hulk Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Ještě že mají bohatého tatínka :-) .....kluci,když Daytony,........tak ať jsou klidně vidět :-))) .....tady holky Tamara a Petra od starýho "Eklstouna" je také rády ukazují a i jiné modely,.......je to jen s tím rozdílem,že si potrpí na ten správný materiál :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 kua viz predchozi stranka...jen jestli je celej chronomag, kazdej den jak ze zurnalu... neni potreba me ucit, ze jestli je to nejaka dulezita postava KB,tak ze musi reprezentit 25,5hodiny denne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 (upraveno) Daytony su uz oficialne ladies'? Upraveno 29. srpna 2013 uživatelem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Chlapci na týhle fotce jsou úplně boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Myslim, ze si po dnešku najde i nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Chlapci na týhle fotce jsou úplně boží Celá ta fotka je boží, ten její výraz k tomu sedne skvěle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Nemůžu si pomoci, ale pán vedle Hrubešové mi připomíná jednoho místního váženého člena ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Všechny ty předchozí fotky jsou Andy Warhol a jeho dcery... Toš dík...to je přesně ta informace, kterou jsem neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Nemůžu si pomoci, ale pán vedle Hrubešové mi připomíná jednoho místního váženého člena ... že by fazer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 že by fazer?Samá voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Jistý si opravdu nejsem, ale třeba mi to Semi v SZ potvrdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Jistý si opravdu nejsem, ale třeba mi to Semi v SZ potvrdí Jestli jsi je jistý on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Luis Figo při losu základních skupin Ligy mistrů a jeho IWC Portuguese Perpetual Calendar Edition Luis Figo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Jo..tomu už řikám stylovka. Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 ......a chudák Bernie má jen nějaký obyčejný plechový "saláty" s "levným strojkem",......ale jinak je to řízek :-) Ten Hublot, to je Elegant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 (upraveno) to Manažer KB picture: Taky mně docela pobavil jeho vkus na oblečení. Zostudil tím vkus Rolexu. A ještě při takové rádoby uvolněné fotce je každýmu jasný co nám chce ukázat... Upraveno 29. srpna 2013 uživatelem kalba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 A já zase na té fotce nevidím nic špatného. Jo, neumí se oblíct, ale to neumí 90% čechů, navíc v této poloze se skutečně rukávy docela vyhrnou a odhalí zápěstí a hlavně si ho takto mohl naaranžovat fotograf. A i kdyby ne, tak co, já si taky nekupuju hodinky, abych je tajil a schovával pod dlouhé rukávy, mám z nich radost a na fotce vypadají jako hezký šperk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Jo, neumí se oblíct, ale to neumí 90% čechů off topic: to s tim oblecenim je fakt sranda... minuly tyden, v Kalifornii, sedim s kamaradem pred kavarnou, okolo prochazi holka/mlada pani s ditetem. Okamzite me jeji obleceni bouchlo do oci a rikam si, to je na 90 % Ceska.... zajde do kavarny pro kafe, za 5 minut vychazi ven a mluvi na dite cesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 (upraveno) off topic: to s tim oblecenim je fakt sranda... minuly tyden, v Kalifornii, sedim s kamaradem pred kavarnou, okolo prochazi holka/mlada pani s ditetem. Okamzite me jeji obleceni bouchlo do oci a rikam si, to je na 90 % Ceska.... zajde do kavarny pro kafe, za 5 minut vychazi ven a mluvi na dite cesky Předpokládám, že v tý kavárně eště ukradla indiána. Upraveno 29. srpna 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 (upraveno) ne, o to jsem se postaral ja... nebudu nam prece kazit povest hodim se priste fotky kdyby se nahodou objevila cedule: cesi, nekradte prosim indiany. I kdyz si dovedu predstavit, ze dalsi narodnosti by se mohli citit diskriminovany, oni jsou na to tu dost haklivy Upraveno 29. srpna 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se