Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

tak jsem si včera nakonec pořídil ego mega twist+. vyhovuje mi teda klasický kouření pusa-plíce, takže 1,5 ohmu a přivřený přívod vzduchu. trend je vdechovat přímo do plic jak jsem tak pochopil, nebo se pletu..?

k tomu jsem ještě koupil novou hlavici na tu starou baterku a pocit z obou cigaret bych řekl stejný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

noo, to vypada dobre, jeste lepsi mozna bude kdyz das meshe dva, spiralku horizontalne a sosat do vaty bude z obou stran.

ale i tento tvuj setup urcite zasobuje skvele. citis nejaky rozdil v podani chuti? rikaj, ze z vaty je ta chut plnejsi, vyraznejsi ale zase jemnejsi nez z meshe na ostro, ja to nikdy z meshe nezkousel, tak nevim, 

diky

Odkaz ke komentáři

Musím do toho nalít nějaký aromatický liquid a zkusit chuťový potenciál. Jak jsem psal, hulím hlavně mentolovou bázi, abych nezasmrděl kvartýr. Není vůbec cítit a nezasírá spirálu. I s jedním meshem je vata furt nacucaná, nevidím důvod pro dva, nejsem cloud chaser. Horizontální spirálu jsem zkoušel s tím claptonem, ale ve storm riderovi na ni není místo, když jsem našrouboval čepici, spirála o ní zkratovala. Je to první nesmělý pokus, ještě to poladím. Mesh, oplet a kanthal mi trvá pět minut, s tímhle jsem se sral skoro hodinu, hlavně kvůli neúspěchu s tlustou spirálou. Odpor mám kolem 1 ohmu, jedu to na cca 16 wattů (4.20 V) na eVIC VT. Ve srovnání s genisis to dýmí lépe, chuť je jemnější a výraznější (mám tam špetku Maha Ras). Taky jsem zjistil, že je lepší dát pro vatu na storm rider náhradní kroužek se 4 hulváty v sérii 2x2 nad sebou. Víc vzduchu tomu svědčí. Negativní proti genisis je ten rachot co to dělá pri potahu. Myslím takové jako prskání. Ale to myslím taky odladím. Zatím dobrá zkušenost, ale chtělo by to jiný atík, co má deck přímo na vatu. Tam jsou ty póly lépe rozmístěné na 1-2 horizontální spirály. Nějaký tip? Nechci dripper, ale něco s tankem.

Odkaz ke komentáři

trend je vdechovat přímo do plic jak jsem tak pochopil, nebo se pletu..?

Nie je to trend. Je to o efekte. Pri vdychovaní priamo do pľúc to dymí oveľa viac. Moc hustého a plného dymu. Viz. organicov avatar :smoke:

Upraveno uživatelem brumko
Odkaz ke komentáři

ja ficim hoba-plice, na PICOu nastaveno 17W a bypass a dymu akorat, mam radeji mene, protoze bafam i v openspaceu a nechci byt vykazan :-)

na mechanikach nemam nastaveno nic a mam pocit, ze je to stejne nebo malinko rychleji zhavim

rachot mi to nedela, nejspis je to zpusobeno cerstvou vatou , ona se zajede, nebo tim, ze mas vatu nad spiralkou a sosas to "pres ni"

Odkaz ke komentáři

mně vždycky přišlo, aniž bych teda o tom víc přemýšlel, že organic má na hlavě nastříkanou pěnu na holení.

tehdá jsem to hulil v kanclu a byly řeči, tak si to beru hajzl.. aspoň že už nemusím chodit ven do vymezeného kuřáckého koutku.

Odkaz ke komentáři

Zatím dobrá zkušenost, ale chtělo by to jiný atík, co má deck přímo na vatu. Tam jsou ty póly lépe rozmístěné na 1-2 horizontální spirály. Nějaký tip? Nechci dripper, ale něco s tankem.

Z toho co jsem na dvě spirály zatím prubnul, mi nejvíc vyhovuje OBS Crius. Perfektní plnění, snadný na sestavení a nikde nic neteče.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tak jsem si tu hračku taky koupil a zatím spokojenost. Nechci přestávat kouřit, kouření mě baví, chutná, uklidňuje. Ale štve mě ten smrad z toho. Normální cíga už nekouřím pár let, jenom výjimečně a je to čím dál horší papuch. Běžně si balím, původně Javaanse Jongens Halfzware, ale co do toho začali mlít pařezy, tak jsem přešel na Golden Virginia. Všechno to ale smrdí, ruce smrděj, hadry smrděj, z huby smrdí.

Koupil jsem na vyzkoušení Joyetech eGo AIO a dobrý. Tři dny bez cigára, žádný abstinenční příznaky. Můžu si bafat v autě, u kompa, v posteli, před dítětem, prostě super.

Jakmile se v tom trochu otrkám, budu shánět něco lepšího, výkonnějšího, s větším zásobníkem, primárně na vychutnání. 

Pokud by se vám tedy doma něco takového doma válelo, rád se toho ujmu, než zas pokročím dál :)

Odkaz ke komentáři

tak bazi treba tuto

https://www.vasecigareta.cz/produkt-1023-zakladni-baze-vapegear-pg-vg-50-40-100ml.html

zakladni-baze-vapegear-pg-vg-50-40-100ml

prichute:

Apache

https://www.vasecigareta.cz/produkt-1036-apache-tabakova-prichut-atmos-lab.html

apache-tabakova-prichut-atmos-lab_2069.j

RY69

https://www.vasecigareta.cz/produkt-1073-ry69-tabakova-prichut-atmos-lab.html

ry69-tabakova-prichut-atmos-lab_2078.jpg

Jinak mam vyzkouseny i prichute GINA a MAXXX, taky vyborny tabakovky, ale ty dve nahore jsou pro me top.

Do 100ml baze pridas 2ml prichute a je hotovo, idealne nechat tyden odstat, nejlepe mesic, pak je to uplne ono.

Koukam ale, ze v tom kramu ich maj nejak vyprodany, tak se zkus podivat v nejekych jinych eshopech

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...