Návštěvník Tada Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Buďte jako Steve McQueen - ten by nikdy neadoptoval dítě ze země třetího světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 Je to nejak prinosne alebo sa to tyka temy ? Niektore tvoje prispevky su fakt na palici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2009 xlague : Smol na to, pane , nevšímej si toho a třeba hned bude líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 http://img.aktualne.centrum.cz/216/95/2169...y-vodni-pes.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 jj je to vybornej typek. humornej a nekdy celkem slusne drsnej ale Dr.House. jednou byl na CT2 v udalostech nebo kde a mluvili tam o aids, hiv a cele te pomoci a tech cervenych stuzkach. tak se ho na to ptali, ze je to hezke ze jsou takovy charity a on na to ze si za to lidi muzou sami, ze sou blby. ze jen idiot nepouziva kondom a ze kdyby lidi trochu vice mysleli, ze by semohl treba venovat vice zkoumani rakoviny. tim si me neskutecne ziskal, protoze rekl pravdu v primem prenosu a jak moderator tak i ostatni hoste jen cumeli a nemeli na to co rict. protoze se na to neda nic rict. je to dobrej typek. Bylo mi cti navstevovat jeden semestr jeho prednasku o vyvoji virostatik, to jeste nemel problem s hlasivkami. Nyni uz jen velmi spatne mluvi. Je to klasicky priklad drice-workoholika. Jeho tvrda prace v 60 a 70. letech minuleho stoleti teprve nyni dosahla komercniho vyuziti. A to neni vzdy pravidlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 http://img.aktualne.centrum.cz/216/95/2169...y-vodni-pes.jpg To vypadá nedejbože na nějaký Nike... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 To vypadá nedejbože na nějaký Nike... Nike OREGON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Jenže já u nich nenašel model, který by měl dvě korunky. Tak nevím... Kamile, hledal jsem, neb nenašel. V archivu už mám tolik značek, že se mi jednotlivé složky nechtějí ani otevírat. Ale někde jsem to pouzdro se dvěmi korunkami viděl, jen si teď nevzpomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 ja som ich videl vo watch magazine sa mi zda len nevem najst to cislo no ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 To bude kočkovo... pardón kočičí zlato... Tahle rodina bývá zatížená na "Béčka". Někde na fotkách jsem viděl, ale už si přesně napamatuju model. Všechno ve zlatě - jak jinak.Předpokládám, že se u nich najde i něco z kolekce B for B. To je peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Pozná někdo, co nosí PAN tenista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 TIMEFORCE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 (upraveno) TIMEFORCE? tak nejak ... nadalove tikitalky edt: gram Upraveno 18. dubna 2009 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Ten Rafa je asi skutečně hodně skromný chlapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippo Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Pan tenista je u mě teda Federer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 Ten Rafa je asi skutečně hodně skromný chlapec To je jen na fotku, prachsprostá reklama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2009 kazdej mame jinyho favorita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Nejsem si jist, ale časopis Týden, rozhovor s Váňou Langrem a přijde mi to, jakoby měl Prim Svatováclavské. Myslím, že i tenhle model se kupoval ministrům EU jako prezent, jistě to ale nevím, už ale pár týdnů to páčím z kolegy z MV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Ahoj, není to asi úplně V.I.P., ale kočka to je..... Každopádně je to pilotka bez pilotek.... http://ona.idnes.cz/foto.asp?r=ona_ony&...604_ona_ony_jup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2009 Ahoj, není to asi úplně V.I.P., ale kočka to je..... Každopádně je to pilotka bez pilotek.... http://ona.idnes.cz/foto.asp?r=ona_ony&...604_ona_ony_jup Promiňte fotka úplně vpravo nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se