Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Akurát som čítal článok o niektorých majetkoch Putina, ako napríklad 4 jachty, 20 domov, letka 58-ich lietadiel, 70 áut a pod... Nás zaujíma niečo iné, takže v jeho trezore nájdeme, citujem: "Lange & Sohne Turbograph Platinum v hodnote 450.000?, pár modelov Patek Philippe Perpetual Calendar 85.000?, ďalší model od rovnakej spoločnosti Calatrava 20.000?, Blancpain Leman Aqua Lung Grande Date, Breguet Marine 31.000?, 15.000?, Blancpain Aqua Lung Flyback 12.000? a mnoho ďalších."

post-38180-0-02713500-1476186728_thumb.jpg

post-38180-0-91541700-1476186732_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

aneb i gauner muze mit dobry vkus :)

doufam ze se tu nedotknu nejakych rusofilu...

tak túto tému pevne verím že nebude nikto rozoberať... To je ako veriaci a neveriaci či vegan a normal... Radšej sa k tomu nevyjadrujem teda ani ja... Vkus ale naozaj má, ja ako milovník RD a vlastník stránky s luxury RD, autami a jachtami viem o čom hovorím, po prezretí jeho spomínaných majetkov má dokonca vkus podobný môjmu :D Akurát že ja tie majetky hádžem na internet do cenových ponúk a on si z tých ponúk môže vyberať... :D

Odkaz ke komentáři

No a teraz ma položilo niečo zaujímavejšie... Sylvester Stalone zverejnil túto fotku s popisom, citujem: "Been wanting this, a Rolex,DEEPSEA, James Cameron model ? not easy to find.thank you Bhindi Family@bhindi. Now all I need is a damn submarine!" :D Jeho kolekcie sú tiež dosť známe no...

post-38180-0-64388500-1476226222_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No a teraz ma položilo niečo zaujímavejšie... Sylvester Stalone zverejnil túto fotku s popisom, citujem: "Been wanting this, a Rolex,DEEPSEA, James Cameron model ? not easy to find.thank you Bhindi Family@bhindi. Now all I need is a damn submarine!" :D Jeho kolekcie sú tiež dosť známe no...

Také jsem na to koukal a v komentářích, mu tam někdo psal, že je to fík :D

Odkaz ke komentáři

Dnes bol v Show Jána Krause dobre známy herec, kaskadér a vlasne teraz už šéf kaskadérov Leoš Stránský, ktorému sa nedalo nevšimnúť si na jeho ruke B-éčka... Našiel som akurát video po prijatí pozvania kde ich má tiež...

Odkaz ke komentáři

Dnes bol v Show Jána Krause dobre známy herec, kaskadér a vlasne teraz už šéf kaskadérov Leoš Stránský, ktorému sa nedalo nevšimnúť si na jeho ruke B-éčka... Našiel som akurát video po prijatí pozvania kde ich má tiež...

Asi v životě dokázal dost, ale takhle jeho chování bylo u Krause dost strašné, namyšlený jak ředitel zeměkoule. Docela to razilo, hlavně s jako vždy skromným a přirozeným Petrem Čechem..

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Jako kytaristovi a fyzikovi je mi Brian May obrovskou inspirací, protože obě tyto profese zastává i on :) Teď mě dostal ještě více, protože když jsem sledoval video o jeho kytarovém vybavení, všiml jsem si jedné zajímavosti :) Tak jsem udělal rovnou animaci.

qj2gyy.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...