PhoeniX Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Pěkné foto Karla Schwarzenberga a jeho hodinek: http://www.lidovky.cz/schwarzenberg-bude-v...57_ln_domov_mtr Jo, tak toho mám z politiků rád. Konkrétně tyhle hodinky mu fakt seknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Pěkné foto Karla Schwarzenberga a jeho hodinek: http://www.lidovky.cz/schwarzenberg-bude-v...57_ln_domov_mtr pekne foto mozna, ale hodiny jsem neidentifikoval. pripominaji neco od Hamiltonu... ale vzhledem k rakouskemu odkazu predku si rikam, jestli knize nevyhrabal neco od Jacque Lemans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 pekne foto mozna, ale hodiny jsem neidentifikoval. pripominaji neco od Hamiltonu... ale vzhledem k rakouskemu odkazu predku si rikam, jestli knize nevyhrabal neco od Jacque Lemans. to jsou hamiltony od iwc - karel je borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 (upraveno) to jsou hamiltony od iwc - karel je borec Alias IWC Big Pilot's. Upraveno 19. června 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Super sako, super hodinky, super borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Akorát brejle má ňáký špatný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Akorát brejle má ňáký špatný . na ty už mu nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Super sako, super hodinky, super borec. A fajfka taky stylová - Dunhill. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 A fajfka taky stylová - Dunhill. Jo tak samo o sobě mi to nic neříká. Ale je dobrý vědět to. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 - karel je borec Aspoň mám koho volit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Aspoň mám koho volit. Cítím to podobně. Škoda jen, že tu volbu kazí eminence kardinál K. v pozadí... Zase na druhou stranu-alespoň se bude defraudovat kvalifikovaně a prostředky tak nepřijdou vniveč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Aspoň mám koho volit. Už jsem nad ním taky přemýšlel. Je to jeden z mála, který si "vidí do huby". Ale to už je OT nebo na jiné vlákno. Ale spíš na žádné, neb by se změnilo v kolbiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Co to maj na ruce topolánek s julínkem na fotce v dnešních hospodářských novinách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Nejsem si jistej ale kudrnac asi nosi Audemars Piguet Roayl Oak Offshore Rubber Clad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 F.Alonso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profik Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Mna by zaujimalo,akeze to Rolexy nosi Fidel Castro??? To nevím přesně, ale tyhle měl Che. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 Jo na Fidela a Che Guevaru jsem narazil už tuhle, byl na to odkaz na WUS, Fidel mě ani tak nepřekvapil, ale Che ano. Ale je vidět, že Rolexky asi něco vydržely a byly tenkrát považovány za outdoorové nástroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 V novým videoklipu skvělýho Grahama Coxona Sorrow's Army jsou k vidění hezký kapesní hodinky... písnička je skvělá, ale o hodinkách víc nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Mirek Topolánek v dnešním E15 s IWC Pilot Mark XV Spitfire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Jsem rad, ze i v hodinkach drtive vitezi nad tlustym bolsevikem Paroubkem a jeho trapnymi damskymi Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se