Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

Zdar Pavle. Mas stesti, ze jdu nahodou kolem:-)) Tiktakovo tip je pro to co popisujes asi to nejpraktictejsi. Nikdo si na to nestezuje. Ale na tvuj format pro domaci vecerni pokoureni u knizky bych se nebal jit do tohohle kousku. Nemel jsem ho tedy v ruce, videl jsem to ve vitrine, ale Jirka urcite poreferuje. Kazdopadne nekam na ven bych radeji vyuzil nabidku kterou zminil Organic. Muzes mit paradni moznost porovnat to o cem je tu na mnoha stranach rec, o rozdilu seriovych napadu a vyrobku a vytvorum ceskym bystrych hlav a sikovnych rukou.

http://www.atty.cz/atty/eshop/5-1-Baterie-specialni-gripy/0/5/1133-Sada-Innokin-ITaste-VW-134-provedeni-nerez

Porovnani nerez a nerez/cerne verze

post-3003-0-17688300-1389987907_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

iTaste i134 (ten velikej "rotačák") je sice neskutečná obluda s váhou přes 330 gramů s baterkou, ale po stránce funkce a elektroniky je to skutečně dobré - dělá to, to co má, jen se kroužkem nastavuje potřebný výkon. Úplně hladký průběh výkonu bez zřetelných pulzů přispívá k výborné chuti čehokoliv, co se na to našroubuje (je to prostě jako z mechanického gripu a dobré baterky). Druhá věc je, že je to skutečně jen na domácí/kancelářské kouření, neboť je to hodně "nepřenositelné" díky váze a velikosti.A ono upřímně - když s tím i doma budu sedět a každej večer z toho kouřit, budu mít bicepsy jak Arnold před 20 lety - fakt je ta váha a rozměr za nějakou dobu celovečerního kouření znát...

Ten Hammer Mod nebrat ( a obvzlášť v fejku od Tobeca - to jsou největší kopírovači na čínském trhu, jejich kopie jsou ty nejlevnější a taky podle toho vypadá kvalita zpracování a funkce (na houby). Lepší kopie Hammer Modu (mimochodem originální předlohou je Hammer Mod by Kato s úplně jinou cenovkou a zpracováním) taky nestojí za nic, neboť mají hodně velký přechoďák a malý prostor na baterku - prakticky nic jiného, než AW 18350 se tam nevejde a stačí milimetr navíc a už se nedá pořádně došroubovat víčko. Měl jsem to v ruce a hodně zkušený vaper, co si každý ýden kupje něco jiného na "hraní" to zase po dvou dnech prodával, protože sám dobře poznal, že přechodový odpor hodně sráží výkon, oproti jiným, daleko funkčnějším gripům (sice ne ve tvaru kladiva nebo dýmky),

Pokud klon mechaňáku za pár korun, tak Nemesis, Chi you, Caravely z posledních sérií, tam mám i já docela problém poznat originál od fejku i když je mám vedle sebe na stole. Číňani se některé věci už naučili kopírovat hodně dobře.

Ale stále si myslím, že pro člověka, co se nechce ladit se spirálkami a v podstatě se učit, jak to vlastně funguje (což je pro vlastní pochopení "motání" nutné), ale chce jen občasně nalejt liquid a zahulit si, tak dnešní lepší čínská komerce je dostačující, v kombinacích jako iTaste VV V3 + například Davide Mini je to až překvapivé, jak kvalitní, funkční, výkonné a chuťově excelentní je to řešení za relativně pár stovek.

Ač mám po ruce hodně kvalitního DIY hardware, sám třeba z iTaste + Davida Mini dost často kouřím a nosím to, neboť je to malé, lehké, skladné i nenápadné a přes to mimořádně funkční a chuťově excelentní.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Nove kompaktni WillPro XT4. Prvni serie komplet z titanu, 50ks. Mel jsem moznost par dni testovat, muj nazor ze mechanika je pro me lepsi jsem nezmenil. Ale! Musim uznat, ze chybu to jinak nema. Par detailu ktere jdou upravit bych asi upravil (zapusteny hulvat mezi zebra cepice a pro me zbytecna ochrana naustku), jinak jsem uneseny. Pripominam, ze tvurce obrobku je jeden nejmenovany letecky mechanik, tvurce kapacitni (dotykove) elektroniky s regulaci jeden prodejce z elektra, cele to navrhl a propocital jeden konstrukter cihel. Ti lide proste na koleni od nuly dokazali uvest do zivota podle meho nazoru opet v soucasnosti nejfektivnejsi nejmensi a nejvykonejsi kompaktni vaporizer na svete! Navic v porovnani se svetem za super priznivou cenu. Muj soukromy nazor ktery si nedam vzit:-)) Lze provozovat na jeden clanek (na fotce) nebo jako dvouclanek - pak XTcko provetra plice dukladne... Zlate ceske ruce!

Otazka, pozna nekdo jake hodinky jsem si pujcil na nafoceni?

post-3003-0-31889700-1396086886_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

U e-cigaret je dobré maximálně to, že se můžete přikrčit, schovat se pod kabát, šluknout si z e-cigarety a vyfouknout do batohu a nikomu to neva.

Schovávat se jak školák,to bych se na to mohl v.y.s.r.a.t. Mám raděj opravdový oheň a když mám chuť,tak dám dýmku.Tady s těmito přístroji /rozuměj ecigareta/ je to jak souložit s gumou.Nemám rád náhražky.

Odkaz ke komentáři

Schovávat se jak školák,to bych se na to mohl v.y.s.r.a.t. Mám raděj opravdový oheň a když mám chuť,tak dám dýmku.Tady s těmito přístroji /rozuměj ecigareta/ je to jak souložit s gumou.Nemám rád náhražky.

nebo jako lízat nanuk přes obal.

Odkaz ke komentáři

Tak spona nikoho nezaujala, test nevysel:-(

Tady je odpoved... titanu je hodana jen a jen keramika.

Pěkný hodinky, parádní hulítko. Já provozuju staré XT3 v tuningu kapacitou  a titanovýma trubkama (něco jako XT4 beta - prototyp) a je to výborný hulítko. Jedu ho na "oldschool" bispirálu a Technoxe a chutná výborně. Po téměř dvou letech bez cigár si troufnu k předchozím dvěma příspěvkům poznamenat, že kouření cigaret/doutníků/dýmky je o něčem jiném než e-cigarety. Jakákoli srovnávací debata a přirovnání jsou k ničemu, protože srovnání není možné. E-cígo nikdy nebude chutnat jako tabákové cígo (fatální omyl všech začátečníků, co hledají tabákové liquidy) a naopak. Je to prostě jiný způsob, jak dostat do těla drogu.

Odkaz ke komentáři

Ze se snazis... dyt to nema cenu:-( Z toho co pisou je snad jasne, ze tematu rozumi a maji odzkouseno. A ja se tesim na dalsi podobne borce az se vsadi, ze vykouri ode me cigaro (15 prasku) a po prvnim prasku budou hazet plice o okoli 2m. Me to bavi:-) A ze je jich na svete porad dost a dost.

Odkaz ke komentáři

Jo, pro mě jsou e-cigára taky o chuti, i když ten nikotin a "hit" tam taky musí být. Po otestování cca 100 příchutí jsem se ustálil na třech dobrotách.

Ve všech případech se jedná o komplexní směsi:

Irie Nights - nejjednodušší kombinace karibského rumu a třtinového cukru (doporučuji všem e-skeptikům - lahůdka)

Maha Ras - pro někoho voňavka, pro mě dobrota s příchutí orientálních koření a jahod

Pluid - co dodat, kultovní zelená kapalina s příchutí anýzu a citrusových tónů

Všechno k koncentracích 18-20 mg/ml

Odkaz ke komentáři

Tudle jsem zjistil dobrej figl. Uz ponekolikate po me chtel kolega moji cistou bazi. Ale jinak furt voni nejakym aroma. Tak jsem se ho ptal, co s tou moji bazi dela. Prej je silenej chutar a kdyz uz nevi co do huby a jeho oblibena prichut mu nejede nebo se mu zda slaba, tak prej huli cely vikend moji cistou bazi. Pak prej mu smakuje vse jako driv a citi pry vyrazne i mensi koncentrace. Zajimalo by me jestli to tak opravdu je. Ja uz to nezjistim. Nechces to zkusit? Ale baze chutarum vetsinou moc nejedou:-(

Jeste jsem z te navstevy nasel dalsi foto. Myslim si, ze XTcko melo celkem slusnou spolecnost:-) Tak pro pokochani chronomagorum-vaperum co maji radi top materialy. Oboje hodky jsou kamarada.

post-3003-0-24704800-1396361924_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...