Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ale jo, stylisticky dobrý, nikde v textu jsem nezachytil slova "koně" a "nešetřím".

A ač je Tady plnej net od konů vě stáji přes koně pod kapotou po koně na fejsbůku, tak v tomhle snad nejede páč je to snad hoax.

edit: ty vole fazere dobrý... chápu 2 bouchačky a další zásobníky, ale 4 bouchačky to je super...

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno
Ale jo, stylisticky dobrý, nikde v textu jsem nezachytil slova "koně" a "nešetřím".

A ač je Tady plnej net od konů vě stáji přes koně pod kapotou po koně na fejsbůku, tak v tomhle snad nejede páč je to snad hoax.

edit: ty vole fazere dobrý... chápu 2 bouchačky a další zásobníky, ale 4 bouchačky to je super...

No vidíš, to jasně dokládá, že jsem to nemohl psát já :D

Odesláno
Neboj Gille,jedu s tebou.Stejne ti dluzim Rum a toho skunka jsem nikdy nemel rad :thumbsup_anim: Immer bereit

:lol2:....RUMíček dáme..... :)

Ale teď vážně...jestli to fakt někdo napsal a NEBYL to Tada,pak je tady mezi náma ZMRD!!!!!!! Pardon za ostré slovo,ale ...... jestli tohle někdo opravdu takhle udělal,tak nic jiného ten dotyčnej není.

ale 4 bouchačky to je super...

odkaz na Kulhánka....Hnusák.....nebo Hassilo..... :)

Odesláno
...jestli to fakt někdo napsal a NEBYL to Tada,pak je tady mezi náma ZMRD!!!!!!!

jestli jsem něco nepřehlédl, tak je tam podpis Tadeáš, kterých tu, na Chronomagu, může být hodně. Ale to nic nemění na tom, že se v otázce nemá co opírat o tento web.

Návštěvník Tada
Odesláno
jestli jsem něco nepřehlédl, tak je tam podpis Tadeáš, kterých tu, na Chronomagu, může být hodně. Ale to nic nemění na tom, že se v otázce nemá co opírat o tento web.

Schválně zkus založit vlákno kolik tu je Tadeášů :D

Odesláno
jestli jsem něco nepřehlédl, tak je tam podpis Tadeáš, kterých tu, na Chronomagu, může být hodně.

:shit: Může.....ale každýho z chronomagu tuty napadne,že to je Tada.

Odesláno

Ať ten dotaz položil kdokoli, musí to být ko.ot jak lampa. Chvilku jsem to četl a je tam víc takových inteligentních dotazů...... Přínosná diskuze...

Odesláno
...a dělat, že jsem to psal já...

Tohle asi ne, Tado, zaprvý takovejhle humor je vlastní o pár desítek let mladším ročníkům, než je průměrný chronomagor a zadruhý kdyby to fakt někdo chtěl udělat, tak tě tam napere pod nickem.

Návštěvník Tada
Odesláno
Tohle asi ne, Tado, zaprvý takovejhle humor je vlastní o pár desítek let mladším ročníkům, než je průměrný chronomagor a zadruhý kdyby to fakt někdo chtěl udělat, tak tě tam napere pod nickem.

No nevím, takhle to asi v lidské společnosti nefunguje...

Odesláno

Je to blbost, co někdo udělal. Ale na druhou stranu, myslíte, že to bude někdo řešit? Nenafukuje se to tu zbytečně? btw. Tadeáš se opravdu nejemenuju :D

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

můj oblíbený herec Matt Damon má na 90% fotek tuším TH Link.

Ale na druhé a třetí fotkce má něco jiného. Ikdyž u té druhé si nejsem jistý. Ví někdo co, nebo to umí rozluš*** ?

post-7085-1257594632.jpg

post-7085-1257594645.jpg

post-7085-1257594668.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Tak jsem byl minulý týden od čtvrtka do neděle v Brně na výstavě SportLife. Taky jsem mimo práci koukal i na to kdo má co na ruce ..... a někdy jsem opravdu musel uznale pokývat hlavou.

Robert Bakalář ..... IWC Portuguese SS Automatic

Roman Kreuziger .... IWC Portuguese SS Automatic

ředitel Specialized CZ .... Breitling Bentley Mark VI Complications 19 (určitě není VIP, ale hodinky pěkný)

.... jak je vidět i cyklisté mají vkus ... ^_^

Odesláno

jo jo, R. Kreuziger se už někde vyjádřil, že je má zálibu v hodinkách :-)

Do další TdF 2010 mu přeji hodně úspěchů a klaním se za to, co tento rok dokázal... . :notworthy:

Tak jsem byl minulý týden od čtvrtka do neděle v Brně na výstavě SportLife. Taky jsem mimo práci koukal i na to kdo má co na ruce ..... a někdy jsem opravdu musel uznale pokývat hlavou.

Robert Bakalář ..... IWC Portuguese SS Automatic

Roman Kreuziger .... IWC Portuguese SS Automatic

ředitel Specialized CZ .... Breitling Bentley Mark VI Complications 19 (určitě není VIP, ale hodinky pěkný)

.... jak je vidět i cyklisté mají vkus ... ^_^

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...