organic Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 To bylo pozduchnuti kofoly k DIY, verim ti, ze se najdou vyjimky. Na Dejvida pejete chvalu vsichni. Skoda, ze nemam grip, na kterem bych to vyzkousel. Jsem trapne fullkompaktni (a spokojeny).
cody Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Zena jede dokola eGo650mAh s CE4+ a taky je spokojena. Jen to ma bohuzel jako doplnek k cervenejm cigarum. Kdyz v nouzi da obcas par potahu ode me, nikdy se neopomene optat kde je nejblizsi zachod:-)
bobi Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Moje taky prokládá pyra s eGo 1300mAh s CÉ4kou. Občas ji na to doma vrazím Vivinu, aby byl pár dní klid s dotankováním
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Taková malá YPO úvaha na ten maglajz co do sebe vdechujeme z těchto přístrojů. Trávím denně 3 až 5 hodin v autě (cigáro stále v pařátě) a od té doby co hulím tyhle patoky se mi mlží okna a to v létě i v zimě. V zimě je to samozřejmě vidět více. Je to prostě takovej film, povlak, mazut, nebo tak něco, a umejt to nejde, respektive jde, ale druhý den je to tam zpět. Nejvíc na předním skle. Původně jsem myslel, že je nějaký problém s topením, vodou ????. nevím, nejsem mechanik přes auta, ale v servisu při pravidelné prohlídce mi bylo řečeno, že je vše OK. Tak jsem udělal pokus?. Umyl jsem přední ono, přední boční okna a okno na pátých dveřích. No a hulil jsem den, dva týden.Přední okno je jako prase, boční u řidiče taky, u spolujezdce lehký nádech a páte dveře jakžtakž OK , ale už je tam také vidět film. Možná sem magor, ale fakt by mě zajímalo co si peru do plic, když to nejde pořádně umejt ani z oken. Y
SCIFI Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 bude to stejná sračka jako v cigaretách. o nic horší, o nic lepší
luidis Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 (upraveno) Tak má to olejovitou konzistenci, proč by to nemohlo mít olejové/mastné páry?E: aspoň máme impregnované plíce. Upraveno 4. prosince 2013 uživatelem luidis
bohus76 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 bude to stejná sračka jako v cigaretách. o nic horší, o nic lepšíhttp://byznys.ihned.cz/c1-61240210-fakta-elektronicke-cigarety
KFL Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 http://www.e-cigarette-forum.com/forum/general-e-smoking-discussion/355328-oily-film-car-windshield-vaping.html citát:E-Liquid does contain oils even after exhalation.It's normal.The vapor just has trace amounts of natural oils in it.Perfectly safe.I recommend keeping a window partly ajar.Thanks for using my services.Good day.
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 no to sem rát že je nás víc ...... magorů
bobi Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 http://e-cigaretafans.eu/pod-lupou/novinky/rozbory-e-liquidu-od-vscht-praha
organic Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) Pokusím se odpovědět na YPOvu úvahu úvahou svou. Mlhotvorná složka liquidů je propylenglykol nebo glycerol nebo jejich směs v různém poměru. Tyhle vyšší alkoholy jsou viskózní "mastné" kapaliny samy o sobě a jejich páry jednoduše na skle kondenzují. Oba tyto alkoholy se používají v potravinářství a farmacii, mimo jiné taky jako lubrikanty. Pokud člověk hulí liquidy s "příchutí", tak daná příchuť je často aromatickým olejem, který zase v aerosolu s nosnou alkoholickou částí liquidu může po kontaku se sklem zkondenzovat a tvořit mastný film, který se narozdíl od vody časem neodpaří a zustane na skle. Žádná rocket science. A že to je stejná sračka jako v cigaretách, jak píše scifi, s tím nesouhlasím. V hořícím listí je hromada benzpyrenů, rozkladem dusíkatých organických molekul v tabáku vznikají nitrosaminy, kyanovodík a podobné karcinogenní a jedovaté dobroty. Některé v e-liquidech sice taky jsou ale v řádově ve výrazně nižších koncentracích. Edit: jiný citát z kofolova odkazu mě pobavil : Scrape it off with a razor and collect it in a bottle, disolve with a little vodka and vape it again... Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem organic
KFL Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Začíná mi docházet trpělivost . Někdy od září mám fakt neustálou kliku na to, že si koupim věc, která nefunguje. Jednou protejká ViviNova. Pak koupim BCC od Davide, protejká. TicTac mi ho vymění a novej teče taky. Říkám si, že jsem levej a nebudu ho otravovat, tak jdu a koupim Davide jinde. Teče taky - úplně stejně. Nas*ru se, koupim v tabáku úplně obyč EC cartomizér, ale to se zase nedá hulit, protože to sm.dí po spálenym plastu. Hned další den jedu zase k Jirkovi a kupuju tam zase Vivinu. Funguje. Po 3 týdnech mi ale upadne tak blbě na zem, že se zlomí závit. Zoufalost. Minulý pátek mi žena u Jirky kupuje Aspire BDC, který mi byl doporučen jako spolehlivý. První hlava "pálí plast" jako splašená, až se z toho dusim a nedá se to hulit. Druhá funguje líp. Akorát po hodině provozu začne týct. Rozebírám, utahuju, čistim, utahuju. Teče furt. Dávám třetí hlavu, teče taky. Čtvrtá funguje včera v pohodě, dneska už teče (aniž bych to jakkoli rozebíral). Fakt toho začínám mít dost. Eště zkusim koupit nějakej knotovej systém a pokud nebude fungovat, zahodim to všechno a buďto se na to vydlabu anebo se vrátím k cigárům. edit: Jen pro úplnost - jednu Vivinu jsem měl od prosince 2012 až do května 2013, další potom od května až někdy do září - bez problémů. Takže snad nejsem úplně nemožnej . Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem KFL
organic Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Všechno, cos nahoře vyjmenoval je Made in China. Překvapuje tě to?
KFL Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Docela jo, protože třeba televize, PMR vysílačky, notebooky, ipady, iphone, ovladač od garáže a třeba i UPSka a 2 servery doma, to vše Made in China, mi fungujou 24/7 celkem dobře. Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem KFL
organic Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak spotřební elektronika asi jo, ale čínský e-ciga jsou často tragédie a bez drobných uprav to většinou nefunguje. Mě včera přišel klobový driptip made in china, který jsem v amoku koupil a do huby bych to nedal.
quest987 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak spotřební elektronika asi jo, ale čínský e-ciga jsou často tragédie a bez drobných uprav to většinou nefunguje. Mě včera přišel klobový driptip made in china, který jsem v amoku koupil a do huby bych to nedal.a co neni čína z ruznejch xxxmizeru? Nepočítám českého steamboye nebo willpro či fuzze . Když budu chtít nějaký xxxmizer kde budu jen měnit hlavu do čeho jít co není z číny a dá se koupit u nás ?
Chobot Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak já mam aktuálně Kangertech protank a spokojenost. Nechčije, nepálí se, kouří fajn, když se vyjede tak vyměnit knot s drátem(skorozdarma) a jede se dál. Otec ji jede taky už docela dlouho a zatim taky spokojenost největší.
cody Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Organic: Se ti divím, ze na člena Scifi reagujes. Když někde vidím jeho post, je to vždy neslychana perla s nulovou informační hodnotou. Ypo: Mlžení oken je opravdu jediná nepekna vec kterou jsme na všech čr fórech o vapingu objevili. co teda vim. Kolegové to řeší tim sprejem co se s tim čistí monitory u PC. Ja sprej nemám, u našeho auta to řeší manželka mytim (když chce občas někam jet) a ve firemním autě jsem našel takovou zvláštní uterku, hrozně škrábe po pokožce, fakt nevím co to je. S ni tak 2x týdne nasucho otru přední a boční okna a je to cajk. Jen to asi nebude nafurt, jednou ta mastnota musí uterku znehodnotit. Až se to stane, plánuji ji vyprat a uvidím. KFL: Docela obdivuju tvoji trpělivost. Jinej by s tvoji smulou na to hodil bobek. Manželce jsem k vánocům (uz poněkolikáté) koupil obyčejnou eGo baterku naposled s BBC clearem a funguje to v pohodě. Jen holt tyhle čínské věci nemají výkon a spodní sami třeba ja nesnesu. Mas asi smulu. Odhodlání mas, nechceš konečně kontaktovat nějakého capers ve svém okolí, aby ti párkrát pomohl? Pak už to jde samo.
cody Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Uz dlouho se nikdo nepochlubil nejakym peknym kouskem. Ja uz definitivne opustil vatu, knotaky, i Genisis. Uz jen rozsiruju staj WillPro systemu. WP14 jedu furt na dvouclanek, na jednoclanek cumlam uz 3x WP15:-))) Dve koupene puvodne pro kamarady kterym jsem mel delat kopie sve mechanicke dymky, nakonec je asi odradilo motani a zatim hrajou mrtve brouky. A to zli jazykove tvrdi, ze je to WP jen pro vyvolene. Vse mam koupene verejnou poptavkou a v aukcich. Povedli se mi dve predelavky na mechanicky kompakt, oboji z nerez gripu. Samozrejme bez elektroniky a el. spinacu, vse 100% mechanicka zalezitost. Jeden kompakt je na magneticke spinani, druhy ma aku clanek nafest. Obe reseni mi dovolili vynechat problemovou pruzinu u minusu, obe varianty maji spanely protazene az na plus baterky. Docela jsem na to pysnej, v ceske kotline me predbehli co vim jen vaperi Egoista a Vilisak. Ale ti delaji kompakty z hliniku - maji lepsi vodivost, mensi prechodaky. Z nerezu jsem doufam publikoval jako prvni:-)))) Tady je ma soucasna WP rodina. Prcek s RKN a titanovym sklem je na aku 18350, ten druhej stroj je na 18500!!! nebo 2x18350 (s nastavcem). Jo a uz micham bez nikotinu (teda 4-5mg pro hit tam mam, coz je nic) a uz cca tyden jedu na samotne bazi bez aromat. Kdyz si clovek zvykne... lepsi chut neznam. Ale micham to z Atmosu, napr. Inaweru nebo Hangsen jsem samotnou zkusil, ale nedal. Chut oproti Atmosu priserna. Tak se taky pochlubte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem cody
organic Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 RKN v plášti od vjanečky je krasavec Já jsem v podstatě taky jenom na Willpro systému, i když jen XTčko je plnokrevník (pak Fuzze XL2 a LX od honzy05).Do roku 2014 jsem se odhodlal začít snižovat obsah nikotinu. Jsem docela slabý vaper, vyhulím tak 1-3ml denně, ale zato 20mg liquidy. Můj (a asi nejen můj) pajšl je stejně nastavený tak, že když hulím dvacítku, první prásk hituje jak prase, a po cca deseti práscích cítím hit mohem slabší, a je třeba si dát pár hodin pauzu, abych zase cítil pořádny hit. Včera jsem zkusil celý den hulit 9mg Maha Ras a hit tam cítím taky, spotřeba cca 3ml. K snížení jsem se rozhodl z toho důvodu, že jsem si ročním vapingem high-endových e-cigár vybudoval zpátky tvrdou závislost na nikotinu. Doma nehulím, takže 16 dní dovolené přes Vánoce jsem si užil docela pěkné absťáčky, než jsem se dostal někam ven mimo rodinu, abych si dal práska. Jinak k otázce setupu jsem taky hodím jedno moudro. Hulím výhradně z meshe. Na XT jsem vyzkoušel oxid. mesh a kanthal naostro, taky microcoil z tlustýho drátu naostro, setup s opletem a plochým kanthalem. Ale teď jsem přemotal na oldschool bispirálu na opletu Technox a jsem v ráji. 4 otočky bi, 0.9 ohmu, chuě hromada, dýmu hromada, hituje i devítka. Jsem spokojený.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se