nickolas Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Omlouvam se vsem ochotnym kolegum, ktere jsem, pouzitym smajlem, privedl k myslence, ze me to skutecne zajima a dekuji jim za ochotu!!!Priznavam se vsak, ze patrne doziju v nevedomosti...bez vetsich obtizi
jungle Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 první odkaz na googlu a mám odpověd co ten kluk dělá. Slavnej komentátor/moderátor pc her, 300000 fans na twiteru já ho neznal, ale počítám, že tady na foru nejsou jen dědkové, aby se sem směl dávat jenom Steve Mcqueen a Arnold Schwarzenegger
Tondaa73 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 první odkaz na googlu a mám odpověd co ten kluk dělá. Slavnej komentátor/moderátor pc her, 300000 fans na twiteru já ho neznal, ale počítám, že tady na foru nejsou jen dědkové, aby se sem směl dávat jenom Steve Mcqueen a Arnold Schwarzenegger To určitě né, ale pro nás starší by se občas jmenovka hodila...
wizard-ov Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 A větším písmem, co kdyby jsme si zapomněli brejle...
enslow Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 kto sleduje hlada sa dom pre milionarov tak tohto tepleho typka pozna..udajne zarobil uz 2 miliardy dolarov na realitych..niesom teply ale paci sa mi ako sa oblieka
warann Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 první odkaz na googlu a mám odpověd co ten kluk dělá. Slavnej komentátor/moderátor pc her, 300000 fans na twiteru já ho neznal, ale počítám, že tady na foru nejsou jen dědkové, aby se sem směl dávat jenom Steve Mcqueen a Arnold Schwarzenegger tvl, vostrej příspěvek, jsem se zakuckal až mi z toho vypadla zubní protéza ....
Ondys32 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 první odkaz na googlu a mám odpověd co ten kluk dělá. Slavnej komentátor/moderátor pc her, 300000 fans na twiteru já ho neznal, ale počítám, že tady na foru nejsou jen dědkové, aby se sem směl dávat jenom Steve Mcqueen a Arnold Schwarzenegger Mnohokrát ti děkuji za záchranu "jungle". Popravdě jsem pouze narazil na foto, kde sice je David "Phreak" Turley, ale především mi šlo o to, co má na ruce... Vůbec jsem nečekal, že by někoho napadlo hledat význam slova summoner a plácat hlouposti o tom, že je "nějakej progamer", či snad "dokonce platinový" atd... Nejdříve bych některým doporučil zadat si jméno/použité výrazy do Googlu. Pokud vás daná osoba nezaujala, ignorujte ji. Popř. nezapomeňte potvrdit svou nezbytnou existenci na fóru, bez čehož by váš den nebyl dnem.
Micey Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Ja bych zase doporucil mrknout na nazev vlakna, kdyz jsme teda u tech dobrejch rad..
Ondys32 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Ja bych zase doporucil mrknout na nazev vlakna, kdyz jsme teda u tech dobrejch rad.. Název vlákna: Jaké hodinky nosí VIP?Jasné, srozumitelné... Nejspíše ti šlo o pojem "VIP", což jsou podle wikipedie tyto osoby: "Jako VIP bývají často označováni herci, zpěváci, moderátoři, modelky, politici atd."Všimni si podtrženého postu moderátor, kterým je i již několikrát zmiňovaný David "Phreak" Turley, který má na ruce (pro mě neznámé) hodinky. Následně zjistíš, že můj příspěvek tématu vlákna vyhovuje. A už stačilo... věnujme se opět hodinkám. Upraveno 12. května 2015 uživatelem Ondys32
Moty Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 tohle fakt nedělám, ale na to že máš 3 příspěvky tady machruješ jak zakladatel fóra, doporučil bych trochu pokory
Ondys32 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Aha, takže podobné vyjádření k situaci, kdy jiný uživatel fóra poukazuje na (bohužel nepravdivé) nedodržení tématu, budu moci napsat až po dosažení určitého počtu příspěvků. V pořádku, chápu.
Tondaa73 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Nech to plavat....a hlavně...NEŽALUJ....nikdo tě nebude mít rád.
TomNguyen Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Phreak je moderátor, osobnost hry League of Legends, což je PC hra, ve kterém se momentálně se točí hodně peněz. Existují ligy po celém světě, kdy na konci roku se sejdou nejlepší týmy z celého světa a hrají o 1 mil. USD (s celkovým prize poolem 2 mil. USD). Je mi jasný, že ne všichni tohle sledují, nic méně nevím proč ta slova proti Ondysi, pro mě jsou spousta lidí ne-VIP a jsou tu. Není to jedno ? Prostě jsou tu fotky různé známé osobnosti s drahými hodinkami.
marosh Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Tady je můj V.I.P. Arnošt Lustig, bejk.Nevím, jestli měl nějaké fans na Twitteru, pro mě to byl borec největší. Upraveno 12. května 2015 uživatelem marosh
Jarett Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Jorge Cervera Hauserfotografhttp://en.wikipedia.org/wiki/Jorge_Cervera_Hauser
Návštěvník Strocek Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Ta s tím žralokem je parádní!
ABCDE Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Georges St-Pierre - MMA - valterová váha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se