Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale v cem je problem? Chapu, ze te sere, že foti pro Mekáč, ale to ho nejak degraduje?

Frantiku, Třeštík mě nesere. Pokud vůči němu vážu vůbec nějaké emoce, tak spíše lítost :-) A to nejen kvůli tomu udidlu, co má v nose :-D

ako fotografa rozhodne. ako fandu hodiniek nijako.

Jo, souhlas... No a v této souvislosti by se dalo říct podstatně víc, ale chápu, že tady má TT kamarády, tak nechci jitřit city ani jeho a ani jejich.

To se tady v tom vlakne resi neustale. Kdo je a kdo neni VIP. Ta zkratka obecne davno neznamena "very important, tedy velmi důležitá", ale spíše "známá". A nemusi byt známá jen tim, ze je to Karel Schwarzenberg nebo Belmondo nebo Obama, ale i fotograf, no :-) Páč neexistuje nejakej jednotnej arbitr, kterej tohle urcuje.

Taky souhlas. Povětšinou jde o subjektivní posouzení :-) A já subjektivně TT nepovažuju za VIP. Jeho kamarádi ano a proto je tady ta diskuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VIP je zkratka z angličtiny. Znamená ?very important person?, v překladu ?velmi důležitá osoba?.

Lidem označeným jako VIP jsou určeny lepší služby a péče, případně mají přístup do pro širší veřejnost nepřístupných akcí (např. ?VIP večírky?) nebo prostor. S touto zkratkou je nejčastěji možné se setkat na jmenovkách, pozvánkách a propustkách. Tato zkratka byla poprvé používána mezi lety 1940-1945 v Royal Air Force[zdroj?]. Jako VIP bývají často označováni herci, zpěváci, moderátoři, modelky, politici atd.

Odkaz ke komentáři

Já teda Tomáše neznám, ale ohrnovat tu nad někým nos, protože fotí kampaň pro mekáč mi přijde dost mimo... Pochopil bych to, kdyby fotil kampaň pro SPD nebo podobný prasátka. Touhle optikou pak můžeš polemizovat třeba o Plíškové, protože dělala reklamu na nějaký mazání nebo o Eltonu Johnovi (whatever), protože dělá reklamu na hnusný tyčinky. Já myslím, že pro někoho, kdo má to štěstí živit se svým koníčkem je naopak úspěch, když ho osloví s nabídkou nadnárodní firma jako McD. Nikde nevykořisťujou děti ani neotravujou životní prostředí jaderným odpadem, jen dělaj hnusný burgery (který i tak občas v 5 ráno přijdou vhod), takže nevidím žádnej relevantní důvod to principiálně odmítat, aby si o něm náhodou někdo neřekl, že není dost "art".

Odkaz ke komentáři

Já teda Tomáše neznám, ale ohrnovat tu nad někým nos, protože fotí kampaň pro mekáč mi přijde dost mimo... Pochopil bych to, kdyby fotil kampaň pro SPD nebo podobný prasátka. Touhle optikou pak můžeš polemizovat třeba o Plíškové, protože dělala reklamu na nějaký mazání nebo o Eltonu Johnovi (whatever), protože dělá reklamu na hnusný tyčinky. Já myslím, že pro někoho, kdo má to štěstí živit se svým koníčkem je naopak úspěch, když ho osloví s nabídkou nadnárodní firma jako McD. Nikde nevykořisťujou děti ani neotravujou životní prostředí jaderným odpadem, jen dělaj hnusný burgery (který i tak občas v 5 ráno přijdou vhod), takže nevidím žádnej relevantní důvod to principiálně odmítat, aby si o něm náhodou někdo neřekl, že není dost "art".

Odkaz ke komentáři

Americkej, on 31 Říj 2018 - 11:24, said:

Pro mne "důležití" a "známí" je kurva rozdíl. Gratuluji k Wiki.

Tak pro každýho to tak bude, o tom žádná. Nicméně v tý zavedený zkratce se tyhle rozdíly stíraj asi už jejího počátku. Když se podiváš na jakoukoliv veřejnou akci, tak pod pojmem VIP tam zrovna nefigurujou lidi nějak důležitý pro lidstvo, planetu, rozvoj, mír...

Holt je to tak, že primář očního z Motola není tak VIP jako pipka z instáče... Přestože je to bůh.

Odkaz ke komentáři

To ale pak musis zalozit jine vlakno, ktere se bude jmenovat "Jake hodinky nosi skutecne duleziti lide, ktere ja urcim a uznavam" a pak to bude OK. Z obecne definice VIP proste vypliva to, co jsem napsal a ocitoval z WIKI a tudiz sem patri kazdy trochu znamy ksich. Protoze pro nekoho, kdo to sem postuje, je to VIP. A neni potreba je kadrovat ani se hadat, zda je to VIP nebo ne.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Dík za vysvětlení něčeho tak nejasnýho. Prostě mám V.I.P. spojený (asi mylně) s přínosnejma lidma, co zasluhujou úctu. Třeba ten primář z Motola. A k tomu mi většina zde postovaných "VIP-ček" nesedí. V pravým slova smyslu ti skutečně důležití lidé, kteří ovlivňují naše životy ani známí být nemusí...

Odkaz ke komentáři

Dík za vysvětlení něčeho tak nejasnýho. Prostě mám V.I.P. spojený (asi mylně) s přínosnejma lidma, co zasluhujou úctu. Třeba ten primář z Motola. A k tomu mi většina zde postovaných "VIP-ček" nesedí. V pravým slova smyslu ti skutečně důležití lidé, kteří ovlivňují naše životy ani známí být nemusí...

V poradku. Ja to chapu a je to jasna definice, jak to mas ty. A ja s tim i souhlasim. Ale v tomhle vlakne to tak byt nema a ani neni, páč ty definice ma kazdej trochu jinak.

Odkaz ke komentáři

Omastku tys nějak zapšknul poslední dobou... :(

Kamaráde (i když se neznáme), těší mě, že sis kdy myslel, že jsem nezapšknutej.

Což ta zkratka VIP ale docela presne vystihuje.

To určitě ne.

Proto jsem hned od začátku řešil, že by se mělo založit sesterské vlákno: Co nosí kdejaká lúza na ruce.

Odkaz ke komentáři

Opět se dostáváme k tomu, že do tohoto vlákna každý postuje ty, které subketivně považuje za VIP. Pro mě je práce pro McD +/- na stejné úrovni jako práce pro SPD. To mi ale na druhou stranu nebrání v tom si dát občas sushi, občas Big Maca. Jenom budu prostě na McD lát s plnou pusou :-D

Ámen.

Tak pro každýho to tak bude, o tom žádná. Nicméně v tý zavedený zkratce se tyhle rozdíly stíraj asi už jejího počátku. Když se podiváš na jakoukoliv veřejnou akci, tak pod pojmem VIP tam zrovna nefigurujou lidi nějak důležitý pro lidstvo, planetu, rozvoj, mír...

Holt je to tak, že primář očního z Motola není tak VIP jako pipka z instáče... Přestože je to bůh.

To je daný malým českým rybníkem. Anebo prostě tím, že jsme rádi, že ledaskdo (třeba i jen okrajově VIP), koho veřejně známe, nosí hezké hodinky (proto je tady Langer, Topolánek, Kalousek, atd.). To ale opět naráží na podstatu vlákna.

To ale pak musis zalozit jine vlakno, ktere se bude jmenovat "Jake hodinky nosi skutecne duleziti lide, ktere ja urcim a uznavam" a pak to bude OK. Z obecne definice VIP proste vypliva to, co jsem napsal a ocitoval z WIKI a tudiz sem patri kazdy trochu znamy ksich. Protoze pro nekoho, kdo to sem postuje, je to VIP. A neni potreba je kadrovat ani se hadat, zda je to VIP nebo ne.

Jj

Souhlas.

Odkaz ke komentáři

To je daný malým českým rybníkem. Anebo prostě tím, že jsme rádi, že ledaskdo (třeba i jen okrajově VIP), koho veřejně známe, nosí hezké hodinky (proto je tady Langer, Topolánek, Kalousek, atd.). To ale opět naráží na podstatu vlákna.

Tak podla mna to nie je malym ceskym rybnikom. Podla mna je to globalne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...