JanNovakJan Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Raději doslovné znění z FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Přesně tak. Autor poskytuje facebooku licenci, nikoliv autorská práva. Chápeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Už to neřeš, nešlo o nějaké slovíčkaření jestli právo zůstává majiteli nebo ne, ale o další užití fotky. A je to přesně jak uvedl zbuddy - když dá fotku na FB, tak si musí být vědom, že bude dále sdílena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Když si to četl a něco o tom už víš, tak ty jeho fotky tady nedávej, ne? Vidím to také tak, bez ohledu na právo.Jasně deklaroval, že své foky na chronomagu nechce, tak mi přijde normální je sem nedávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Vidím to také tak, bez ohledu na právo.Jasně deklaroval, že své foky na chronomagu nechce, tak mi přijde normální je sem nedávat.Já to nevěděl. Kde se o tom píše? Na druhé straně, napsal jsem mu zprávu na FB, je tam vidět, že zpráva byla zobrazena, no reaction. Kdo mlčí, souhlasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Ale my ho tu nechcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 a v čem je problém? Ten člověk je podle mě kokot, ale o jeho vztahu k chronomagu tedy nikde nic nenacházím... sorry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Lukáš Pešek https://www.facebook.com/lukas.pesek.315/photos?source_ref=pb_friends_tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Ten Vondráček je neskutečná vopice... Já když ho občas po Plzni potkám, mám chuť vzít nohy na ramena a pelášit pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Pablo nosíval Rolexky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Pablo Picasso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Pablo Picasso?Ten také :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Pablo Picasso? Escobar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 (upraveno) a v čem je problém? Ten člověk je podle mě kokot, ale o jeho vztahu k chronomagu tedy nikde nic nenacházím... sorry..Na tom jeho webu urcite vuci chronomagu najdes dost zluci a nenavisti. Je to zakomplexovanej ubozak a ja jsem rad, ze se s nim ani s jeho 'dilem' nemusim potkavat, byt ve virtualnim prostoru. Upraveno 11. června 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Z článku http://www.autoforum.cz/zajimavosti/f1-ocima-penez-jak-funguje-miliardovy-byznys-bernieho-e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Na tom jeho webu urcite vuci chronomagu najdes dost zluci a nenavisti. Je to zakomplexovanej ubozak a ja jsem rad, ze se s nim ani s jeho 'dilem' nemusim potkavat, byt ve virtualnim prostoru. Hledám a nenacházím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Hledám a nenacházím.. Zkus třeba použít Google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Hledám a nenacházím..Tak se na ty internety vykasli, asi to nebude nic pro tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Kurna postnete sem nekdo foto Kibiho v plne zbroji at vime vocogo a bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2016 Kurna postnete sem nekdo foto Kibiho v plne zbroji at vime vocogo a bude klid.Na to je ten limit fotky 2 MB málo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se