Kluk jako buk Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 11 minutami, OWG napsal: Jsou z roku 2015, předchozí majitel je za tu dobu neservisoval tak jsem je poslal na servis trochu i seřídit, dělali mi -4,5s/den. Tak to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Večerní procházka. Nasazen 19mm perlon z Esprit nato. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Včerejší venčení, ale na ruce i dnes. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 6 hodinami, Kluk jako buk napsal: Včerejší venčení, ale na ruce i dnes. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. uaaaaa, sotva dneska dorazily na servis a už se těším až je budu mít zase u sebe to jsou 41mm černé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 21 minutami, OWG napsal: uaaaaa, sotva dneska dorazily na servis a už se těším až je budu mít zase u sebe to jsou 41mm černé? 39 modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 33 minutami, Kluk jako buk napsal: 39 modré hmm takže ty špatně sehnatelné :), 39mm bych bral ale v černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 59 minutami, OWG napsal: hmm takže ty špatně sehnatelné :), 39mm bych bral ale v černé link Jsou skvěle nositelný. Je taky pravda, že mě s tou černou docela dráždíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 před 9 hodinami, Kluk jako buk napsal: link Jsou skvěle nositelný. Je taky pravda, že mě s tou černou docela dráždíte. mě sedí 41 úplně v pohodě, ale 39 by byla asi úplně topka, jak je máš staré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 (upraveno) Po tydnu zase na ruce.Jo a chlapi,nejlepsi jsou preci cerne 44 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 29. srpna 2021 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantauleo Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Jedna dovolenková z Itálie. Už za sebou mají i koupání v moři a v bazénech. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Jedna pracovní z práce: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 Včera jsem poprvé v letošním roce slyšel reklamu odkazující na Vánoce. Tak jsem rychle běžel do Strapshopu přezout na Hirsch James. Díky Viktore Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Nazdar Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Stále bělásky: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Dneska BigEye. Podle mě jeden z nejpovedenějšich chrono kousků od Lgns. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 V 12. 9. 2021 v 20:44, AndyAaron napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Diky! Ty Big Eye jsou taky super. Longines obecne poslednich par let dela fajn hodinky za pomerne rozumne ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se