Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádhera...kolik to koštuje cca? 

to by mě taky zajímalo..... , na googlu jsem nikde nenašel info o ceně, ale pod 40000$ to asi nebude :)

vypadá že cena asi neznámá, viz. pátý post ... I have never seen a Figo version for sale. 

Odesláno

Kopáč má AP i HUBLOT. A podle slečny samozřejmě vytříbený styl. No jo, láska, srdci neporučíte...

podle titulku na strance je pry irresistible... vzhledem mi pripomina trochu jine remeslo nez WAG...

Odesláno

U Svěceného mě v první chvíli napadl Breitling, ale jistý si nejsem, u Bolka si ani netroufnu tipnout a u Nicolase Klingera, žeby Edox ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Neomezím vkládání fotek fotbalistů? Stejně mají všichni Hubloty nabo AP...hrozná nuda, hlavně že to je drahý a je to na tom vidět.

Odesláno

Neomezím vkládání fotek fotbalistů? Stejně mají všichni Hubloty nabo AP...hrozná nuda, hlavně že to je drahý a je to na tom vidět.

Zopar skusenejsich ma aj Franck Muller :-)

Odesláno

Fakt se musím smát, jak je téma ponožek v sandálech věčný, i tady na fóru zabývajícím se zcela odlišným produktem, než jsou fusakle a kristusky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...