Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To třeba me mrzí, ze nemůžu mesh bez opletu. Pořád at si pocumlam jakéjkoliv cizí vapik tam cejtim tu kovovou chut. A to me stve Pac právě chuť mám mizernou. Cizí míchanice skoro nerozEznam chuť, ale ten kov pořád cejtim. Docelala me to štve, Pac s opletem je práce navíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda jste již někdo nezkoušel liquid Synfonia? Jaký je chutově, měl by být vyroben v Itálii, tak jestli je to nějak poznat...

??? To jako pasta, chianti a tak? Jak bys to chtěl poznat prosim tě? :D Ty reklamní kecy na stránce nesmíš brát vážně. Stejně ty ingredience, ze kterých to v Itálii slili do lahviček, jsou z Číny.

Spíš bych hleděl na certifikaci surovin, jako je nikotin, PG, VG. Nejlépe USP v případě Ameriky nebo Ph.Eur., ale to už pan prodejce neuvádí.

Odkaz ke komentáři

Jsem docela slabý vaper, vyhulím tak 1-3ml denně, ale zato 20mg liquidy.

A ono se dá hulit víc? Já to z huby prakticky nevyndám a vycucnu max 2-2,5 ml liquidu (6-10 mg). Navíc už jsem pak pomalu přidušenej z těch olejů, co mi ucpávaj plíce ;).
Odkaz ke komentáři

Řekl bych, ze platí mimo jiné úměra síla nikotinu a množství ml a výkon systému. Ja pac nikotin mám malinko, když sed u PC od rána do noci udělám 8ml. Tahan kromě jídla prakticky online. Mám pro představu cca 1ohm. Ten kdo bude hulit stejně intenzivne na 0,6ohm ze dvoj mesh systému odpari třeba tech 10ml. Jinak kdyz mám moc litani a málo hulim udělám jen 2-4ml.

Odkaz ke komentáři

Tak vidíš KFL, cody dá osmičku :) Ono je to i o hardwaru, Vivina nemá takový výkon, aby vaporizovala podobné objemy. Na nízkoodporovém meshi to bude jinej hukot.

edit: Na Willpru XT namotaném naostro na 0.8 ohmu jsem za 40 minut v zácpě sjel půl tanku (cca 1.3 ml). 

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Tech 8 je můj strop. Když v 7h začnu a v půlnoci končím. Vic se mi nikdy nepovedlo. Ale napr. JelenCB myslím dělá 8ml denně. Extrém. Huli tak intenzivně, ze se mu tavilo plast sklo na WP15 a tavil plastové tipy, jede brutální výkony. Jednou jsem mu ma srazu stopoval, dává prášky 5-6sec. Coz se dá na komerci, ale na WP bych to ja teda neudejchal. A proto nehulim 0mg. Pac to potom člověk vapik z huby nevynda. S minimem nikotinu me to donutí občas dat pauzu. Zase člověk "vymekne". Na jedne akci mi kolega dokazoval ze ma pravdu a strkal mi do huby jedem jeho vercajk za druhým. Po 10 minutach me začlo divné brnet prsty ma rukou a motat palice, tak tak ze jsem nevrhnul. Až pak jsem se zeptal kolik míchá a on ze 20mg. Nikotin pokud člověk odvykne je pěkná motolice.. omlouvám se za ten pravopis, zatracenej telefon.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Nikdo žádný tip?

Z komerce malých rozměrů jednoznačně Innokin iTaste VV V3 hodně šikovná malá baterka se stabilizací, nastavením výkonu, passtrough nabíjením (nabíjím a při tom můžu hulit), reálným výkonem 6-11W nebo 3.3 -5.0V a lipolymerovým článkem, na kterou se dá nasadit každý atomizér/clearomizér/kartomizér vhodných rozměrů.

Cenově se vejdeš 2x.

Případně větší elektronický grip na 18350/18650 baterky, opět s jakýmkoliv atomizérem/clearomizérem.

Nebo nějaký mechanický grip a opět našroubovat nějaký komerční atík.

Z "nekomerce" jedině chytit něco "bazarového" (XL2, XL atd.) či něco "složit" z atomizéru a gripu, ale do 2000,- se bude problém vejít.

Pak jsou rovněž "klony nekomercí", do ceny se opět vejdeš, ale ne všechny klony fungují stejně jako originály (asi jako u hodinek - jsou podařený "fejky" a nepodařený "fejky" a těch je daleko více, neboť ty podařené fejky jsou cenově už třeba na 1/3 až 1/2 originálu.

Takže 2000 na systém pro občasné pohulování není zas až tak málo, jen je třeba specifikovat, zda chceš něco "instatního" - jen nalejt liquid, kouřit a když odejde třeba žhavící hlava, tak si jí za řádově 60 korun koupit, nebo zda chceš jednou za měsíc až dva motat na knoty, vatu nebo mesh kanthalový drát a nějak to "ladit" k obrazu svému.

Každý má jiné priority a potřeby :)

A ty "fejky" uvádím záměrně, neboť na hodinkovém fóru je pro 98% uživatelů fejk neakcepovatelný a nekoupili by si jej, ani kdyby to bylo 99% originálu ve všech směrech už jen kvůli pocitu, zatímco na e-cigaretových fórech je to čistě naopak - pro 98% uživatelů je e-cig "fejk" prudce akceptovatelný díky podstatně nižší ceně a když se povede výroba v podstatě opravdu oklonovat na 99% procent, tak má i fejk stejné užitné vlastnosti jako originál - kopírováno značky, patentu, designu, návrhu se neřeší.

Nesoudím, ale je to prostě tak :)

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Odkaz ke komentáři

Můžu ti na týden, dva půjčit XTčko bandi. Nač se plácat v lowendu, když můžeš zkusit to nejlepší. Mě chvíli chybět nebude a když se ti zalíbí, dá se nechat udělat custom made něco podobnýho (ZK mini). to bychom se pak domluvili. Kdyžtak napiš, bydlíme kousek :)

Odkaz ke komentáři

OK bandi.

Jinka tiktak radí dobře, Innokin, i když Čína, má dobré reference.

Ale to je jen baterka, záleží, co na to namontuješ. Možná se za ním stav do Vysočan, má tam pěkný obchůdek a výborně ti poradí nebo vyzkoušíš na místě.

Třeba se i vykašleš na retka:) Já si dám tak dvě tři balený za měsíc, a to většinou ze sociálních důvodů.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

S dovolením bych se pochlubil. Ono teda vlastně ani není čím, ale člověk má z nové mašinky tak nějak radost. Rozhodl jsem se o upgrade klasiky CE4+ na nějaký grip. Chtěl jsem něco levnějšího, takže Čína, ale pořád jsem si nemohl vybrat. Hodně se mi líbil bikolor nebo nějaká mosaz, ale tak jsem vybíral, až jsem se nemohl rozhodnout. Pak jsem přišel po pár pivech domů a koupil tuhle blbost. Ráno jsem si klepal na čelo a přemýšlel, jestli to není hračka pro děti. Nakonec to ale není tak špatné, je to celkem funky a dost to i budí pozornost. Říkám mu čmelák. 

post-2667-0-31914000-1389970293_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...