Zmrzlinar Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Něco třeba tu: https://www.watchgecko.com/lug-width/21mm-watch-straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír J. Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 L2.909.4.92.6Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Nesedi ti datum Takto na tahu to nie je zle. Aj ked som ich pred casom zvozil.. Hlavne, ze robia radost, tak to ma byt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír J. Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Nesedi ti datum Takto na tahu to nie je zle. Aj ked som ich pred casom zvozil.. Hlavne, ze robia radost, tak to ma byt..Bal jsem se, ze to schytam za spatne nastavenou fazi mesice a ani me nanepadlo, ze uz je dnes prvniho Vetsinu casu by mely travit bezpecne skryte pod manzetou kosile, takze by ty lestene plochy nemely dostavat tak zabrat. Uz se ale rozhlizim i po nejakem vhodnem kozenem remenu na stridacku. Za jakykoliv tip na mene caste 21 mm remeny budu rad. Zvazuju i siti u nektereho z mistnich mistru.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 (upraveno) Tak bych sem měl taky přispět, když už jsem tohle vlákno objevil: Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Upraveno 1. května 2020 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 VéHáPé: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morricone Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír J. Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Musím říct, že jsem ještě spokojenější než jsem čekal. Na hnědém řemenu mě momentálně baví víc než na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír J. Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Musím říct, že jsem ještě spokojenější než jsem čekal. Na hnědém řemenu mě momentálně baví víc než na tahu.Jsou krásné! Jaká je to reference, prosím?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 V 6. 6. 2020 v 11:46, Vladimír J. napsal: Jsou krásné! Jaká je to reference, prosím? Ref. L3.677.4 Dnes už tam ale dávají novější kalibr s delší rezervou chodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Když člověk čeká v autě, vznikne leccos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Uz som tu "dlho" s nimi nespamoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupima Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Moje krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se