organic Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Odpolední nákup Victorie Beckham: 20 párů lodiček Dolce Gabbana ...................... 291 200 4 večerní šaty Giorgio Armani ......................... 582 400 3 koktejlové šaty .......................................... 202 800 12 slunečních brýlí Versace ........................... . 117 000 1 hodinky Rolex pro Davida ....................... 11 648 000 15 kabelek Gili.............................................. 117 000 5 sedacích souprav Natuzzi.......................... 1 164 800 2 obleky....................................................... 145 600 3 soupravy zavazadel Piquadro........................ 88 400 CELKEM: .................................................. 14 357 200 zdroj: blesk.cz Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VIPER1 Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Odpolední nákup Victorie Beckham: 20 párů lodiček Dolce Gabbana ...................... 291 200 4 večerní šaty Giorgio Armani ......................... 582 400 3 koktejlové šaty .......................................... 202 800 12 slunečních brýlí Versace ........................... . 117 000 1 hodinky Rolex pro Davida ....................... 11 648 000 15 kabelek Gili.............................................. 117 000 5 sedacích souprav Natuzzi.......................... 1 164 800 2 obleky....................................................... 145 600 3 soupravy zavazadel Piquadro........................ 88 400 CELKEM: .................................................. 14 357 200 zdroj: blesk.cz Tak já to přeložím do normální řeči : Jelikož nám vypadl jeden inzerent, vzniklo nám na stránce volné místo a nemáme tam co dát, nakrmíme vás totální kokotinou o nákupech VB. Tady to máte a dumejte, záviďte, prostě cokoli... Omlouvám se za OT, ale jsem úplně alergický na podobné vymyšlené články, kdy se kde která rádoby celebrita :****: a a nezachrání to ani ty Rolexky pro Davídka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Tak já to přeložím do normální řeči : Jelikož nám vypadl jeden inzerent, vzniklo nám na stránce volné místo a nemáme tam co dát, nakrmíme vás totální kokotinou o nákupech VB. Tady to máte a dumejte, záviďte, prostě cokoli... Omlouvám se za OT, ale jsem úplně alergický na podobné vymyšlené články, kdy se kde která rádoby celebrita :****: a a nezachrání to ani ty Rolexky pro Davídka OK, jen me to pobavilo a Beckham rozhodne VIP je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VIPER1 Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 OK, jen me to pobavilo a Beckham rozhodne VIP je... Jasně, nejde o tebe. To já jen tak k tomu Blesku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Viděli jste někdo sci-fi pecku Event Horizont? Na začátku filmu plují ve vesmírné lodi stavem beztíže hezké Můnwoče. Kupodivu ani nejsou od krve. A do téhle rubriky to patří, protože beztak ten, co umřel bolestivou smrtí a spadly mu z ruky, byl celebrita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Eric Singer a jeho (sice už poměrně nezajímavé, ale sic!) Autavie... Více zde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Daniel Craig + ROLEX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Eric Singer a jeho (sice už poměrně nezajímavé, ale sic!) Autavie... No ne, první člověk, kterej zmiňuje mýho nejoblíbenějšího bubeníka a svým způsobem i vzor . Dost dlouho nosil Anonima a pak taky chronografy od ... ach, ta moje hlava .. italská firma/název, snad jen jeden člověk, byly trochu pootočený a měly asymetricky uložený nožky a řemen. Chjo ... . Já to někde najdu. A ještě k Top Gearu - každej to máme jinak a respektuju, že se to někomu nelíbí. Můj otec např. prohlásil, že se tam furt jenom žvaní. Já TG žeru, pro Primu Cool jsme překládal první dvě řady, mám doma všechny Clarksonovy knihy a DVD, pár knižních kousků od Maye a jednu Hammondovu, v telefonu mám jako vyzvánění znělku TG, a už jsem 2 roky na čekačce na lístky do studia. Tak, muselo to ven . Jsem takovej TG freak . Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Giuliano Mazzuoli, už to v tomhle vláknu bylo ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Jooo, to je vono . Díky! On Eric vůbec sbírá hodinky, psal v nějakým rozhovoru, že má hodně kusů ze 70. let . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Jooo, to je vono . Díky! On Eric vůbec sbírá hodinky, psal v nějakým rozhovoru, že má hodně kusů ze 70. let . Co jsem viděl tak má dost pěkné kousky. Zajímalo by mě jestli se necítí jak trouba, když se svým vkusem hraje nalíčenej v Kiss... A všichni to o něm vědí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Viděli jste někdo sci-fi pecku Event Horizont? Na začátku filmu plují ve vesmírné lodi stavem beztíže hezké Můnwoče. Kupodivu ani nejsou od krve. A do téhle rubriky to patří, protože beztak ten, co umřel bolestivou smrtí a spadly mu z ruky, byl celebrita JJ ten obrázek jsem postoval v sekci V hlavní roli hodinky... a film je opravdu PECKA mam ho i na Blu-ray... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Cau kuci, nevite co to ma Korn za hodinky? Sou to Uboaty nebo ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 http://www.sparta.cz/cs/novinky/zpravodajs...ove/11113.shtml Copak to nosi Libor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 http://www.sparta.cz/cs/novinky/zpravodajs...ove/11113.shtml Copak to nosi Libor? Mozna Breitling Skyracer (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) Když už se tu objevil Bitzer, tak přidám jednoho svého oblíbeného hrdinu. Popravdě jsem na to přišel dnes náhodou při sledování starších epizod How I Met Your Mother (a až mě zamrazilo, že se zaměřuju na podobné detaily... to bude ještě do budoucna finančně náročné :-) Barney Stinson: Tag ... wait for it ... Heuer Link? Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Stranka, kde sa dozviete viac o hodinkach VIP, ako z Googlu-Coolspotters Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Copak to má primář z Ordinace v růžové zahrádce. Nevím sic jestli je to VIP, ale pro velkou část národa je známý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 vyzera ako Rolex Prince Copak to má primář z Ordinace v růžové zahrádce. Nevím sic jestli je to VIP, ale pro velkou část národa je známý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se