horskjan Odesláno 3. září 2025 Nahlásit Odesláno 3. září 2025 před 38 minutami, Zdenek1307 napsal: Jaký to je ČH? Za mě dobrý, "Hořká 11", mám rád (výhradně) hořká piva. Chodím na ní pravidelně, mám to pár kroků od domu
ladvach Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 Snažím se k tomu pivu najít cestičku, ale nejde to. Je to mrtvé pivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 před 2 hodinami, ladvach napsal: Snažím se k tomu pivu najít cestičku, ale nejde to. Je to mrtvé pivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pravdu díš, taky mi nechutná 1
Zdenek1307 Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 před 18 hodinami, horskjan napsal: Za mě dobrý, "Hořká 11", mám rád (výhradně) hořká piva. Chodím na ní pravidelně, mám to pár kroků od domu To jsem si oddychl Za mě asi jediné, které se dám pít. Mám to stejně. 1
bandicoot Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 Dvě před odletem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tm80 Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 Salzburg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kopriw Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 V 4. 9. 2025 v 10:00, ladvach napsal: Snažím se k tomu pivu najít cestičku, ale nejde to. Je to mrtvé pivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ze začátku mi hrozně nechutnalo. Mám rád z klasiky hořká piva, nebo piva typu Ale.....nicméně mi to nějak nedalo, koupil to znovu a teď na něj nedám dopustit na takové to obědové pití, nebo venku při práci, když si chci dát jen tak jedno na žízeň. 1
ladvach Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 Třeba si k němu najdu cestu. Ale v Albertu ho prodávají s výraznou slevou..
kopriw Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 Přiznám se, že bez slevy ho ani nekupuju Škoda, že víc minipivovarů nedělá letní osmičky.
ouskavl Odesláno 5. září 2025 Nahlásit Odesláno 5. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tm80 Odesláno 6. září 2025 Nahlásit Odesláno 6. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Spongebob Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
gathis Odesláno 7. září 2025 Nahlásit Odesláno 7. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ladvach Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Jde to rychle, dneska. Až z toho trochu zezlaťêly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ladvach Odesláno 8. září 2025 Nahlásit Odesláno 8. září 2025 Žízeň je veliká a nástrahy jsou všude kolem. Ale moji jugoslávští kamarádi vědí, že mám pro Stellu slabost. Btw. Stella s jedním L bylo jméno mojí babičky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ladvach Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Mám rád Občana. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ladvach Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ladvach Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
M-72 Odesláno 9. září 2025 Nahlásit Odesláno 9. září 2025 Rajecké Teplice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se