Stelvio Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Ovšem na takovéhle prasátka jako je Ivo, Vladimír nebo Kim by tu mělo být samostatné vlákno "Jaké hodinky nosí prasata", aby se to nemuselo strkat sem...
Kid_A Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Ivos je zivouci legenda... Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem Kid_A
saida Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Super foto Kide! Košilka libová od Verzačeho a prsten z West Pointu. Ten je laděnej. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem saida
tano Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Ta kosile je asi Versace, ze?Pardon kolega byl rychlejsi, nevsiml jsem si toho. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem tano
milomac Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Nevím proč, ale přijde mi to jak fotka ve stylu King Konga, něco jako "King Kong po česku" . Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem milomac
Kid_A Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Jojo, myslim, ze tou fotkou rekl vic, nez sam chtel. Kral buran
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Někdy je to tu jak s debilama, fakt...
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Jakože jsi nepoznal o koho jde, Kristiane, nebo že to není VIP?
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Jako že je to VIP plna hovínek a ne Persona hodná tohohle vlákna, zvlášť když těsně před proběhla diskuze... Mám tohle vlákno hodně rád, tyhle fotky to kazí... Ale vlastně co já mám co hodnotit....
Dokusan Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Jako že je to VIP plna hovínek a ne Persona hodná tohohle vlákna, zvlášť když těsně před proběhla diskuze... Mám tohle vlákno hodně rád, tyhle fotky to kazí... Ale vlastně co já mám co hodnotit....Rittig rozhodně VIP je. Důležitá osoba přeci nemusí být matka Teresa.Mimochodem měla matka Teresa hodinky? Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem Dokusan
Kristian.nov Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Rittig rozhodně VIP je. Důležitá osoba přeci nemusí být matka TeresaNeřek sem, že neni... jen že je plná hovínek, kulantně řečeno...
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 No, ta jeho fotka s decentní košilí a ještě decentnějším prstýnkem je dneska první věc, nad kterou jsem se upřímně zasmál... Díky, Kide. Polovina VIP (alespoň v českýmm prostředí) jsou prasata nebo sebestřední kreténi - nač ten údiv. O to víc si vážím tý druhý poloviny. (@decebal: možná to není polovina, ty počty nemám nijak podložený, zase si ty cifry cucám z prstu) ;o)
JanNovakJan Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Takže už si jenom zvolit výbor a předsedu, kteří budou hodnotit, co je plné hovínek a co není. A podle toho se pak pustí nebo nepustí fotky dál. Možná by taky mohlo všech 30t. nebo kolik má zdejší fórum členů, napřed hlasovat o tomtéž
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Rittig rozhodně VIP je. Důležitá osoba přeci nemusí být matka Teresa.Mimochodem měla matka Teresa hodinky?Před časem jsem nějakou její fotku s hodinkama hledal... a nenašel. Na všech fotografiích, kde měla zápěstí vystrčená z rukávů, žádné náramkové hodinky neměla. Je to zajímavé - moje sestra je taky jeptiška a hodinky dost řešila (kvůli buzení na noční modlitby..) zjevně záleží na režimu toho kterého řádu. Někde se musí řádové sestry budit samy na čas, jinde jsou asi buzeny. A matka Tereza asi jela v době, kdy už byla hodně známá, podle vlastního režimu. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem martar
Dokusan Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Díky za odpověď, já taky nic nenašel. Nebo už jela v režimu, kdy se budila automaticky
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Ovšem kdyby někdo našel fotku mé velké oblíbenkyně Soni Červené s hodinkama na zápěstí, to by byl u mne kabrňák!
Andrew Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Ovšem kdyby někdo našel fotku mé velké oblíbenkyně Soni Červené s hodinkama na zápěstí, to by byl u mne kabrňák!Ale jestli z toho něco poznáš...
saida Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Jsem pomalej Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem saida
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Andrew, jsi lepší než Chuck Norris!!! Díky! To by mohly být nějaký woodwatche, podle barvy.
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Dva Chuckové Norrisové Hmm, bicolor jubilee, to vypadá slibně. Každopádně jste u mne kabrňáci. Neumím hledat. Moc děkuju. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem martar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se