, to by bylo mnohem horší, než tady chvíli nepsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin G Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Byl jsem fotit tiskovku k novemu filmu a koukal jsem co to ma Bartoska na ruce, ale je to velky vyrez, treba to nekdo poznate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin G Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Tak a rychle jsem prosel svoje fotky a zatim jedineho jsem nasel Jardu Uhlire: Casto fotim ruzne na akcich, tak se priste zkusim zamerit na to co ma kdo za hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Byl jsem fotit tiskovku k novemu filmu a koukal jsem co to ma Bartoska na ruce, ale je to velky vyrez, treba to nekdo poznate... podle řemenu maurice lacroix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 podle řemenu maurice lacroix Jo, řekl bych Maurice Lacroix Croneo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Byl jsem fotit tiskovku k novemu filmu a koukal jsem co to ma Bartoska na ruce, ale je to velky vyrez, treba to nekdo poznate... Kromě ML nosí ještě Fortisy a Longinesy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Lance Armstrong měl na tiskovce Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Kromě ML nosí ještě Fortisy a Longinesy :-) Zdá se, že má Havranpírkův kamarád Sokol vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se