Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Menší Tour...

U Tygra hokejky, sparťani, u stolu turisti z Brna, atmosféra Friendship 2.0.

Jelen má to pivo brutálně vymazlený.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 10. 9. 2020 v 20:44, dabelM napsal:

Dalo se 👍

Byl jsi přímo u pramene v Nepomuku nebo to je někde u stánku? Asi ho v sudech vozí už leckams ... Mně taky přijde k chuti, když jsem náhodou u nich.

Návštěvník dabelM
Odesláno
před 1 minutou, milomac napsal:

Byl jsi přímo u pramene v Nepomuku nebo to je někde u stánku? Asi ho v sudech vozí už leckams ... Mně taky přijde k chuti, když jsem náhodou u nich.

Bylo to Festivalu pivovarů tento týden v Brně zkoušel jsem desítku a dvanáctku a byla to velmi příjemná zkušenost.

Odesláno

Objevil jsem tu Krávu v Makru. Asi zainvestovali a jedou i lahve. Měli tam čtyři nebo pět typů. Na mě ta dvanáctka byla dobrá, jen o trochu víc “craftová”, nevím jak to popsat.  Dalši jsem neměl.

Odesláno

Myslím, že se jim zatím daří a nějaká ocenění z festivalů už taky získali. Plní i do lahví - jako že ochucená piva nemusím, jejich "čokoládové" taky nebylo špatné.

Návštěvník dabelM
Odesláno
před 15 hodinami, M3maniac napsal:

Snad mě nepřepadnou 😂

Přežils ? Ruka celá ?

Návštěvník dabelM
Odesláno
před 15 hodinami, dr.sphinx napsal:

Nic proti návštěvníkům matky měst, ale pár věcí je bez nich lepší.

Tam jsem chtěl jít na druhý, ale to včerejší vedro mě zničilo. Snad stihnu na konci září ten světlej ležák.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...