Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ovšem na takovéhle prasátka jako je Ivo, Vladimír nebo Kim by tu mělo být samostatné vlákno "Jaké hodinky nosí prasata", aby se to nemuselo strkat sem...

Odesláno (upraveno)

Super foto Kide! Košilka libová od Verzačeho a prsten z West Pointu.  Ten je laděnej.

Upraveno uživatelem saida
Odesláno (upraveno)

Ta kosile je asi Versace, ze?

Pardon kolega byl rychlejsi, nevsiml jsem si toho.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Nevím proč, ale přijde mi to jak fotka ve stylu King Konga, něco jako "King Kong po česku"  :) .

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno (upraveno)

Jako že je to VIP plna hovínek a ne Persona hodná tohohle vlákna, zvlášť když těsně před proběhla diskuze... Mám tohle vlákno hodně rád, tyhle fotky to kazí...

Ale vlastně co já mám co hodnotit....

Rittig rozhodně VIP je. Důležitá osoba přeci nemusí být matka Teresa.

Mimochodem měla matka Teresa hodinky?

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

No, ta jeho fotka s decentní košilí a ještě decentnějším prstýnkem je dneska první věc, nad kterou jsem se upřímně zasmál... Díky, Kide.

Polovina VIP (alespoň v českýmm prostředí) jsou prasata nebo sebestřední kreténi - nač ten údiv. O to víc si vážím tý druhý poloviny.

(@decebal: možná to není polovina, ty počty nemám nijak podložený, zase si ty cifry cucám z prstu) ;o)

Odesláno

Takže už si jenom zvolit výbor a předsedu, kteří budou hodnotit, co je plné hovínek a co není. A podle toho se pak pustí nebo nepustí fotky dál. Možná by taky mohlo všech 30t. nebo kolik má zdejší fórum členů, napřed hlasovat o tomtéž :D

Odesláno (upraveno)

Rittig rozhodně VIP je. Důležitá osoba přeci nemusí být matka Teresa.

Mimochodem měla matka Teresa hodinky?

Před časem jsem nějakou její fotku s hodinkama hledal... a nenašel. Na všech fotografiích, kde měla zápěstí vystrčená z rukávů, žádné náramkové hodinky neměla. Je to zajímavé - moje sestra je taky jeptiška a hodinky dost řešila (kvůli buzení na noční modlitby..) zjevně záleží na režimu toho kterého řádu. Někde se musí řádové sestry budit samy na čas, jinde jsou asi buzeny. A matka Tereza asi jela v době, kdy už byla hodně známá, podle vlastního režimu. Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Ovšem kdyby někdo našel fotku mé velké oblíbenkyně Soni Červené s hodinkama na zápěstí, to by byl u mne kabrňák!

Odesláno

Ovšem kdyby někdo našel fotku mé velké oblíbenkyně Soni Červené s hodinkama na zápěstí, to by byl u mne kabrňák!

Ale jestli z toho něco poznáš...

crop-1274212-sona.jpg

Odesláno

Andrew, jsi lepší než Chuck Norris!!! Díky!

To by mohly být nějaký woodwatche, podle barvy.

Odesláno (upraveno)

Dva Chuckové Norrisové :)

Hmm, bicolor jubilee, to vypadá slibně.

Každopádně jste u mne kabrňáci. Neumím hledat. Moc děkuju.

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...