Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už to neřeš, nešlo o nějaké slovíčkaření jestli právo zůstává majiteli nebo ne, ale o další užití fotky. A je to přesně jak uvedl zbuddy - když dá fotku na FB, tak si musí být vědom, že bude dále sdílena.

Odesláno

Když si to četl a něco o tom už víš, tak ty jeho fotky tady nedávej, ne?

Vidím to také tak, bez ohledu na právo.

Jasně deklaroval, že své foky na chronomagu nechce, tak mi přijde normální je sem nedávat.

Odesláno

Vidím to také tak, bez ohledu na právo.

Jasně deklaroval, že své foky na chronomagu nechce, tak mi přijde normální je sem nedávat.

Já to nevěděl. Kde se o tom píše? Na druhé straně, napsal jsem mu zprávu na FB, je tam vidět, že zpráva byla zobrazena, no reaction. Kdo mlčí, souhlasí.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

a v čem je problém? Ten člověk je podle mě kokot, ale o jeho vztahu k chronomagu tedy nikde nic nenacházím...

sorry..

Na tom jeho webu urcite vuci chronomagu najdes dost zluci a nenavisti. Je to zakomplexovanej ubozak a ja jsem rad, ze se s nim ani s jeho 'dilem' nemusim potkavat, byt ve virtualnim prostoru. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Na tom jeho webu urcite vuci chronomagu najdes dost zluci a nenavisti. Je to zakomplexovanej ubozak a ja jsem rad, ze se s nim ani s jeho 'dilem' nemusim potkavat, byt ve virtualnim prostoru.

Hledám a nenacházím.. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hledám a nenacházím..

Tak se na ty internety vykasli, asi to nebude nic pro tebe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...