Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Buďte jako Steve McQueen - ten by nikdy neadoptoval dítě ze země třetího světa :P

Odesláno
  911 napsal:
jj je to vybornej typek. humornej a nekdy celkem slusne drsnej ale Dr.House. jednou byl na CT2 v udalostech nebo kde a mluvili tam o aids, hiv a cele te pomoci a tech cervenych stuzkach. tak se ho na to ptali, ze je to hezke ze jsou takovy charity a on na to ze si za to lidi muzou sami, ze sou blby. ze jen idiot nepouziva kondom a ze kdyby lidi trochu vice mysleli, ze by semohl treba venovat vice zkoumani rakoviny. tim si me neskutecne ziskal, protoze rekl pravdu v primem prenosu a jak moderator tak i ostatni hoste jen cumeli a nemeli na to co rict. protoze se na to neda nic rict. je to dobrej typek.

Bylo mi cti navstevovat jeden semestr jeho prednasku o vyvoji virostatik, to jeste nemel problem s hlasivkami. Nyni uz jen velmi spatne mluvi.

Je to klasicky priklad drice-workoholika. Jeho tvrda prace v 60 a 70. letech minuleho stoleti teprve nyni dosahla komercniho vyuziti. A to neni vzdy pravidlem.

Odesláno
  Kamil napsal:
Jenže já u nich nenašel model, který by měl dvě korunky. Tak nevím...

Kamile, hledal jsem, neb nenašel. V archivu už mám tolik značek, že se mi jednotlivé složky nechtějí ani otevírat. Ale někde jsem to pouzdro se dvěmi korunkami viděl, jen si teď nevzpomenu.

Odesláno
  Ondra napsal:
To bude kočkovo... pardón kočičí zlato... :)

Tahle rodina bývá zatížená na "Béčka". Někde na fotkách jsem viděl, ale už si přesně napamatuju model. Všechno ve zlatě - jak jinak.Předpokládám, že se u nich najde i něco z kolekce B for B. To je peklo.

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
  Skipi napsal:
Ten Rafa je asi skutečně hodně skromný chlapec :)

To je jen na fotku, prachsprostá reklama...

Odesláno

Nejsem si jist, ale časopis Týden, rozhovor s Váňou Langrem a přijde mi to, jakoby měl Prim Svatováclavské. Myslím, že i tenhle model se kupoval ministrům EU jako prezent, jistě to ale nevím, už ale pár týdnů to páčím z kolegy z MV :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...