Ondraj Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Vím, že to neřeší tuto problematiku, ale při jedné návštěvě hodinářství jsem si všiml levných hodinek Killtec, které mají ale nerez pouzdra. Chystám se něco koupit na přestavbu. Je tam i velký model průměr 46 mm, dýnka jsou šroubovací http://internetovy-obchod.msbox.cz/killtec...6-s-33-dp-7031/
steel Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 ze by se dalol koupit original panerai pouzdro ? to zni zajimave - zkusim se mrknout; panerai pouzdro,hamilton strojek a custom cifernik z primu - to zni velmi, velmi zajimave
odklizec Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Vím, že to neřeší tuto problematiku, ale při jedné návštěvě hodinářství jsem si všiml levných hodinek Killtec, které mají ale nerez pouzdra. Chystám se něco koupit na přestavbu. Je tam i velký model průměr 46 mm, dýnka jsou šroubovací http://internetovy-obchod.msbox.cz/killtec...6-s-33-dp-7031/ Problem je, ze vnejsi prumer pouzdra nic neresi. Jde o vnitrvni prumer, ktery se musi shodovat se strojkem, nebo nanejvys musi byt vetsi, co by se snad mohlo dat vyvlozkovat. Smalym prumerem vnitrku nikdo nic delat nebude. Dalsi problem bude prosklene vicko. Sice asi mensi nez cele pouzdro, ale i tak. Takze pokud by se dalo koupit hodinky jako jsem ukazal, bylo by to idealni.
odklizec Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 ze by se dalol koupit original panerai pouzdro ? to zni zajimave - zkusim se mrknout; panerai pouzdro,hamilton strojek a custom cifernik z primu - to zni velmi, velmi zajimave Tezko rict, jestli je to original, ale vypada celkem dobre. Aukce ale zacinaji od 100 dolaru a konci tak kolem 200. Takze si myslim, ze to original nebude. Ale vypada dobre. Potiz je, ze to je prilis panerai styl identifikovatelny na prvni pohled. Tak nevim, jestli je to moc dobre reseni. Kazdopadne, tehle pouzder je relativne dost. Tohle pouzdro by mozna mohlo byt akceptovatelne vice lidma? Ale samotne jsem ho prodavat nevidel a hodinky (china samozrejme) je v cenach kolem 300USD. Nejvetsi problem vsech tehle hodinek na kanibalizaci je vicko s popisem. Tam nevim co s tim. Udelat nove vicka? Budou sedet vzhledove ke zbytku? kdo nam udela jen vicka? Nevim nevim..
gandalf Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Já jsem si myslel, že by se daly koupit hodinky Jacques Catani, strojek Unitas 6497 Lépine, malá sekundovka na 9, průměr 45 mm, průhled na strojek /těsněno na 100m/. Tím bychom měli pouzdro s průhledem, strojek Unitas a bavili se jen o ciferníku. Proto jsem se v jiném vlákně na Unitas ptal. Když tady bylo řečeno, že Unitas nikdy, tak jsem se držel v pozadí a čekal, jak se to vyvrbí /a už se to vrbí/. Aukce těch JC jsem sledoval - jdou od 115,- E do 140,-. Zkušebně jsem je zkusil vydražit, nějak se to zadrhlo, ale v zápětí jsem dostal meil, že za 115,- jsou moje. Zatím jsem je nekoupil. Jo a dělají jak bílé ciferníky, tak černé. A nebo koupit velký Triasy /jedny s Etou již mám v rezervě 48 mm/. Ale JC je asi lepší. Co vy na to?
odklizec Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Myslis tyhle? Pouzdro je sice velke, ale ma silene siroky okraj a to same plati o zadnim vicku. Stejny problem je s triasem. Tyhle hodinky mely mit pokud mozno tenky okraj. Nevim, to uz radeji ty "panerai" pouzdra
gandalf Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 To už tedy přijde levněji koupit ty "panerayky" nebo "šafky" tady /jsou do 4.000,-Kč/. Ale co s tou podobou na originál? Na to jsem si ani netroufl pomyslet. Proto jsem hledal mezi "novými" značkami.
odklizec Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Panerai look je problem. Ten bohuzel nicim nesmazes. Ale alespon nema popis dynka a nevypada to tak zle..
gandalf Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Jo je to mnohem lepší. Bez toho popisu OK.
Ondraj Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Taky ale mají docela široký okraj, ne ?
odklizec Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Maji ale zhora to neni az tak videt jako u tech predchozich. Osobne si ale panerai stylem nejsem jisty. Je to prec jen prilis zname..
Lukáš Odesláno 21. června 2006 Nahlásit Odesláno 21. června 2006 Bohužel by nás všechny mohli podezřívat, že máme faky Panerai. No a to přeci nechceme, jinak pouzdro je to krásné.
georg Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 Tak mi to přišlo! Nedalo mi to, a koupil jsem jedny hodinky Aeromatic (Čína) jen kvůli pouzdru. Tady jsou specifikace: - výška pouzdra i se sklem (vypouklý minerál) - 14,2 mm - průměr korunky - 7,8 mm - rozteč nožiček (na pásek) - 22 mm - průměr viditelného spodního průhledu - 24 mm - vnější průměr pouzdra bez korunky - 44,2 mm - vnitřní průměr (místo pro strojek) - 38,5 mm - využitelná hloubka (možno upravit soustružením) - 5,5 mm Jako bonus mám navíc: - řemínek v imitaci krokodýla - strojek, ručky, ciferník - plechovou krabičku - 2 roky záruku :D:D Celé mě to stálo i s poštovným necelé 2 tisíce. To pouzdro je samozřejmě ocelové a řemeslně dobře zpracované - žádný "ocucaný bonbón". Musím ale říct, že ten průměr pouzdra je na mě strašně moc. Mám nachystány dva strojky - Omegu z cibulí a Landeron 48 (náramkový chronograf). Zbývá mi "jen" dořešit ciferník a ručky.
steel Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 no slusnej projekt :-) informuj nas i nadale - ten prumer je brutal
Dali Odesláno 22. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2006 Rozhodně bych doporučoval udělat nové dýnko s větším průzorem a zároveň tím můžeš vyřesit výšku strojku.
VS Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 Kde jsi je koupil? To pouzdro vypadá zajímavě. Přemýšlím, že bych si do nich nechal dát ETA strojek, na který tu všichni tak nadáváte
georg Odesláno 22. června 2006 Nahlásit Odesláno 22. června 2006 Kde jsi je koupil? To pouzdro vypadá zajímavě. Přemýšlím, že bych si do nich nechal dát ETA strojek, na který tu všichni tak nadáváte Na eBay.de - zadej Aeromatic a můžeš vybírat! Jsou to tyhle: http://cgi.ebay.de/Aeromatic-1912-Mechanis...1QQcmdZViewItem
Dali Odesláno 22. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2006 Pouzdro vypadá docela dobře, ale zaujal mě ten prostřílený ciferník to je bomba to jsem ještě neviděl.
Filipes Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Odesláno 23. června 2006 zahlídnul jsem v Holešovický tržnici IWC Big Piloty automaty-ale nevypadaly vůbec špatně! ..tak jsem se jen pro zajímavost poptal na cenu : "1.700,- pane, to jsou IWC!"
VS Odesláno 23. června 2006 Nahlásit Odesláno 23. června 2006 tak s těma dírama v ciferníku to je děs. já myslel, že to jsou tyhle: http://www.aeromatic1912.de/e_index.php kliknout dole na Watch Collections
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se