petr_cha Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Vždycky koukam, jak tem buclatej lidem ten rlx sedne... Obvzlast na jubilee.. Asi trochu priberu.. bmi 22 :-) Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem petr_cha
instant Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Oni si hlavně spletli dva pány. Ten Ján Miškovský na fotce se o žádnou básničku nesoudí ale dává například desítky milionů korun ročně do cyklistiky. Jo a určitě je kontroverzní, prostě jeden z devadesátkových "podnikatelů" No ja som ani nepatral ci sa s niekym sudi alebo nie, CS biznis scenu uz asi dekadu nesledujem, kazdopadne co som napisal za tym si stojim (nie je to v rozpore s tym co hovoris). K tej cyklistike - mam niekde odlozenu fotku P. Sagana ako vitaza nejakej ziackej kategorie na drevenej bedni vitazov na sutazi v Dohnanoch cca pred 15 rokmi, ktoru sponzoroval J.M. a (medzi mnohymi inymi) aj firma, kde som vtedy sefoval, logo pekne vedla Sagana. Keby som bol vtedy vedel, co z chalana vyrastie, pekne by som sa s nim isiel fotit jak japonsky turista
martar Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Co to má pan Plachetka na poslední fotce?TH Aquaracer
martar Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) Marian Labuda, *28.10.1944 - +5.1.2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: překvapilo mne, že s tou těžkou cukrovkou nosil hodinky na tahu.. Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem martar
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Rowan Atkinson Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Rowan AtkinsonJako Mr. Bean nosil digitálky na koženém řemenu. Docela by mě zajímalo, co to bylo zač.
nooski Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 martar: proč by lidé s cukrovkou nemohli mít hodinky na tahu? Ptám se jako diabetik 1. typu tzn. musím být na inzulinu.
tombed Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Létající Čestmír a Sporty II. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M.K. Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 -> nooski: Zřejmě měl na mysli, že těžký diabetik bude pravděpodobně mít neurovaskulární komplikace a hodinky na tahu by mohly "uškrcovat" krevní oběh do periferie. Jinak mne nic nenapadá.
AndyAaron Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Koukam na Seznamu na Jiriho Drahose. Vi nekdo, co to ma na ruce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Já bych řekl Rado ? Kamarád měl podobné.
AndyAaron Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 Tezko rict. Lepsi fotky jsem nedokazal udelat a z techto me noc nenapada.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se