bandicoot Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) Ale jo, stylisticky dobrý, nikde v textu jsem nezachytil slova "koně" a "nešetřím". A ač je Tady plnej net od konů vě stáji přes koně pod kapotou po koně na fejsbůku, tak v tomhle snad nejede páč je to snad hoax. edit: ty vole fazere dobrý... chápu 2 bouchačky a další zásobníky, ale 4 bouchačky to je super... Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem bandicoot
Návštěvník Tada Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Ale jo, stylisticky dobrý, nikde v textu jsem nezachytil slova "koně" a "nešetřím". A ač je Tady plnej net od konů vě stáji přes koně pod kapotou po koně na fejsbůku, tak v tomhle snad nejede páč je to snad hoax. edit: ty vole fazere dobrý... chápu 2 bouchačky a další zásobníky, ale 4 bouchačky to je super... No vidíš, to jasně dokládá, že jsem to nemohl psát já
Gilius Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Neboj Gille,jedu s tebou.Stejne ti dluzim Rum a toho skunka jsem nikdy nemel rad Immer bereit ....RUMíček dáme..... Ale teď vážně...jestli to fakt někdo napsal a NEBYL to Tada,pak je tady mezi náma ZMRD!!!!!!! Pardon za ostré slovo,ale ...... jestli tohle někdo opravdu takhle udělal,tak nic jiného ten dotyčnej není. ale 4 bouchačky to je super... odkaz na Kulhánka....Hnusák.....nebo Hassilo.....
Hajek Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Opravdu to tam je http://zpravy.idnes.cz/primator-a-sef-praz...amp;akce=otazky
lib Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Naštěstí tam není odpověď, tak to snad jen tak nějak zapdne a nikdo se k tomu nebude vracet. Doufám.
Návštěvník Tada Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) Opravdu to tam je http://zpravy.idnes.cz/primator-a-sef-praz...amp;akce=otazky No to je teda něco... EDIT: Jedna věc je tady do mě rejt a druhá věc je někam psát takovýhle sra*ky a dělat, že jsem to psal já, tohle už je napřeshubu dotyčenému džentlmenovi... Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem Tada
flagolo Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Ty Fazere, člověče, buď vopatrnej až to budeš vyndavat, vono přece jenom moct používat pisoár je výhoda, koukni na ty fronty na ženskejch hajzlech...
tarmi Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 ...jestli to fakt někdo napsal a NEBYL to Tada,pak je tady mezi náma ZMRD!!!!!!! jestli jsem něco nepřehlédl, tak je tam podpis Tadeáš, kterých tu, na Chronomagu, může být hodně. Ale to nic nemění na tom, že se v otázce nemá co opírat o tento web.
Návštěvník Tada Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 jestli jsem něco nepřehlédl, tak je tam podpis Tadeáš, kterých tu, na Chronomagu, může být hodně. Ale to nic nemění na tom, že se v otázce nemá co opírat o tento web. Schválně zkus založit vlákno kolik tu je Tadeášů
Gilius Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 jestli jsem něco nepřehlédl, tak je tam podpis Tadeáš, kterých tu, na Chronomagu, může být hodně. Může.....ale každýho z chronomagu tuty napadne,že to je Tada.
Pekos Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Ať ten dotaz položil kdokoli, musí to být ko.ot jak lampa. Chvilku jsem to četl a je tam víc takových inteligentních dotazů...... Přínosná diskuze...
ANT Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 nebudem sudit dotaz, ale ked som si ho uz precital zaujimalo by ma aku facinu dotazany odpovedal
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 ...a dělat, že jsem to psal já... Tohle asi ne, Tado, zaprvý takovejhle humor je vlastní o pár desítek let mladším ročníkům, než je průměrný chronomagor a zadruhý kdyby to fakt někdo chtěl udělat, tak tě tam napere pod nickem.
Návštěvník Tada Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Tohle asi ne, Tado, zaprvý takovejhle humor je vlastní o pár desítek let mladším ročníkům, než je průměrný chronomagor a zadruhý kdyby to fakt někdo chtěl udělat, tak tě tam napere pod nickem. No nevím, takhle to asi v lidské společnosti nefunguje...
lupinus Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Je to blbost, co někdo udělal. Ale na druhou stranu, myslíte, že to bude někdo řešit? Nenafukuje se to tu zbytečně? btw. Tadeáš se opravdu nejemenuju
nAscA Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 nafukuje, kazdemu jsou tyto diskuze sumak. Zvlast otazky, ktere ani nebyly zodpovezeny. Kdo si je asi tak precte?
honza71 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 (upraveno) Ahoj, můj oblíbený herec Matt Damon má na 90% fotek tuším TH Link. Ale na druhé a třetí fotkce má něco jiného. Ikdyž u té druhé si nejsem jistý. Ví někdo co, nebo to umí rozluš*** ? Upraveno 7. listopadu 2009 uživatelem honza71
Jarett Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Tak jsem byl minulý týden od čtvrtka do neděle v Brně na výstavě SportLife. Taky jsem mimo práci koukal i na to kdo má co na ruce ..... a někdy jsem opravdu musel uznale pokývat hlavou. Robert Bakalář ..... IWC Portuguese SS Automatic Roman Kreuziger .... IWC Portuguese SS Automatic ředitel Specialized CZ .... Breitling Bentley Mark VI Complications 19 (určitě není VIP, ale hodinky pěkný) .... jak je vidět i cyklisté mají vkus ...
majorZeman Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Jenže je nosí čistě politicky aby byl blíže obyčejným lidem a jen na veřejnosti. socan :-d
RadekB Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 jo jo, R. Kreuziger se už někde vyjádřil, že je má zálibu v hodinkách :-) Do další TdF 2010 mu přeji hodně úspěchů a klaním se za to, co tento rok dokázal... . Tak jsem byl minulý týden od čtvrtka do neděle v Brně na výstavě SportLife. Taky jsem mimo práci koukal i na to kdo má co na ruce ..... a někdy jsem opravdu musel uznale pokývat hlavou. Robert Bakalář ..... IWC Portuguese SS Automatic Roman Kreuziger .... IWC Portuguese SS Automatic ředitel Specialized CZ .... Breitling Bentley Mark VI Complications 19 (určitě není VIP, ale hodinky pěkný) .... jak je vidět i cyklisté mají vkus ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se