lub Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 tak jsem si včera nakonec pořídil ego mega twist+. vyhovuje mi teda klasický kouření pusa-plíce, takže 1,5 ohmu a přivřený přívod vzduchu. trend je vdechovat přímo do plic jak jsem tak pochopil, nebo se pletu..?k tomu jsem ještě koupil novou hlavici na tu starou baterku a pocit z obou cigaret bych řekl stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 noo, to vypada dobre, jeste lepsi mozna bude kdyz das meshe dva, spiralku horizontalne a sosat do vaty bude z obou stran.ale i tento tvuj setup urcite zasobuje skvele. citis nejaky rozdil v podani chuti? rikaj, ze z vaty je ta chut plnejsi, vyraznejsi ale zase jemnejsi nez z meshe na ostro, ja to nikdy z meshe nezkousel, tak nevim, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Musím do toho nalít nějaký aromatický liquid a zkusit chuťový potenciál. Jak jsem psal, hulím hlavně mentolovou bázi, abych nezasmrděl kvartýr. Není vůbec cítit a nezasírá spirálu. I s jedním meshem je vata furt nacucaná, nevidím důvod pro dva, nejsem cloud chaser. Horizontální spirálu jsem zkoušel s tím claptonem, ale ve storm riderovi na ni není místo, když jsem našrouboval čepici, spirála o ní zkratovala. Je to první nesmělý pokus, ještě to poladím. Mesh, oplet a kanthal mi trvá pět minut, s tímhle jsem se sral skoro hodinu, hlavně kvůli neúspěchu s tlustou spirálou. Odpor mám kolem 1 ohmu, jedu to na cca 16 wattů (4.20 V) na eVIC VT. Ve srovnání s genisis to dýmí lépe, chuť je jemnější a výraznější (mám tam špetku Maha Ras). Taky jsem zjistil, že je lepší dát pro vatu na storm rider náhradní kroužek se 4 hulváty v sérii 2x2 nad sebou. Víc vzduchu tomu svědčí. Negativní proti genisis je ten rachot co to dělá pri potahu. Myslím takové jako prskání. Ale to myslím taky odladím. Zatím dobrá zkušenost, ale chtělo by to jiný atík, co má deck přímo na vatu. Tam jsou ty póly lépe rozmístěné na 1-2 horizontální spirály. Nějaký tip? Nechci dripper, ale něco s tankem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) trend je vdechovat přímo do plic jak jsem tak pochopil, nebo se pletu..?Nie je to trend. Je to o efekte. Pri vdychovaní priamo do pľúc to dymí oveľa viac. Moc hustého a plného dymu. Viz. organicov avatar Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 ja ficim hoba-plice, na PICOu nastaveno 17W a bypass a dymu akorat, mam radeji mene, protoze bafam i v openspaceu a nechci byt vykazan :-)na mechanikach nemam nastaveno nic a mam pocit, ze je to stejne nebo malinko rychleji zhavim rachot mi to nedela, nejspis je to zpusobeno cerstvou vatou , ona se zajede, nebo tim, ze mas vatu nad spiralkou a sosas to "pres ni" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Je pravda, že pri vdychovaní priamo do pľúc mám v kancli za pár minút poriadnu hmlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 mně vždycky přišlo, aniž bych teda o tom víc přemýšlel, že organic má na hlavě nastříkanou pěnu na holení. tehdá jsem to hulil v kanclu a byly řeči, tak si to beru hajzl.. aspoň že už nemusím chodit ven do vymezeného kuřáckého koutku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 mně vždycky přišlo, aniž bych teda o tom víc přemýšlel, že organic má na hlavě nastříkanou pěnu na holení.to je obláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Zatím dobrá zkušenost, ale chtělo by to jiný atík, co má deck přímo na vatu. Tam jsou ty póly lépe rozmístěné na 1-2 horizontální spirály. Nějaký tip? Nechci dripper, ale něco s tankem.Z toho co jsem na dvě spirály zatím prubnul, mi nejvíc vyhovuje OBS Crius. Perfektní plnění, snadný na sestavení a nikde nic neteče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 chlapci jaky rozdil nebo co je Clearomizer a co elektronicka cigareta nebo jake je rozdil?dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Z toho co jsem na dvě spirály zatím prubnul, mi nejvíc vyhovuje OBS Crius. Perfektní plnění, snadný na sestavení a nikde nic neteče.To vypadá dobře. A za dvanáct eurokorun. Díky za tip! Pohledám nějaký zdroj v EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Aktuálna zostava Dicodes dani box Dicodes no6Kayfun 5Kayfun 5Vata cotton bacon 2SS 316L A je to skveleeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tak jsem si tu hračku taky koupil a zatím spokojenost. Nechci přestávat kouřit, kouření mě baví, chutná, uklidňuje. Ale štve mě ten smrad z toho. Normální cíga už nekouřím pár let, jenom výjimečně a je to čím dál horší papuch. Běžně si balím, původně Javaanse Jongens Halfzware, ale co do toho začali mlít pařezy, tak jsem přešel na Golden Virginia. Všechno to ale smrdí, ruce smrděj, hadry smrděj, z huby smrdí.Koupil jsem na vyzkoušení Joyetech eGo AIO a dobrý. Tři dny bez cigára, žádný abstinenční příznaky. Můžu si bafat v autě, u kompa, v posteli, před dítětem, prostě super.Jakmile se v tom trochu otrkám, budu shánět něco lepšího, výkonnějšího, s větším zásobníkem, primárně na vychutnání. Pokud by se vám tedy doma něco takového doma válelo, rád se toho ujmu, než zas pokročím dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tak Horhe mě dostal a jdu do toho taky. Jaký byste doporučili liquid pro plynulý přechod z camelek na e-cig.? Pokud možno žádná příchuť, jen čistý tabák.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Já si na začátek pořídil toto a pak ještě mentolovej aramax. Ten mě docela kope. No a na cestě mám hřebíčkovej Kretek Tam jsem si trochu popletl nikotin a vzal 12 mg to se mnou nešlehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Já jsem se bál experimentovat s příchutěma, dal jsem na recenze a vzal na začátek tohle:https://www.vasecigareta.cz/produkt-57-tradicni-tabak-napln-liqua-10ml.html Smazán dotaz - už jsem to našel. Upraveno 13. února 2017 uživatelem Klokan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 zrovna Liqua je pro me peknej humac ;-) ale spoustu lidem chutna ja ti muzu doporucit, kup si bazi 50/50 (6,9 nebo12mg nikotinu), k tomu prichut Apache nebo RY69, jsou to jemny tabakovky, no a nedas to z huby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 beeman můžeš hodit odkaz,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 tak bazi treba tutohttps://www.vasecigareta.cz/produkt-1023-zakladni-baze-vapegear-pg-vg-50-40-100ml.html prichute:Apachehttps://www.vasecigareta.cz/produkt-1036-apache-tabakova-prichut-atmos-lab.html RY69https://www.vasecigareta.cz/produkt-1073-ry69-tabakova-prichut-atmos-lab.html Jinak mam vyzkouseny i prichute GINA a MAXXX, taky vyborny tabakovky, ale ty dve nahore jsou pro me top. Do 100ml baze pridas 2ml prichute a je hotovo, idealne nechat tyden odstat, nejlepe mesic, pak je to uplne ono. Koukam ale, ze v tom kramu ich maj nejak vyprodany, tak se zkus podivat v nejekych jinych eshopech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Díky.Ještě jsem nemíchal. Také se ještě plácám ve výběru co do huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se