Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Kat251 napsal:
Ahoj,

není to asi úplně V.I.P., ale kočka to je.....

Už se to tady na fóru v jednom vlákně objevilo.

Jo, pěkná holka, hlavně ty modré oči, to je žůžo :wub:

Odesláno
  Jay Doll napsal:
To bude ono B) . Díky

No já si říkal... :) Co na nich žeru, je dýnko a perličky na lunetě. Co je hrůza, je velikost. Ale na Topolovi to vypadá tak nějak OK, na mé ruce by šlo o satelit. Rád jsem posloužil. Ciao! :cool02:

Návštěvník Ondra
Odesláno

Nedávno se mi podařilo identifikovat hodinky, které nosí Jiří Paroubek. Jsou to tyhle Longinesy. Co na ně říkáte? :)

L4.766.2.41.8.jpg

Odesláno
  Ondra napsal:
Nedávno se mi podařilo identifikovat hodinky, které nosí Jiří Paroubek. Jsou to tyhle Longinesy. Co na ně říkáte? :)

Taky jsem na ně koukal! Ale, ruku na srdce, nevypadají na něm jako hračka?

Návštěvník Tada
Odesláno

No, když byl Jirka u nás na fakultě tak měl na ruce něco masivního nerezového, na tahu a dost možná i s chronografem...

Odesláno
  Ondra napsal:

Paroubek opět nic originálního. Ty samé nosil Miloš Zeman, akorát na černém krokoušovi, kdežto Paroubek radši mafiánské zlatíčko:-)))

Odesláno
  Ejabejaroz napsal:
Paroubek opět nic originálního. Ty samé nosil Miloš Zeman, akorát na černém krokoušovi, kdežto Paroubek radši mafiánské zlatíčko:-)))

Třeba jsou to putovní pro předsedu. ^_^ (když jsou to socani )

Odesláno

Rekl bych ze se najde vic lidi, kteri maji stejne hodinky. Napr. vsichni neoriginalove co maji stejne Paneraie jako Sly nebo opicaci co maji Omegy jak 007...

Sice toho pana se zlatyma Longinama rad nemam, ale tohle je takove male ubohe kopnuti si za kazdou cenu B)

Ejabejaroz napsal:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...